The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Canon Powershot SX620 HS Zwart Starterskit

In de samenstelling

Starterskit- Zwart
Canon Powershot SX620 HS Zwart
Canon Powershot SX620 HS Wit
Canon Powershot SX620 HS Rood
Canon Powershot SX620 HS Zwart Starterskit
262,98 252,98
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze compactcameraspecialist
  • Deze starterskit bevat de benodigdheden om direct aan de slag te gaan met fotograferen.
  • Met NFC of wifi stuur je afbeeldingen moeiteloos door naar je smartphone of printer.
  • Dankzij de beeldstabilisatie fotografeer je makkelijker uit de hand.
  • De camera heeft geen afdichtingen tegen stof en spatwater.
  • De beeldkwaliteit is in verhouding met de prijs goed, maar niet uitmuntend.
Productspecialist compactcamera's

Productomschrijving

Let op: voor een langere gebruiksduur raden we een extra accu aan.

De Canon Powershot SX620 HS Zwart Starterskit is een camera waar je als beginnende fotograaf blij van wordt. Deze kit bestaat uit een cameratas en een 32GB geheugenkaart. Hiermee ga je direct aan de slag met fotograferen. De tas zorgt ervoor dat je de camera gemakkelijk en beschermd mee op stap neemt. Dankzij het eenvoudige menu en de opties is de camera gemakkelijk te begrijpen. Voeg bijvoorbeeld filters toe aan je foto's voor een artistiek effect of schiet video's in full hd. Deze deel je vervolgens snel via wifi of NFC met al je vrienden, of met je computer natuurlijk. De pop-up flitser, sterke beeldstabilisatie en de 25x optische zoom maken dit fototoestel veelzijdig. Op de camera kijk je jouw foto's en video's terug via het grote 3 inch lcd scherm.


Standaard meegeleverd

Canon Powershot SX620 HS Zwart


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Kleine camera met groot bereik en eenvoudige bediening

    Robert Buitendijk | 2 juni 2017 | In de samenstelling: Zwart

    • kwaliteit foto's
    • gebruiksgemak
    • zoombereik
    • iso wel in te stellen maar niet te "maximeren"

    Een zeer handige, kleine no nonsens camera. Ik ben reeds in het bezit van een G7X en zocht een camera met meer zoom voor onze aanstaande vakantie. Mijn eisen, klein, licht, 25-30x zoom, eenvoudige bediening en snel te gebruiken, 1080P 30fps filmen. Ik zocht geen creatieve camera met heel veel instelmogelijkheden. Heb ook de Sony 90v, Panasonic TZ70 / TZ80, Canon sx720HS overwogen. Heb voor de sx620hs gekozen vanwege:
    • Gewicht en formaat (hij hangt tijdens vakanties aan de schouderband van mijn rugzak)
    • Zoombereik precies goed, veel meer zoom is niet werkbaar zonder statief.
    • Zelfde batterij/oplader als de G7X dus minder spullen om mee te nemen op reis.
    • Werkt met dezelfde canon apps.
    • Prijs, andere toestellen zijn vaak duurder.
    • Goede ervaringen met Canon producten (3x een panasonic camera met stof op de sensor gehad)
    Als ik nog geen lichtsterke G7X zou hebben zou ik denk ik voor een ander toestel gaan. Bij normaal licht werkt de camera prima, maar als het donkerder wordt merk je de beperkingen. De combinatie met de G7X is wat mij betreft helemaal goed.
    Wat is er goed aan de camera:
    • Eenvoudig menu, als je canon kent hoef je de handleiding niet te openen.
    • Scherpstellen gaat heel snel.
    • Foto’s (21mp JPEG) zijn mooi van kleur (kleurecht) en superscherp. De JPEG foto’s uit dit toestel zijn beter dan die uit mijn 3x zo dure G7X.
    • Zoombereik van 25x is prima, langer is in de praktijk wel een leuke gimmic maar werkt alleen met statief. Als je 25x zoom gebruik ben je nu al snel onderwerpen kwijt.
    • Je kunt bij filmen een klein stukje digitaal inzoomen, dat merk je niet omdat de resolutie bij filmen lager is.
    • Klein en licht (past echt in je broekzak).
    • Het automatisch programma werkt heel goed, dit betekent dat je in de auto modus snel een hele mooie ingezoomde foto kan maken. Mijn G7X kost aanzienlijk meer tijd en is te intimiderend voor de kids of mijn vrouw.
    • Er is toch nog iets in te stellen (geen diafragma of sluitertijd) als je daar zin in hebt.
    • Mijn vrouw en kids kunnen ook mooie foto’s maken zonder gedoe.
    • Filmen met 1080p met 30fps geeft een prima resultaat. 60fps is natuurlijk beter maar ik ga de beelden niet vertragen en ik film niet vaak actiesport. Kost ook aanzienlijk minder geheugen. (overigens werkt al mijn apparatuur (smartphone, gopro etc) op deze resolutie en snelheid waardoor het editen een stuk handiger gaat)
    Wat wel fijn was geweest:
    • Instellen van maximaal ISO ipv vaste ISO.
    • RAW (maar met een kleine sensor is dat eigenlijk onzin).
    • Een draaiknopje om door de menu opties (foto-stand) te gaan.
    • Touchscreen mis ik eigenlijk niet echt.
    Ben je in de markt voor een travelzoom en wil je de camera altijd bij je kunnen hebben, gewoon altijd goede foto’s kunnen maken zonder gedoe. Dan is dit een prima toestel.
    Wil je creatief kunnen worden, nabewerken, ook bij minder licht foto’s kunnen maken of filmen kijk dan verder. De TZ100 is een travelzoom met 1 inch sensor en is dan wellicht voor jou het toestel. Deze is wel aanzienlijk groter en een stuk complexer. Daartussen zitten heel veel toestellen waarbij je een compromis sluit op de TZ100 maar wel opties krijgt die niet op de SX620HS zitten die voor jou net het verschil kunnen maken.

    Robert Buitendijk | 2 juni 2017 | In de samenstelling: Zwart
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Zeer tevreden

    Piet Grevendonck | 21 juli 2016 | In de samenstelling: Wit

    • Zeer handig formaat,
    • Zeer goede kwaliteit van foto's
    • Groot zoombereik

    Toestel is een echte aanrader; levert prachtige foto's met een allround zoomlens met zeer groot berik

    Piet Grevendonck | 21 juli 2016 | In de samenstelling: Wit
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Fantastische camera voor dagelijks gebuik

    Daniël Banen | 26 juli 2017 | In de samenstelling: Zwart

    • Super zoom i.c.m. goede image stabilizer
    • Gebruiksvriendelijk
    • Mogelijk de flitser

    De Canon Powershot SX620 HS is net als alle andere Canon camera's die ik heb gehad gebruiksvriendelijk.
    De zoom (25x) is absurd goed en in combinatie met de image stabilizer maak je zelf volledig ingezoomd zonder statief scherpe foto's.
    De flitser moet handmatig worden opgeschoven, dit is een voordeel ten opzichte van overige camera's waar dit automatisch gebeurd (ik heb in het verleden vaak meegemaakt dat mensen de flitser tegenhouden met hun hand als ze een foto willen maken, wat het mechaniek niet ten goede komt). Ik geef de flitser als mogelijk minpunt, omdat dit kapot zou kunnen gaan.

    Daniël Banen | 26 juli 2017 | In de samenstelling: Zwart
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Een echte aanrader
    • Auto instelling
    • Zoombereik
    • Groot scherm
    • Veek mogelijkheden
    • Veel studeren op alle mogelijkheden gebruiksaanwijzing bevat 157 pagina's

    In de autostand zeer gemakkelijk foto's en video's maken.

    Jan Nillesen | 22 april 2017 | In de samenstelling: Wit
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Voor een beginner zeker aan te raden
    • Scherpe foto’s (betere kwaliteit dan iPhone 7 plus)
    • Handig zakje
    • Klein formaat
    • Goede zoom
    • Instellingen zijn in het begin wat zoeken

    Ik maak foto’s van mijn hond en deze camera is daar zeker goed genoeg voor.

    Evelyne | 1 juli 2019 | In de samenstelling: Wit - Starterskit
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Mooie scherpe foto's, ook ingezoomd
    • Makkelijk koppelen aan smartphone
    • Groot genoeg scherm
    • Duidelijke opties
    • Automatische leuke filters

    Licht gewicht camera met mooie opties en super om overal mee naar toe te nemen om herinneringen vast te leggen. Op de gamma racing dagen zelfs Volledig ingezoomd op Nico Hulkenbergs gezicht en nog een scherpe foto

    Emma | 21 augustus 2017 | In de samenstelling: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    fantastische camera
    • hele goede en verre zoom
    • heel duidelijke foto's
    • licht gewicht
    • makkelijk gebruik door rasters
    • aanduiding opladen batterij op adaptor
    • geen

    de zoom kan heel ver foto's nemen zonder de kwaliteit van de foto te laten verminderen, heel licht van gebruik, door gebruik van raster op het scherm zie je duidelijk waar de camera zich op focust. batterij gaat ook heel lang mee en laat ook terug snel op die duidelijk aangegeven staat op de oplader

    Kurt stadtfeld | 16 maart 2017 | In de samenstelling: Zwart
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Prima camera, mooie foto's
    • Zeer compact
    • Je kan van heel dichtbij foto's maken
    • Schermpje wordt erg snel vies

    Ik wou graag een compacte camera die makkelijk mee te nemen is, van dichtbij en ook veraf goede foto's maakt en ik had geen behoefte aan te veel poespas. En daaraan voldoet deze camera heel erg goed. Ik ben er blij mee.

    M. van der Zee | 23 juli 2016 | In de samenstelling: Wit
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een echte aanrader!!!!!!
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10

    Het is voor een beginner zoals ik de perfecte camera. Eenvoudig te bedienen en maakt prachtige foto's. Ook tal van mogelijkheden om handmatig in te stellen. De gebruikershandleiding is duidelijke taal. Stapsgewijs kan men leren hoe de camera werkt. Heb er heel veel plezier in om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken. Voorlopig kan ik met deze camera nog heel lang vooruit.

    Carla Gros | 27 maart 2017 | In de samenstelling: Zwart
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Compact snel en mooie foto's
    • Goede prijs kwaliteit
    • Fotos direct op telefoon te zien

    De functie waarbij je direct de foto's op je telefoon kunt zien is handig

    Lisa | 10 juli 2018 | In de samenstelling: Zwart

Bundelvoordeel

Bundelvoordeel
Wij hebben als Coolblue deze bundel zelf samengesteld en bieden een korting aan op...
Wij hebben als Coolblue deze bundel zelf samengesteld en bieden een korting aan op dit product. Deze korting is verwerkt in de prijs, hier hoef je niets voor te doen.

Specificaties

Product

Artikelnummer
715990
Fabrikantcode
1072C002
Merk
Canon
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Type camera
Compactcamera
Geschikt voor type fotograaf
Beginner
Gebruikssituatie camera
Thuis voor familie & vrienden, Vakantie
Menutaal
Arabisch, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Meertalig, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Turks
Bridge camera
Nee
Maximaal aantal foto's per seconde
2,5 fps
Als beste getest
Nee
Formaat camera
Klein
Beeldkwaliteit
Goed

Lens

Optische zoom
25
Digitale zoom
4
Maximale brandpuntsafstand
112,5 mm
Minimale brandpuntsafstand
4,5 mm
Groothoek
Ja
Diafragma
3,2 - 6,6
Autofocus
Ja
Type autofocus
Normale autofocus

Sensor

Type beeldsensor
1/2.3"
Cropfactor
5,69
Effectief aantal megapixels
20,1 MP
ISO-gevoeligheid
80 - 3200
Beeldstabilisatie
Ja

Beeld

Bestandsindeling foto's
JPEG
Bestandsindeling video
MPEG-4 AVCHD (H.264)
Bestandsindeling audio
aac
Type beelddefinitie ondersteuning
Full HD (1080p), HD ready (720p), VGA
Full HD (1080p), frames per seconde
30p
HD ready (720p), frames per seconde
30p
Fotoresolutie breedte
5184 pixels
Fotoresolutie hoogte
3888 pixels

Opslag

Type geheugenkaart
SD
Versie SD-geheugenkaart
SD, SDHC, SDXC
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
128 GB
Minimale eisen opslagmedium
Klasse 4

Belichting

Interne flitser
Ja
Belichtingscompensatie
-2 - 2
Richtgetal
4
Draadloze flitsaansturing
Nee

Scherm camera

Schermdiagonaal
3 inch
Kantelbaar
Nee
Touchscreen
Nee

Viewfinder

Viewfinder
Nee

Aansluitingen

Usb-aansluiting
Ja
HDMI-aansluiting
Ja
Type HDMI aansluiting
Mini HDMI Type C
Microfoon aansluiting
Nee
Accessoireschoen
Nee

Connectiviteit

Wifi ingebouwd
Ja
Bluetooth
Nee
NFC
Ja
GPS-sensor
Nee

Voeding camera

Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Accu/batterij technologie
Lithium-ion
Verwisselbare accu/batterij
Ja
Model accu
Canon NB-13L / NB-13LH
Accu/batterijcapaciteit
1250 mAh

Fysieke eigenschappen

Gewicht
182 g
Hoogte
5,69 cm
Diepte
2,79 cm
Breedte
9,69 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart

Bestendigheid

Waterbestendig
Nee
Schokbestendig
Nee
Stofbestendig
Nee
Stofverwijderingssysteem
Nee

Product

Artikelnummer
91169
Fabrikantcode
3201012
Merk
Case Logic
Garantie
25 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Eigenschappen

Compatibel met producttype
Compactcamera's
Model tas
Hoesje
Geintegreerde statief-riem
Nee
Laptopvak
Nee
Schouderband
Ja
Extra vakken
Accessoirevak
Diepte
7,1 cm
Hoogte
12,4 cm
Breedte
7,9 cm
Interne afmetingen: hoogte
12 cm
Interne afmetingen: breedte
7 cm
Gewicht
0,09 kg
Kleur
Zwart
Type textiel
Nylon
Materiaal
Textiel
Accentkleur
Rood
Waterbestendig
Nee