The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


PerfectPro DABPRO

In de uitvoering

350 m2 | bluetooth | 4 watt (mono)
PerfectPro Soloworker
PerfectPro DABPRO
Perfectpro DAB+ Mate (zonder batterijen)
Perfectpro Audisse
119,-
Morgen geleverd
119,-
Morgen geleverd


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type radio
Bouwradio
Gewicht
1,5 kg

Plus- en minpunten

Volgens onze bouwradiospecialist
  • Luister radiozenders via het heldere en storingsvrije DAB+ signaal.
  • De radio werkt zowel op netstroom als op accu, waardoor je hem overal gebruikt.
  • Door het mono geluidssysteem hoor je geen verschil tussen links en rechts.
Productspecialist bouwradio's

Omschrijving

De PerfectPro DABPRO is een bouwradio voor werkplaatsen, garages of ateliers tot 150m2. Dankzij zijn robuuste afwerking kan deze radio wel tegen een stootje. Daarnaast is het apparaat ook bestand tegen regen, vuil en stof. Handig als je veel op bouwplaatsen werkt. De radio ontvangt DAB+ en FM-zenders en heeft ruimte voor 5 voorkeurzenders. Het is ook mogelijk om te luisteren naar je eigen muziek. Koppel een afspeelapparaat draadloos via bluetooth of de aux-ingang op de achterzijde. Zo geniet je tijdens het klussen van je favoriete afspeellijsten. De DABPRO heeft een 1,8 meter snoer waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. Geen stopcontact in de buurt? De bouwradio werkt ook op batterijen.

De PerfectPro DABPRO is een bouwradio voor werkplaatsen, garages of ateliers tot 150m2. Dankzij zijn robuuste afwerking kan deze radio wel tegen een stootje. Daarnaast is het apparaat ook bestand tegen regen, vuil en stof. Handig als je veel op bouwplaatsen werkt. De radio ontvangt DAB+ en FM-zenders en heeft ruimte voor 5 voorkeurzenders. Het is ook mogelijk om te luisteren naar je eigen muziek. Koppel een afspeelapparaat draadloos via bluetooth of de aux-ingang op de achterzijde. Zo geniet je tijdens het klussen van je favoriete afspeellijsten. De DABPRO heeft een 1,8 meter snoer waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. Geen stopcontact in de buurt? De bouwradio werkt ook op batterijen.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

Belangrijkste eigenschappen

Type radio
Bouwradio
Gewicht
1,5 kg

Aanbevolen combinatie

PerfectPro DABPRO
PerfectPro DABPRO
Inbegrepen accessoires
Verlengsnoer
Verlengsnoer
Kies alternatief
Gehoorbeschermer
Gehoorbeschermer
Kies alternatief
Rolmaat
Rolmaat
5% korting
op de accessoires op het accessoire
182,98 179,78
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Klein en stevig maar groots in geluid!

    Ab Brouwer | 2 maart 2021 | In de uitvoering: 350 m2 | bluetooth | 4 watt (mono)

    • Robuust design
    • Dab+ is geweldig
    • Streaming is een extra plus
    • Display is een beetje klein

    Een prima radio voor in mijn werkplaats

    Ab Brouwer | 2 maart 2021 | In de uitvoering: 350 m2 | bluetooth | 4 watt (mono)
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Super geweldig

    Erick Dirven | 24 juni 2021 | In de uitvoering: 350 m2 | bluetooth | 4 watt (mono)

    • Is al aangegeven
    • Geen

    Bevalt mij bijzonder goed; perfecte geluid en DAB zenders

    Erick Dirven | 24 juni 2021 | In de uitvoering: 350 m2 | bluetooth | 4 watt (mono)
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Geen muziek geen werk ;)

    Christophe De winter | 29 maart 2021 | In de uitvoering: 350 m2 | bluetooth | 4 watt (mono)

    Top product aanrader voor doe hetzelver

    Christophe De winter | 29 maart 2021 | In de uitvoering: 350 m2 | bluetooth | 4 watt (mono)
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Top radio voor een redelijk prijs
    • Dab + werkt goed
    • Handig dat je met je telefoon muziek kan afspelen op de radio
    • Werkt lang op accu batt.
    • Makkelijk te bedienen
    • Groot geluid voor een kleine radio
    • Jammer dat er geen koptelefoon aansluiting is mee genomen.

    PerfectPro is een van de weinige radio merken die wel overal in huis Dab+ kan ontvangen.
    Zoek niet verder maar koop gewoon deze radio als je in huis naar Dab+ wild luisteren

    Paul Leguijt | 8 juli 2021 | In de uitvoering: 350 m2 | bluetooth | 4 watt (mono)
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Goede klank. Perfecte radio

    Perfecte radio voor op mijn werk

    Franky Verloove | 24 mei 2021 | In de uitvoering: 350 m2 | bluetooth | 4 watt (mono)
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    prachtig product

    klein maar fijn en een goed geluid

    jeroen v mierlo | 5 juli 2021 | In de uitvoering: 350 m2 | bluetooth | 4 watt (mono)
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Werk aan de te lezen eigenschappen, aanvaardbaar toestel.
    • Zeer goede ontvangst van alle denkbare zenders die met dab+ werken.
    • Hij is compact gebouwd en vind dus gemakkelijk een plaats.
    • Een eigenschappen die ik bij Coolblue kon lezen heeft mij misleid: "Maximaal vermogen luidsprekers" -> meervoud?
    • Ik was nog meer misleid met de tweede eigenschap: "Connectie met speakers" -> "Aux, Bluetooth". Ik verstond hiermee 'externe speakers'.
    • De lage tonen van de speaker van deze PerfectPro komen eigenaardig over en konden dus beter.

    In een appartementsblok (dat uit veel beton bestaat) is ontvangst van FM erg gestoord, dankzij DAB+ eindelijk goede ontvangst.

    Alexander Van den Panhuysen | 6 juni 2021 | In de uitvoering: 350 m2 | bluetooth | 4 watt (mono)
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Top!

    Voldoet helemaal aan de verwachting.

    Jannie D. | 18 maart 2021 | In de uitvoering: 350 m2 | bluetooth | 4 watt (mono)

Specificaties

Product

Artikelnummer
876721
Fabrikantcode
DPR2
Merk
Perfectpro
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Handvat/handgrepen
Ja
Breedte
18 cm
Hoogte
18 cm
Diepte
13 cm
Gewicht
1,5 kg

Eigenschappen

Ingebouwde luidsprekers
Ja
Aantal speakers
1
Subwoofer
Nee
Maximaal vermogen luidsprekers
4 W
Connectie met speakers
Aux, Bluetooth
Geluidssysteem
Mono
Ingebouwd scherm
Ja
Achtergrondverlichting scherm
Ja
Afstandsbediening
Nee
Bediening via app
Nee
Bediening via knoppen op apparaat
Ja
Bedieningsknoppen op afspeelapparaat
Play/pauze, Volgende/vorige, Volgfunctie, Volume, Voorkeuzezenders

Afspeelopties

Speelt van usb-geheugen
Nee
Radio
Ja
Internetradio
Nee
DAB-radio
Ja
FM-radio
Ja
AM-radio
Nee
SW-radio (Korte Golf)
Nee
Type radio-tuner
Digitaal
Bluetooth
Ja
Bluetooth profielen
Afstandsbediening (AVRCP), Standaard Audio ( A2DP )
Aantal te pairen apparaten
1
Speelt van netwerk
Nee
Wifi ingebouwd
Nee

Aansluitingen

Hoofdtelefoon aansluiting
Nee
Line out 3,5 mm mini-jack connection
Nee
Usb-aansluiting
Nee

Opties

Aantal DAB-voorkeuzezenders
5
Aantal FM voorkeuzezenders
5

Waterbestendigheid

Waterbestendig
Ja
IP-certificering
IP54
Waterdichtheid
Spatwaterdicht

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Accu / batterij, Netstroom
Kabellengte
1,8 m
Accu/batterijspanning
1,2 V
Accu/batterijcapaciteit
4000 Ah
Soort batterij/accu
Specifieke accu
Onderdeel van accuplatform
Nee
Accu/batterij meegeleverd
Nee

Dit wordt 'm

PerfectPro DABPRO
PerfectPro DABPRO
In de uitvoering: 350 m2 | bluetooth | 4 watt (mono)
119,-
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen