The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


OPPO Find X3 Lite 128GB Zwart 5G

Variant: Zwart | Geen accessoires

Kies je uitvoering

Kleur:
Zwart
Bundel bevat
371,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
371,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Aanbevolen combinatie

OPPO Find X3 Lite 128GB Zwart 5G
OPPO Find X3 Lite 128GB Zwart 5G
Inbegrepen accessoires
Telefoonhoesje
Telefoonhoesje
Kies alternatief
Screenprotector voor mobiele telefoons
Screenprotector voor mobiele telefoons
Kies alternatief
Thuislader
Thuislader
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
443,89 440,97
Morgen geleverd

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor het beste scherm in de middenklasse.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Formaat mobiele telefoon
Groot
Camerakwaliteit
Goed
Snelheidsklasse
Zeer goed
Beeldscherm kwaliteit
Zeer goed
Totale opslagcapaciteit
128 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze Mobiele telefoonspecialist
  • Dit toestel is krachtig, dus je schakelt soepel tussen verschillende, zware apps.
  • Je bekijkt films en series in hoge kwaliteit op het scherpe full hd scherm.
  • Met de meegeleverde lader laad je de batterij razendsnel op.
  • Je breidt de opslagcapaciteit niet uit met een geheugenkaart.
Productspecialist Mobiele telefoons

Omschrijving

De OPPO Find X3 Lite 128GB Zwart 5G is behoorlijk krachtig voor een smartphone uit deze prijsklasse. Dankzij de Snapdragon 765G processor en een groot 8 GB werkgeheugen schakel je snel tussen verschillende apps als Spotify, YouTube en Instagram. Je bekijkt jouw favoriete films en series op het 6,4 inch full hd scherm. Dit scherm ververst 90 keer per seconde. Hierdoor ziet het beeld er vloeiend uit als je bijvoorbeeld door je tijdlijn scrolt. De 4.300 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik ongeveer een dag mee. Als de Find X3 Lite leeg is, laad je hem binnen een uur weer volledig op met de meegeleverde lader. Met de camera's achterop maak je mooie foto's en scherpe 4K video's. Je bewaart deze beelden, maar ook je apps en andere bestanden op het 128 GB opslaggeheugen.

De OPPO Find X3 Lite 128GB Zwart 5G is behoorlijk krachtig voor een smartphone uit deze prijsklasse. Dankzij de Snapdragon 765G processor en een groot 8 GB werkgeheugen schakel je snel tussen verschillende apps als Spotify, YouTube en Instagram. Je bekijkt jouw favoriete films en series op het 6,4 inch full hd scherm. Dit scherm ververst 90 keer per seconde. Hierdoor ziet het beeld er vloeiend uit als je bijvoorbeeld door je tijdlijn scrolt. De 4.300 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik ongeveer een dag mee. Als de Find X3 Lite leeg is, laad je hem binnen een uur weer volledig op met de meegeleverde lader. Met de camera's achterop maak je mooie foto's en scherpe 4K video's. Je bewaart deze beelden, maar ook je apps en andere bestanden op het 128 GB opslaggeheugen.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Oplader
  • Usb C kabel
  • Simnaald
  • Oordopjes
  • Transparante back cover

Standaard meegeleverd

  • Oplader
  • Usb C kabel
  • Simnaald
  • Oordopjes
  • Transparante back cover

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Formaat mobiele telefoon
Groot
Camerakwaliteit
Goed
Snelheidsklasse
Zeer goed
Beeldscherm kwaliteit
Zeer goed
Totale opslagcapaciteit
128 GB

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Een midranger met high-end specificaties

    Marit | 5 april 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires

    • Super duper snel (opladen)
    • Ziet er heel cool uit
    • Lichtgewicht en prettig in de hand
    • Gezichtsherkenning werkt té snel
    • Batterij laadt belachelijk snel op
    • Wachten op het cadeau

    Wat een flitsend mooi toestel is dit. Ik heb de blauwe variant en het is een bijzondere matte afwerking, die een beetje zanderig aanvoelt. Het is zeker geen 'fingerprint magnet', maar wel dol op kattenharen (of andersom). De camera housing ziet er super chique uit. Ondanks dat ie behoorlijk groot is (6.5 inch), is ie wel vrij licht en smal, waardoor hij toch prettig in de hand ligt. Het hoesje wat er bij zat in de doos, leek bijna te klein voor het toestel. Ik heb even flink moeten martelen om 'm erin te krijgen. Op de voorzijde zit een screen protector geplakt én het is Gorilla Glass 5, echt premium stuff. De zijdes zijn geloof ik aluminium, waar dit meestal plastic is bij midrangers.

    Ook een oplaadkabel en oplader zijn included en zelfs bedrade oordopjes! Dat is anno 2021 heel bijzonder. Nóg toffer is dat je bij aanschaf de Oppo Enco X draadloze oordopjes cadeau krijgt, binnen de actie periode. Dat zijn de allernieuwste super du(r)pe(r) klinkende oordopjes die Oppo te bieden heeft en dat vind ik best genereus van ze. Echter; good things come to those who wait... Nog even geduld voordat Oppo deze aan mij opstuurt. De oplader die erbij zit is een 65W oplader en dat is.... Snel, heel snel. Ideaal voor als je spontaan de deur uit gaat en 'm even snel bij wilt laden, verder gebruik ik mijn oude lader want echt gezond voor de batterij lijkt het me niet. Die gaat trouwens ook nog redelijk lang mee, met de 90hz refresh rate aan. Best indrukwekkend.

    Het toestel unlocken kan via vingerafdruk sensor of gezichtsherkenning. En die gezichtsherkenning... Werkt wel héél snel. En ook als ik een zonnebril draag en een muts op heb. En ook als ie schuin naast me ligt. Het is bijna eng. Alsof ie me constant in de gaten houdt. Nou ja, gebruikersgemak is optimaal dus, Als je Android gewend bent is 't een fluitje van een cent. De vingerafdruk sensor doet het ook prima, al krijgt die dus nauwelijks de kans om dat te laten zien.

    Een totaal van 5 camera's omringen dit toestel. Aan de voorkant de befaamde gezichtsherkenner, die overigens ook prima selfies schiet. Aan de achterkant de overige 4, waarvan ik er persoonlijk maar 2 echt gebruik. De main 64mp camera (helaas is er geen optie om ook daadwerkelijk 64mp foto's te maken, hij schaalt ze terug naar 4x4 16mp) en de 8mp ultrawide camera. Hij beschikt over vele features, met de macrolens kun je foto's van heel dichtbij nemen en de depth sensor zou moeten helpen met het beter inschatten en blurren van de achtergrond bij portretfoto's. Een bijzondere feature, die verder vooral te vinden is op flagship telefoons, is de mogelijkheid om video's te maken waarbij zowel de voor -als achterkant camera's gebruikt worden, de dual-view video mode. Al met al, gebruikersvriendelijk, vele features en scherpe plaatjes.

    De telefoon beschikt over een Snapdragon 765G chipset en dat is voor de gemiddelde gebruiker echt meer als voldoende. Alles werkt echt super vlot! Ik game zelf niet, maar heb van reviews begrepen dat de 'G' staat voor gaming, deze chipset is daar dus voor geoptimaliseerd en kan ie prima hebben! Ook over de toekomst heeft Oppo nagedacht, want je kunt gebruik maken van het 5G netwerk. Echter, persoonlijk gaat de wereld meestal al te snel voor me, dus de snelheid van dat netwerk, daar zie ik niet helemaal de meerwaarde van.

    Tja, al met al dus een topper van een telefoon! De prijs ligt nog best hoog voor een middenklasse telefoon, persoonlijk heb ik het ervoor betaald omdat ik er draadloze oordoppen bij krijg ter waarde van 180 euro. Anders zou een prijs van rond de 350 euro waarschijnlijk beter passen, gezien de felle concurrentie onder mobiele telefoons. Dat gezegd hebbende, is het wel een zeer degelijk toestel met een aantal high-end specificaties. Is het iets voor jou? Ik zou zeggen, probeer het uit... Have fun!

    Marit | 5 april 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    9,7/10
    Super aanraden

    Juan | 2 april 2021 | In de variant: Zwart | Geen accessoires

    Het bevalt mij heel goed. Maar om echte mening te geven is nog te vroeg..prijs kwaliteit is prima.

    Juan | 2 april 2021 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Prima toestel in de middenklasse.

    Jan ten Doeschot | 12 april 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires

    • Prijs kwaliteit verhouding
    • Eenvoudige bediening
    • Mooie foto's
    • Groot scherm

    Ik zocht naar een leuk en goed toestel voor een redelijk prijs. Doet alles wat een IPhone ook kan voor aanziendelijk minder geld.

    Jan ten Doeschot | 12 april 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Veel telefoon voor je geld
    • Accuduur
    • Schermkwaliteit
    • Opgeladen in 30 min
    • Goeie camera
    • Prijs
    • Tot nu toe geen

    Telefoon is echt een budget topper. Mooie foto's, goeie accuduur, snel opgeladen, mooi scherm.

    Gerjan | 18 april 2021 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Mooie telefoon voor prima prijs
    • Alles
    • Batterijduur kan beter

    Voor deze prijsklasse echt een goede telefoon, kan hem iedereen aanraden.

    Sjoerd | 11 mei 2021 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super tevreden goeie aankoop

    Ik kocht deze telefoon voor mijn vriend en ben aan het overwegen om er zelf 1n te kopen , hij is heel tevreden wij hadden hiervoor beide een iPhone maar met deze telefoon heb je veel meer opties !

    Kelly Gevaert | 19 mei 2021 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goede telefoon voor een hele redelijke prijs.
    • Laadt ongelooflijk snel op
    • Snelheid
    • Mooi scherm

    Mijn zoontje van 11 heeft deze telefoon gekocht en is er superblij mee. Alles werkt goed. Unlocken met gezichtsherkenning of de vingerafdruk werkt echt snel. Ook spelletjes spelen werkt super. Het scherm is prachtig. Ik zelf heb een galaxy s20+ 5g. En ik zal de volgende keer ook kijken of oppo iets interessants heeft voor mij.

    Dennis Agusi | 2 april 2021 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Ik mis Android one
    • Snel
    • Oplaadtijd
    • Afmetingen
    • Schil over android
    • Ik mis Android One ervaring
    • Te veel instellingsmogelijkheden

    Ik had hiervoor een Android One toestel en dan is de schil die Oppo erover legt wel heel erg wennen. Te veel instellingsmogelijkheden en grafische effecten, naar mijn idee allemaal overbodig. Android One vond ik veel fijner met niet te veel poespas.

    Michiel Bakker | 14 mei 2021 | In de variant: Zwart | Geen accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Zeer tevreden

    Zeer fijn in gebruik, lijkt erg op Huawei wat ik gewend was. Geen onnodige apps zoals bij Samsung het geval is. Verder is de prijs erg goed in vergelijkingen met wat je krijgt

    Ruud | 12 augustus 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    top voor die prijs
    • erg groot en zwaar

    zeer goede telefoon voor die prijs, wel groot en zwaar en zeer weinig hoesjes voor te vinden

    Peter Van Opstal | 7 oktober 2021 | In de variant: Zwart | Geen accessoires



Verzeker je Mobiele telefoon

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
OPPO Find X3 Lite 128GB Zwart 5G

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Waterschade
  • Diefstal (Optioneel)

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal

  • 1 jaar vooruitbetalen (79,90 per jaar) 79,90
  • 2 jaar vooruitbetalen (77,95 per jaar) 155,90

ERGO Mobiele apparatuurverzekering inclusief diefstal

  • 1 jaar vooruitbetalen (84,90 per jaar) 84,90
  • 2 jaar vooruitbetalen (102,45 per jaar) 204,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 20% (diefstal)

Vergelijk de OPPO Find X3 Neo met de Find X3 Lite

Vergelijk de OPPO Find X3 Neo met de Find X3 Lite
De OPPO Find X3 Lite is het instapmodel uit de Find X3 serie. Ben je op zoek naar...
De OPPO Find X3 Lite is het instapmodel uit de Find X3 serie. Ben je op zoek naar een smartphone met meer rekenkracht en betere camera's? Bekijk dan de OPPO Find X3 Neo. Lees onze vergelijking en ontdek alle overeenkomsten en verschillen tussen deze smartphones.


Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
878904
Fabrikantcode
CPH2145SK
Merk
Oppo
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Type mobiele telefoon
Smartphone
Aanbevolen voor gebruik
Films en series kijken, Gaming, Internet, social media & eenvoudige spelletjes

Besturingssysteem en updatebeleid

Introductiejaar
2021
Introductiemaand
Maart
Besturingssysteem
Android
Android One
Nee
Android versie bij introductie
Android 11
Update mogelijk naar Android versie
Nog geen update mogelijk
Nieuwste Android versie
Ja
Verwachte aantal resterende Android updates
1
Beoordeling resterende Android updates
Zeer goed
Verwachte frequentie beveiligingsupdates
Elk kwartaal
Verwachte datum laatste beveiligingsupdate
Maart 2023
Beoordeling resterende beveiligingsupdates
Standaard
Beoordeling updatebeleid
Goed

Fysieke eigenschappen

Formaat mobiele telefoon
Groot
Hoogte
15,91 cm
Breedte
7,34 cm
Diepte
0,79 cm
Gewicht
172 g
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Waterbestendig
Nee
Schokbestendig
Ja
Geluidsweergave
Mono
MagSafe magneet
Nee

Processor en geheugen

Snelheidsklasse
Zeer goed
Processor
Qualcomm Snapdragon 765G
Kloksnelheid primaire processor
2,4 GHz
Aantal primaire processor kernen
Octa core (8)
Totale opslagcapaciteit
128 GB
Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB
Geheugenkaartlezer
Nee

Simkaart

SIM-lock vrij
Ja
Type SIM-kaartslot
Nano sim
Dual SIM
Ja
Type tweede SIM-kaartslot
Nano sim
Type dual SIM
Standby
Inhoud simtray
2 Simkaartsloten
Samsung regiolock
Nee

Camera achterkant

Camerakwaliteit
Goed
Ingebouwde camera
Ja
Totaal aantal megapixels
64 MP
Autofocus
Ja
Type autofocus
Phase detection autofocus
Videofunctie
Ja
Video Opname kwaliteit
4K @ 30 FPS
Achterkant flitser
Ja
Type lens
Standaard
Type beeldstabilisatie
Elektronische Beeldstabilisatie
Diafragma
1,7
Type flitser
Single LED
HDR ondersteuning camera
Ja
Type beeldsensor
1/2"
Tweede camera achterkant
Ja
Type lens achterkant camera 2
Groothoek
Aantal megapixels tweede camera achterkant
8 MP
Vast diafragma tweede camera achterkant
2,2
Type beeldstabilisatie tweede camera achterkant
Elektronische Beeldstabilisatie
Autofocus tweede camera achterkant
Ja
Type autofocus tweede camera achterkant
Phase detection autofocus
Optische zoom functie tweede camera achterkant
Nee
Derde camera achterkant
Ja
Type lens achterkant camera 3
Macro lens
Aantal megapixels derde camera achterkant
13 MP
Vast diafragma derde camera achterkant
2,4
Autofocus derde camera achterkant
Nee
Type beeldstabilisatie derde camera aan achterkant
Optische beeldstabilisatie
Optische zoom functie derde camera achterkant
Ja
Vierde camera achterkant
Ja
Type lens vierde camera achterkant
Monochroom
Aantal megapixels vierde camera achterkant
2 MP
Vast diafragma vierde camera achterkant
2,4
Autofocus vierde camera achterkant
Nee
Type beeldstabilisatie vierde camera aan achterkant
Geen beeldstabilisatie
Optische zoom functie vierde camera achterkant
Nee
Vijfde camera aan achterkant
Nee

Camera voorkant

Voorkant Camera
Ja
Type camera voorkant
Inkeping in scherm
Aantal megapixels camera voorkant
32 MP
Vast diafragma camera voorkant
2,4
Type beeldstabilisatie camera voorkant
Elektronische Beeldstabilisatie
Voorkant flitser
Nee
Tweede camera voorkant
Nee

Beeldscherm

Schermdiagonaal
6,43 inch
Screen-to-body-ratio
86,89 %
Beeldscherm kwaliteit
Zeer goed
Opvouwbaar
Nee
Verversingssnelheid
90 Hz
Resolutie hoogte
2400 pixels
Resolutie breedte
1080 pixels
Pixel-dichtheid
410 ppi
Notificatieled
Nee
Touchscreen
Ja
Scherpte
Full HD (1080p)
Schermtype
AMOLED
Krasbestendig
Ja
Gorilla Glass
Nee
HDR ondersteuning
Ja
Type HDR
HDR10+

Batterij

Accu/batterijcapaciteit
4300 mAh
Accu/batterij technologie
Lithium-ion
Verwisselbare accu/batterij
Nee
Snelladen functionaliteit
Ja
Vermogen bedraad snelladen
65 W
Draadloos opladen
Nee

Connectiviteit

Internetverbinding opties
4G en 5G
Wifi ingebouwd
Ja
Wifi standaarden
Wireless AC, Wireless AD, Wireless AX, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless A]
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
5.1
NFC
Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
Ja
Usb-aansluiting
Ja
Type usb-aansluiting
Usb-C
Lightning aansluiting
Nee
Geschikt voor Samsung DeX
Nee

Sensoren

Vingerafdruk-identiteitssensor
Ja
Plaatsing vingerafdruksensor
Onder het scherm
Gezichtsherkenning
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Lichtsensor
Ja
Kompas
Ja
Stappenteller
Ja
GPS-sensor
Ja

Dit wordt 'm

OPPO Find X3 Lite 128GB Zwart 5G
OPPO Find X3 Lite 128GB Zwart 5G
In de variant: Zwart - Geen accessoires
371,-
Morgen geleverd