The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


TomTom Rider 50 WE Zwart + Cardo Scala Rider Freecom 2 Plus Single

TomTom Rider 50 WE

Motornavigatiesysteem + single headset
TomTom Rider 50 WE Zwart
TomTom Rider 50 WE Zwart + Cardo Scala Rider Freecom 2 Plus Single
TomTom Rider 50 WE Zwart + Cardo Scala Rider Freecom 2 Plus Duo

Bescherm je motornavigatiesysteem

24,99
436,99 416,99
Morgen geleverd
436,99 416,99
Morgen geleverd

Bescherm je motornavigatiesysteem

24,99

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze Motornavigatiesysteemspecialist
  • Met de single headset communiceer je tot wel 500 meter van rijder naar rijder terwijl je jouw route afleest van je motornavigatiesysteem.
  • Dankzij de gratis kaartupdates is jouw navigatiesysteem altijd voorzien van de meest actuele kaarten.
  • Bedien het navigatiesysteem met je stem, zodat je beide handen aan het stuur houdt.
  • Het scherm heeft geen anti-reflecterende laag, waardoor je minder gemakkelijk de route afleest als de zon erop schijnt.
Productspecialist Motornavigatiesystemen

Productomschrijving

Met de TomTom Rider 50 WE Zwart + Cardo Scala Rider Freecom 2 Plus Single communiceer je tijdens je motorrit van rijder naar rijder binnen 500 meter. De Rider 50 beschikt over kaarten van West-Europa. Met gratis kaartupdates via de ingebouwde wifi verbinding kom je onderweg nooit meer voor verrassingen te staan. Laad je zelfgemaakte routes in en vermijd files dankzij de live verkeersinformatie. Verbind je telefoon met Siri of Google Now en laat je smartphone je berichten voorlezen via de headset. De TomTom Rider 50 WE heeft 16 GB opslaggeheugen om je kaarten te bewaren. Gaat geen grens jou te ver? Breid je kaartmateriaal dan uit. Voor extra opslag gebruik je een micro sd kaart.


Standaard meegeleverd

TomTom Rider 50 WE Zwart

  • Handleiding (4,41 MB)
  • Motorhouder
  • RAM houder
  • Usb kabel
  • Stroomkabel

Cardo Scala Rider Freecom 2 Plus Single

  • Handleiding (1,25 MB)
  • Kabel microfoon
  • Zwanenhals microfoon
  • Klemmen beugel
  • Zelfklevende houder
  • USB olader
  • Bevestigingsmateriaal

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Aanbevolen combinatie

TomTom Rider 50 WE Zwart + Cardo Scala Rider Freecom 2 Plus Single
TomTom Rider 50 WE Zwart + Cardo Scala Rider Freecom 2 Plus Single
Inbegrepen accessoires
Geheugenkaart
Geheugenkaart
Kies alternatief
Hoesje voor navigatiesystemen
Hoesje voor navigatiesystemen
Kies alternatief
Thuislader
Thuislader
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
525,96 501,51
Morgen geleverd

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Goed product

    Hans Bastiaan | 7 juni 2020 | TomTom Rider 50 WE: Motornavigatiesysteem

    • Goed navigatiesysteem
    • Mooi systeem
    • Vrij eenvoudig opstarten
    • 1x herinstalleren was noodzakelijk
    • Handleiding beperkt

    Fijn navigatiesysteem

    Hans Bastiaan | 7 juni 2020 | TomTom Rider 50 WE: Motornavigatiesysteem
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    zeer tevreden

    stefaan Ghesquiere | 15 september 2019 | TomTom Rider 50 WE: Motornavigatiesysteem

    zeer tevreden gemakkelijk in gebruik voor de motorijder

    stefaan Ghesquiere | 15 september 2019 | TomTom Rider 50 WE: Motornavigatiesysteem
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    keigoed

    michel claes | 7 augustus 2019 | TomTom Rider 50 WE: Motornavigatiesysteem

    gebruiksvriendelijk, degelijk en mooi design

    michel claes | 7 augustus 2019 | TomTom Rider 50 WE: Motornavigatiesysteem
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfect

    Heel gebruiksvriendelijk

    ricardo dekkers | 8 juni 2020 | TomTom Rider 50 WE: Motornavigatiesysteem
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Top
    • soms met zon d'r op, moeilijk zichtbaar

    Ideaal om mooie binnedoor routes mee te maken en rijden, heb er bluetooth oordoppen bij, werkt perfect.

    Jeroen | 28 juni 2021 | TomTom Rider 50 WE: Motornavigatiesysteem
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super goed apperaat.

    Zoals boven al aangegeven is deze tomtom goed voor zijn taak uitgerust.
    Reageert super snel, route herbereken gaat als een speer!
    De bediening is wel anders dan een auto tomtom dus dat is wel even wennen!! Maar als je het door heb is het een fantastisch hulpmiddel.

    Gerard Butter | 31 augustus 2019 | TomTom Rider 50 WE: Motornavigatiesysteem
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Indien je op zoek bent naar een motor gps dan is dit een aan
    • Gebruiksgemak
    • Bluetooth en wifi
    • Instelling bochtige wegen
    • Stevige montageset
    • Valt soms uit indien niet aangesloten op stroombron, gebeurt zelfs met volle batterij en slaapstand uitgeschakeld

    Heb ondertussen al veel plezier beleefd aan dit toestel, degelijk, betrouwbare routeplanning

    Kurt Scheldeman | 11 oktober 2021 | TomTom Rider 50 WE: Motornavigatiesysteem
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Doet gewoon alles wat ik wil zonder gedoe - een verademing.
    • Werkt vlot qua bediening.
    • Vooral zinvolle instelmogelijkheden, en weinig onzin die alleen maar zou verwarren..
    • Goedkoper dan de andere "Rider" modellen van TomTom doordat verkeersinfo en flitserinfo niet als lifetime abbo inbegrepen is.
    • Wifi verbinding - het apparaat hoeft niet aan de computer voor updates e.d.
    • Kan met een smartphone verbonden worden, maar werkt ook prima zonder!
    • Als je ook na drie maanden verkeersinfo en flitserinfo wil moet je een duurder model nemen, of een abbonnement nemen - mwah, mij boeit het niet.

    Ik heb even gespeeld met het idee een smartphone aan te schaffen om naast navigatie ook andere functies te hebben, maar ik ben blij dat ik uiteindelijk toch voor dit gespecialiseerde apparaat ben gegaan. Het apparaat werkt supervlot, de bediening is duidelijk en alles wat ik wil kunnen instellen kan er ook aan ingesteld worden. Oja, en ik ben tot nu toe nog niet tegen bugs en inconsistenties aangelopen, wat voor een digitaal apparaat tegenwoordig echt uitzonderlijk is!

    Menno | 18 oktober 2021 | TomTom Rider 50 WE: Motornavigatiesysteem
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Goedgekeurd

    Zeer degelijke, gebruiksvriendelijk navigatie systeem.

    Tom De Wit | 14 juni 2019 | TomTom Rider 50 WE: Motornavigatiesysteem

Specificaties

Product

Artikelnummer
827692
Fabrikantcode
1GF0.054.01
Merk
TomTom
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Hoogte
89 mm
Breedte
137 mm
Diepte
31 mm
Gewicht
280 g
Kleur
Zwart
Ingebouwde luidsprekers
Ja

Scherm

Schermdiagonaal
4,3 inch
Reflectie scherm
Glanzend

Navigatie

Routes inladen mogelijk
Ja
Verkeersinformatie
Ja, alle wegen
Flitspaalverklikker
Ja
Periode flitspaalverklikker
Gratis 3 maanden
Gesproken aanwijzingen
Ja
Spraakbesturing
Ja
Rijbaanbegeleiding
Ja
Voetgangersnavigatie
Ja

Kaarten

Kaartdekking
West-Europa
Geïnstalleerde kaarten
Ja
Geïnstalleerde landen
Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland
Kaartmateriaal uitbreidbaar
Ja
Gratis kaartupdates
Ja
Periode van gratis kaartupdates
Levensduur van apparaat

Geheugen

Totale opslagcapaciteit
16 GB
Geheugenkaartlezer
Ja
Type geheugenkaart
Micro SD

Waterbestendigheid

Waterbestendig
Ja
IP-certificering
IPX7
Waterdichtheid
Waterdicht

Batterij

Maximale accu/batterijduur
6 uren
Autolader meegeleverd
Nee

Product

Artikelnummer
829951
Fabrikantcode
FRC2P001
Merk
Cardo
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Eigenschappen

Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Afwerking
Mat
Hoogte
46 mm
Breedte
81 mm
Diepte
16 mm
Gewicht
34 g
Aantal meegelverde headsets
1
Waterbestendig
Ja
IP-certificering
IP67
Standby-tijd
7 dagen
Spreektijd
13 uren
Noise cancelling
Ja
Ingebouwde microfoon
Nee
Ruisonderdrukking microfoon
Ja

Connectiviteit

Bluetooth
Ja
Bluetooth profielen
Handsfree (HFP), Standaard Audio ( A2DP )
Bluetooth Smart
Nee
Bluetooth-versie
4.1
NFC
Ja
Aantal te pairen apparaten
3
Bike-to-bike intercom
Ja
Intercom wisselgesprek
Ja
Intercom wisselgesprek met aantal rijders
2
Rider-to-passenger intercom
Ja
Multipoint pairing
Ja
Bereik
500 m
Gesprek opnemen / ophangen
Ja

Overige informatie

Handsfree-functie
Ja
Spraakbesturing
Nee
Gesproken meldingen
Ja
Automatische volumeregeling
Ja
FM-radio
Ja
Muziek delen met passagier
Ja
A2DP stereo connectie
Ja

Dit wordt 'm

TomTom Rider 50 WE Zwart + Cardo Scala Rider Freecom 2 Plus Single
TomTom Rider 50 WE Zwart + Cardo Scala Rider Freecom 2 Plus Single
TomTom Rider 50 WE: Motornavigatiesysteem + single headset
436,99 416,99
Morgen geleverd

Bescherm je motornavigatiesysteem

24,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen