The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Foscam D4Z Zwart

Variant: Zwart
Kleur:
Zwart
Morgen geleverd
Morgen geleverd

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Gebruikslocatie
Binnenshuis, Buitenshuis
Infraroodverlichting
Ja
Wifi ingebouwd
Ja
Compatibel met smartphone / apps
Ja
Opslagmogelijkheden
Cloud, NAS, PC, SD kaart

Plus- en minpunten

Volgens onze IP-cameraspecialist
  • Door de hoge resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met full-hd resolutie.
  • Met het sd kaartslot sla je beelden direct op deze camera op.
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen.
  • Door het formaat van de stekker heb je een buitenstopcontact nodig, anders moet je een gat in de buitenmuur boren.
  • Om beelden op te slaan in de cloud heb je een abonnement nodig.
Productspecialist IP-camera's

Omschrijving

De Foscam D4Z is een stevige dome ip-camera waarmee je een grote buitenruimte bewaakt. Je draait en kantelt de camera op afstand, waardoor hij een gezichtsveld van 360 graden heeft. Het apparaat herkent beweging van mensen, dus krijg je geen vals alarm als er een kat in beeld loopt. In het donker heeft de camera nachtzicht tot 20 meter, dus zie je ook 's nachts precies wat er gebeurt. Bewaar beelden via de cloud, een sd-kaart of NAS en bekijk beelden via de app van Foscam. Dankzij de dual-band wifi verbinding is de kans dat de internetverbinding wegvalt zeer klein. Koppel de D4Z-W aan platformen als Google Assistant en Alexa om beelden op je smart home apparaten te zien.

De Foscam D4Z is een stevige dome ip-camera waarmee je een grote buitenruimte bewaakt. Je draait en kantelt de camera op afstand, waardoor hij een gezichtsveld van 360 graden heeft. Het apparaat herkent beweging van mensen, dus krijg je geen vals alarm als er een kat in beeld loopt. In het donker heeft de camera nachtzicht tot 20 meter, dus zie je ook 's nachts precies wat er gebeurt. Bewaar beelden via de cloud, een sd-kaart of NAS en bekijk beelden via de app van Foscam. Dankzij de dual-band wifi verbinding is de kans dat de internetverbinding wegvalt zeer klein. Koppel de D4Z-W aan platformen als Google Assistant en Alexa om beelden op je smart home apparaten te zien.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (5,05 MB)
  • Stroomadapter
  • Netwerkkabel
  • Antenne
  • Bevestigingsmateriaal

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (5,05 MB)
  • Stroomadapter
  • Netwerkkabel
  • Antenne
  • Bevestigingsmateriaal

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Gebruikslocatie
Binnenshuis, Buitenshuis
Infraroodverlichting
Ja
Wifi ingebouwd
Ja
Compatibel met smartphone / apps
Ja
Opslagmogelijkheden
Cloud, NAS, PC, SD kaart

Aanbevolen combinatie

Foscam D4Z Zwart
Foscam D4Z Zwart
Inbegrepen accessoires
Geheugenkaart
Geheugenkaart
Kies alternatief
Stroomkabel
Stroomkabel
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
214,98 211,93
Morgen geleverd



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Prima 4MP zoom camera met 5G WiFi

    Dirk Scholten | 26 december 2020 | Kleur: Wit

    • Super scherp beeld door 4MP resolutie
    • Goede WiFi verbinding via 5G
    • Stevige behuizing
    • 4x optische zoom werkt goed
    • Werkt perfect samen met Synology NAS
    • Dikke aansluitkabel

    Eindelijk een betaalbare 4MP zoom camera die werkt met 5G WiFi. Installatie ging zoals gebruikelijk met Foscam camera’s. Tijdens de installatie gebruik ik de Foscam app, daarna configureer ik de camera in Surveillance Station, onderdeel van de Synology NAS. Werkt super. Nadeel van de camera is de dikke aansluitkabel waardoor je een groot gat moet boren of gebruik moet maken van een muurbeugel. Dat laatste heb ik gedaan want het enige kabeltje wat door de muur hoeft is de voedingskabel.

    Dirk Scholten | 26 december 2020 | Kleur: Wit
  • 4 / 5 sterren
    7,5/10
    Dit is een stevige, weerbestendige beveiligingscamera

    Luc DB | 20 januari 2021 | Kleur: Wit

    • Schrep en breed beeld
    • Persoonsherkennig, dus geen vals alarm van schaduw of andere randverschijnselen.
    • Analoge zoom werkt goed.
    • Moeilijk te benaderen via internet.
    • Moet effectief ´gehangen´ worden omdat er een hoge opstaande rand is waar de camera achter zit.

    Dit is een stevige, weerbestendige beveiligingscamera.

    Luc DB | 20 januari 2021 | Kleur: Wit
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Tevreden over Foscam producten.

    Ben B | 26 juli 2021 | Kleur: Zwart

    • Goede prijs/kwaliteit verhouding

    Ben nog steeds tevreden over Foscam producten, alleen spijtig dat ze nog geen wifi ip camera hebben op zonne-energie.

    Ben B | 26 juli 2021 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    goed product met goede ondersteuning.
    • glashelder beeld
    • reageerd super op de app.
    • mooie stevige behuizing
    • beweging redelijk traag

    Ik vind de prijs kwaliteit van foscam prima, heb er al twee voor deze gehad, niks mis mee.

    Leen Verbeek | 7 februari 2021 | Kleur: Wit
  • 1.5 / 5 sterren
    3,0/10
    ik was hoopvol maar blijkt geen aanrader
    • zwarte antennehuls viel er meteen al steeds af
    • na 1 nacht heel veel condensvocht binnenin het glas
    • draadloze verbinding niet tot stand kunnen brengen

    viel heel erg tegen

    Bizzy | 11 augustus 2021 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Voldoet door grote bereik van de draaibare lens
    • Goed scherp beeld
    • Ruim bereik van de lens
    • Eenvoudige installatie

    Voldoet aan de verwachtingen scherp beeld en groot bereik van de draaibare lens. Makkelijke installatie ook i.c.m. NAS. Update wel altijd op regelmatige basis je firmware

    Leo | 18 september 2021 | Kleur: Zwart
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Matig
    • Goed te integreren
    • Redelijke wifi
    • Slecht nacht beeld
    • Geen beeld op windows direct

    Matig door wazig nacht beeld

    marco wagenaar | 16 september 2021 | Kleur: Zwart
  • 2.5 / 5 sterren
    4,5/10
    Leuk voor overdag maar een ramp vóór nacht beelden.
    • Betaalbare PTZ camera
    • Nachtlicht is belabberd
    • Beperkte IR leds

    Voor overdag een goede camera maar nachtbeeld is belabberd

    Ray | 1 juni 2021 | Kleur: Wit
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Getwijfeld, veel reviews gelezen, gekocht.. en ik ben 100% t
    • Stevige behuizing
    • Zoomfunctie
    • Helder nachtzicht
    • Makkelijke installatie
    • Geen brightness- of contrastregeling op de app

    Ik heb deze camera gekocht om achterop mijn boot te plaatsen. Tijdens de manoeuvres heb ik een relatief dode hoek. Met deze camera is dit nu dus opgelost! I’m happy :)

    Peter Deleu | 18 mei 2021 | Kleur: Wit
  • 4 / 5 sterren
    7,5/10
    Ik zal het niet kopen
    • Als al over de app beschikt is het gepiep
    • Je moet bij elke nieuwe camera een clouddienst afsluiten

    Je moet bij elke nieuwe camera een clouddienst afsluiten

    Edgar Isenia | 28 april 2021 | Kleur: Wit

Verzeker je IP-camera

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Foscam D4Z Zwart

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Waterschade
  • Diefstal (Optioneel)

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (12,95 per jaar) 25,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (11,63 per jaar) 34,90

ERGO Mobiele apparatuurverzekering inclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (14,95 per jaar) 29,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (13,30 per jaar) 39,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 20% (diefstal)

Specificaties

Product

Artikelnummer
879524
Fabrikantcode
D4Z-B
Merk
Foscam
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Beeldeigenschappen

Videoresolutie breedte
2304 pixels
Videoresolutie hoogte
1536 pixels
Type beelddefinitie ondersteuning
Full HD (1080i), Full HD (1080p), HD ready (720p), QHD (1440p), VGA
Pan
Ja
Pan type
Analoog
Aantal graden pan
350 °
Tilt
Ja
Tilt type
Analoog
Aantal graden kantelbaar
85 °
ePTZ
Ja
Zoom (IPcam)
Ja
Digitale zoom
6
Kijkhoek verticaal
54,9 °
Kijkhoek horizontaal
86,1 °
Fisheye
Nee
Frames per seconde
20 fps
Diameter lens
2,8 mm

Camera opties

Aantal camera's
1
Type IP-camera
Buitencamera, Dome-camera, HD-camera, Nachtcamera, PTZ-camera, Wifi-camera
Gebruikslocatie
Binnenshuis, Buitenshuis
Alarmsysteem nodig voor gebruik
Nee
Abonnement nodig voor volledig gebruik
Nee
Bewegingsdetectiesensor
Ja
Infraroodverlichting
Ja
Bereik infraroodlicht
20 m
Infrarood bewegingssensor
Nee
Geschikt voor plaatsing achter glas
Nee
Dynamic DNS-client
Nee
Terugspreekfunctie
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Terugkijken voor gebeurtenis
Ja
Aantal seconden voor gebeurtenis terugkijken
0 s
Streamen
Ja

Overige eigenschappen

Type stroomvoorziening
Netstroom
Accu (stroombron)
Nee
Opslagmogelijkheden
Cloud, NAS, PC, SD kaart
SD-kaartslot
Ja
Type SD-kaart
Micro SD-Kaart
Aantal dagen gratis terugkijken
0 d
Installatiegemak volgens klanten
Eenvoudig
Wifi ingebouwd
Ja
PoE-ondersteuning
Nee
UPnP AV-ondersteuning
Nee
ONVIF-gecertificeerd
Ja
PSIA-gecertificeerd
Nee

Fysieke eigenschappen

Breedte
10,8 cm
Diepte
10,8 cm
Hoogte
10,2 cm
Kleur
Zwart
Gewicht
518 g
Montage mogelijk
Ja
Waterbestendig
Ja
Waterdichtheid
Spatwaterdicht
Waterdichtheid certificering
IP-certificering
IP-certificering
IP66
Type stroomvoorziening
Netstroom

Smart Home opties

Bediening via app
Ja
Bediening via Android app
Ja
Bediening via Apple app
Ja
Bediening via Windows app
Nee
Compatibel met smartphone / apps
Ja
Smart home platform
Amazon Alexa, Google Assistant, Homey, IFTTT

Privacy- en beveiligingseigenschappen

Internetverbinding verplicht
Nee
Account fabrikant verplicht
Ja
Multi-factor authenticatie
Nee
Inloggen met vingerafdruk op telefoon
Ja
Inloggen met Face-ID op telefoon
Nee
Gebruik mogelijk zonder cloud omgeving fabrikant
Ja
Ondersteuning voor toekomstige updates
Ja
Persoonlijke informatie verplicht
Ja
Soort informatie verplicht
Persoonlijke informatie
Land waar informatie wordt opgeslagen
Nederland

Introductiejaar en updates

Gegarandeerde ondersteuning met updates
36 maanden na introductiedatum
Introductiejaar
2020
Introductiemaand
December

Dit wordt 'm

Foscam D4Z Zwart
Foscam D4Z Zwart
Kleur: Zwart
153,99
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen