The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Zwart

263,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
263,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Aanbevolen combinatie

Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Zwart
Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Zwart
Inbegrepen accessoires
Geheugenkaart
Geheugenkaart
Kies alternatief
Thuislader
Thuislader
Kies alternatief
Datakabel
Datakabel
Kies alternatief
4% korting
op de accessoires op het accessoire
343,97 340,73
Morgen geleverd

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een rugged smartphone.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Formaat mobiele telefoon
Gemiddeld
Camerakwaliteit
Matig
Snelheidsklasse
Standaard
Beeldscherm kwaliteit
Matig
Totale opslagcapaciteit
64 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze Mobiele telefoonspecialist
  • Je krijgt een jaar lang gratis Knox Suite meegeleverd.
  • Dit toestel is water- en stofdicht en schokbestendig, dus bestand tegen extreme omstandigheden.
  • Ondanks de stevige behuizing past het toestel gemakkelijk in je zak.
  • Dit toestel is minder krachtig en snel dan andere smartphones uit deze prijsklasse.
Productspecialist Mobiele telefoons

Omschrijving

De Samsung Galaxy Xover 5 64GB Zwart is een smartphone die tegen een stootje kan. Het toestel is schokbestendig en IP68 gecertificeerd. Zo is de smartphone volledig stof- en waterdicht. Mocht je de Xcover 5 per ongeluk in een plas water laten vallen, dan is er niks aan de hand. Het toestel is met een 5,3 inch hd scherm makkelijk te bedienen met één hand, daarnaast past hij gemakkelijk in je broekzak. Dankzij de dual sim ben je bereikbaar op 2 telefoonnummers, wel zo handig. Je hebt hier wel een tweede simkaart voor nodig. De 3.000 mAh batterij is niet heel groot, maar bij een gemiddelde werkdag gaat de smartphone gerust een hele dag mee. Dit toestel is een Samsung Enterprise Editie. Je ontvangt een jaar lang gratis Knox Suite. Hiermee beheer je alle smartphones binnen jouw bedrijf centraal.

De Samsung Galaxy Xover 5 64GB Zwart is een smartphone die tegen een stootje kan. Het toestel is schokbestendig en IP68 gecertificeerd. Zo is de smartphone volledig stof- en waterdicht. Mocht je de Xcover 5 per ongeluk in een plas water laten vallen, dan is er niks aan de hand. Het toestel is met een 5,3 inch hd scherm makkelijk te bedienen met één hand, daarnaast past hij gemakkelijk in je broekzak. Dankzij de dual sim ben je bereikbaar op 2 telefoonnummers, wel zo handig. Je hebt hier wel een tweede simkaart voor nodig. De 3.000 mAh batterij is niet heel groot, maar bij een gemiddelde werkdag gaat de smartphone gerust een hele dag mee. Dit toestel is een Samsung Enterprise Editie. Je ontvangt een jaar lang gratis Knox Suite. Hiermee beheer je alle smartphones binnen jouw bedrijf centraal.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Oplader
  • Usb C kabel
  • Simnaald

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Oplader
  • Usb C kabel
  • Simnaald

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Formaat mobiele telefoon
Gemiddeld
Camerakwaliteit
Matig
Snelheidsklasse
Standaard
Beeldscherm kwaliteit
Matig
Totale opslagcapaciteit
64 GB

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,3/10
    Een handige, stevige, betaalbare smartphone.

    Danny Heijl | 11 juni 2021

    • Verwisselbare batterij
    • Goed formaat, past in een jeanszak
    • Stevig gebouwd (rugged)
    • Waterdicht
    • Laadt snel op

    Zeer betaalbaar, en voor mij een ideale telefoon: stevig, niet te groot, en toch krachtig genoeg en geheugen genoeg voor wat ik er mee wil doen. Ik vind niet direct een minpunt.

    Danny Heijl | 11 juni 2021
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Toestel voldoet aan verwachtingen

    Gerjan | 19 april 2021

    • Stevig toestel
    • Niet al te groot beeldscherm
    • Past goed in broekzak
    • Redelijk lage resolutie

    Ik heb het toestel gekocht omdat ik een stevig toestel nodig had. Het is wel even wennen om van een 1080p scherm naar een 720p scherm terug te gaan. Verder is het toestel goed te gebruiken en ben ik erg tevreden!

    Gerjan | 19 april 2021
  • 4 / 5 sterren
    7,7/10
    goede gsm voor zijn prijs

    guy Verheyen | 2 mei 2021

    Ik vind het formaat zeer aangenaam, ik hou niet van die smartphones zo groot als een tablet

    guy Verheyen | 2 mei 2021
  • 1.5 / 5 sterren
    2,7/10
    Geen aanrader, koop liever een andere met deftige cover

    Heb deze gsm nu 3 maand in gebruik. Telefoonsignaal valt steeds weg als ik aan het bellen ben. Scherm is ook al gebarsten en is bij mijn weten nog niet eens gevallen. Staan ook verschillende schrammen op, wat waarschijnlijk mijn eigen schuld is, maar ik heb een bureaujob en de gsm komt niet met stof, zand,... in aanraking. Wat moet dit niet geven voor een bouwvakker...

    stef | 26 mei 2021
  • 3.5 / 5 sterren
    7,3/10
    Ideaal voor mensen in de bouw

    Ik werk in de bouw met veel stof, vandaar de keus van dit toestel

    Rob van Maanen | 3 mei 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Prima telefoon en zeker aan te bevelen
    • Goed met 1 hand vast te houden
    • Robuust en waterbestendig
    • Zeer goede prijs/kwaliteit
    • Dubbele sim, nieuw model dus nog lang ondersteuning
    • Voldoende geheugen en uitbreidbaar
    • Nog niet ontdekt

    Handig formaat in tegenstelling tot de steeds groter wordende modellen. Robuust en waterbestendig.

    D Buhrmann | 22 mei 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    tpper voor werkende mens
    • gebruiksvriendelijkl

    gebruiksvriendelijk sterk e krasbestendig

    Sven Meurs | 18 mei 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    heb er veel schik mee.

    tot nu toe gaat het uitstekend makkelijk in bediening.

    Jan Wijnen | 7 juni 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Heb hem 2 weken ,geweldig
    • Water dicht
    • Schok bestendig
    • Makkelijk 2 dagen op een accu
    • Lekker vlot
    • Niet te groot
    • Eigenlijk niets

    Hoef niet meer bang te zijn voor regen past makkelijk in mijn broek zak

    Aad Schulte | 12 april 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    heel goed toestel
    • goede balans afmeting/kwaliteit
    • batterij kan vervangen worden
    • robuust
    • goede prijs/kwaliteit
    • inloggen met gezichtsherkenning werkt goed
    • Samsung account onvermijdelijk
    • ouderwets, grote randen

    Zie de pluspunten.

    Sven Wallage | 5 oktober 2021



Verzeker je Mobiele telefoon

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Zwart

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Waterschade
  • Diefstal (Optioneel)

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal

  • 1 jaar vooruitbetalen (79,90 per jaar) 79,90
  • 2 jaar vooruitbetalen (77,95 per jaar) 155,90

ERGO Mobiele apparatuurverzekering inclusief diefstal

  • 1 jaar vooruitbetalen (84,90 per jaar) 84,90
  • 2 jaar vooruitbetalen (102,45 per jaar) 204,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 20% (diefstal)

Ruggedized smartphones

Ruggedized smartphones
De Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Zwart is een rugged smartphone. Dit toestel kan dus...
De Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Zwart is een rugged smartphone. Dit toestel kan dus tegen een stootje en is waterbestendig. In dit artikel vertellen we meer over ruggedized smartphones.

Specificaties

Product

Artikelnummer
878342
Fabrikantcode
SM-G525FZKDEEB
Merk
Samsung
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Type mobiele telefoon
Smartphone
Aanbevolen voor gebruik
Bellen en Whatsapp, Internet, social media & eenvoudige spelletjes
SAT-category
Nog niet bekend

Besturingssysteem en updatebeleid

Introductiejaar
2021
Introductiemaand
Maart
Besturingssysteem
Android
Android One
Nee
Android versie bij introductie
Android 11
Update mogelijk naar Android versie
Nog geen update mogelijk
Nieuwste Android versie
Ja
Verwachte aantal resterende Android updates
2
Beoordeling resterende Android updates
Goed
Verwachte frequentie beveiligingsupdates
Elk kwartaal
Verwachte datum laatste beveiligingsupdate
Februari 2023
Beoordeling resterende beveiligingsupdates
Goed
Beoordeling updatebeleid
Goed

Fysieke eigenschappen

Formaat mobiele telefoon
Gemiddeld
Hoogte
14,71 cm
Breedte
7,16 cm
Diepte
0,92 cm
Gewicht
172 g
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Waterbestendig
Ja
IP-certificering
IP68
Schokbestendig
Ja
Geluidsweergave
Mono
MagSafe magneet
Nee

Processor en geheugen

Snelheidsklasse
Standaard
Processor
Samsung Exynos 850
Kloksnelheid primaire processor
2 GHz
Aantal primaire processor kernen
Octa core (8)
Totale opslagcapaciteit
64 GB
Intern werkgeheugen (RAM)
4 GB
Geheugenkaartlezer
Ja
Type geheugenkaart
Micro SD
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
1024 GB

Simkaart

SIM-lock vrij
Ja
Type SIM-kaartslot
Nano sim
Dual SIM
Ja
Type tweede SIM-kaartslot
Nano sim
Type dual SIM
Actief
Inhoud simtray
2 Simkaartsloten en een slot voor een geheugenkaart
Samsung regiolock
Nee

Camera achterkant

Camerakwaliteit
Matig
Ingebouwde camera
Ja
Totaal aantal megapixels
16 MP
Autofocus
Ja
Type autofocus
Contrast detection
Videofunctie
Ja
Video Opname kwaliteit
1080p @ 30 FPS
Achterkant flitser
Ja
Type lens
Standaard
Type beeldstabilisatie
Geen beeldstabilisatie
Diafragma
1,8
Type flitser
Single LED
HDR ondersteuning camera
Nee
Type beeldsensor
1/2.8"
Tweede camera achterkant
Nee
Derde camera achterkant
Nee
Vierde camera achterkant
Nee
Vijfde camera aan achterkant
Nee

Camera voorkant

Voorkant Camera
Ja
Type camera voorkant
In schermrand
Aantal megapixels camera voorkant
5 MP
Vast diafragma camera voorkant
2,2
Type beeldstabilisatie camera voorkant
Geen beeldstabilisatie
Voorkant flitser
Nee
Tweede camera voorkant
Nee

Beeldscherm

Schermdiagonaal
5,3 inch
Screen-to-body-ratio
67,78 %
Beeldscherm kwaliteit
Matig
Opvouwbaar
Nee
Verversingssnelheid
60 Hz
Resolutie hoogte
1480 pixels
Resolutie breedte
720 pixels
Pixel-dichtheid
310 ppi
Notificatieled
Nee
Touchscreen
Ja
Scherpte
HD Ready (720p)
Schermtype
TFT
Krasbestendig
Ja
Gorilla Glass
Ja
Gorilla Glass Type
Gorilla Glass 6
HDR ondersteuning
Nee

Batterij

Accu/batterijcapaciteit
3000 mAh
Accu/batterij technologie
Lithium-polymeer
Verwisselbare accu/batterij
Ja
Snelladen functionaliteit
Ja
Type snelladen
Samsung Adaptive Fast Charge
Vermogen bedraad snelladen
15 W
Draadloos opladen
Nee

Connectiviteit

Internetverbinding opties
4G
Wifi ingebouwd
Ja
Wifi standaarden
Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless A]
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
5.0
NFC
Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
Ja
Usb-aansluiting
Ja
Type usb-aansluiting
Usb-C
Lightning aansluiting
Nee
Geschikt voor Samsung DeX
Nee

Sensoren

Home button
Nee
Vingerafdruk-identiteitssensor
Nee
Gezichtsherkenning
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Lichtsensor
Ja
Kompas
Ja
Stappenteller
Ja
GPS-sensor
Ja

Dit wordt 'm

Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Zwart
Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Zwart
263,-
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen