The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Nokia X20 128GB Blauw

Variant: Blauw | Geen accessoires

Kies je uitvoering

Kleur:
Blauw
Bundel bevat
Op voorraad
Nog sneller op te halen
Op voorraad
Nog sneller op te halen

Aanbevolen combinatie


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Formaat mobiele telefoon
Heel groot
Camerakwaliteit
Standaard
Snelheidsklasse
Goed
Beeldscherm kwaliteit
Standaard
Totale opslagcapaciteit
128 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze Mobiele telefoonspecialist
  • Dankzij het gebruiksvriendelijke Android One ben je tot en met april 2024 verzekerd van regelmatige software- en beveiligingsupdates.
  • Je plaatst zowel een extra simkaart als een geheugenkaart in dit toestel.
  • Je bedient het grote 6,67 inch scherm moeilijk met één hand.
  • Het beeldscherm is minder scherp dan dat van andere smartphones uit deze prijsklasse.
Productspecialist Mobiele telefoons

Omschrijving

Met de Nokia X20 128GB Blauw haal je een basis smartphone in huis die klaar is voor 5G. Zo surf je in de toekomst razendsnel op het web. Het toestel is geschikt voor minder zware apps als WhatsApp en Facebook. Daarnaast speel je er simpele spelletjes mee, zoals Candy Crush. De camera heeft 4 lenzen waarmee je verschillende foto's maakt. Grote groepen fotografeer je met de groothoeklens. Kleine voorwerpen leg je van dichtbij vast met de macrolens. Het toestel is vrij groot dankzij het grote 6,67 inch full hd scherm. Je bedient het daarom lastig met één hand. Met een batterijcapaciteit van 4.470 mAh houdt de Nokia X20 het gerust een hele dag vol. Je favoriete apps en foto's bewaar je op het 128 GB opslaggeheugen. De Nokia X20 draait op Android One. Deze kale versie van Android 11 is gebruiksvriendelijk. Je ontvangt tot en met minimaal april 2024 software- en beveiligingsupdates.

Let op: Nokia levert geen adapter (thuislader) mee. Gebruik voor het opladen dus je eigen adapter of bestel een oplader bij je smartphone.

Met de Nokia X20 128GB Blauw haal je een basis smartphone in huis die klaar is voor 5G. Zo surf je in de toekomst razendsnel op het web. Het toestel is geschikt voor minder zware apps als WhatsApp en Facebook. Daarnaast speel je er simpele spelletjes mee, zoals Candy Crush. De camera heeft 4 lenzen waarmee je verschillende foto's maakt. Grote groepen fotografeer je met de groothoeklens. Kleine voorwerpen leg je van dichtbij vast met de macrolens. Het toestel is vrij groot dankzij het grote 6,67 inch full hd scherm. Je bedient het daarom lastig met één hand. Met een batterijcapaciteit van 4.470 mAh houdt de Nokia X20 het gerust een hele dag vol. Je favoriete apps en foto's bewaar je op het 128 GB opslaggeheugen. De Nokia X20 draait op Android One. Deze kale versie van Android 11 is gebruiksvriendelijk. Je ontvangt tot en met minimaal april 2024 software- en beveiligingsupdates.

Let op: Nokia levert geen adapter (thuislader) mee. Gebruik voor het opladen dus je eigen adapter of bestel een oplader bij je smartphone.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Usb C kabel
  • Oordopjes
  • Simnaald
  • Kunststof screenprotector (voorgeplakt op scherm)

Standaard meegeleverd

  • Usb C kabel
  • Oordopjes
  • Simnaald
  • Kunststof screenprotector (voorgeplakt op scherm)

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Formaat mobiele telefoon
Heel groot
Camerakwaliteit
Standaard
Snelheidsklasse
Goed
Beeldscherm kwaliteit
Standaard
Totale opslagcapaciteit
128 GB

Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Kwaliteit foto's
4.35 / 5 sterren
8,7
Gebruiksgemak
4.6 / 5 sterren
9,2
Batterijduur
4.6 / 5 sterren
9,2
Snelheid
4.2 / 5 sterren
8,4
Schermkwaliteit
4.15 / 5 sterren
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
4.35 / 5 sterren
8,7

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
9,7/10

Mooie telefoon voor een goeie prijs

  • Snel
  • Prima kwaliteit
  • Wordt geen laadadapter meegeleverd

Prima kwaliteit telefoon mooi design, werkt snel en niet duur, zoals ik gewend ben van Nokia

  • Marijke kroezen
  • 8 juni 2021
  • In de variant: Blauw - Geen accessoires
5 / 5 sterren
10/10

De Nokia X20 is een fantastisch goed toestel!

  • sterkt robuus toestel
  • lange batterijduur

Ik heb altijd, al meer dan 20 jaar, een NOKIA gehad. Ik zou niets anders willen. Prettig in gebruik, simpel en gebruikersvriendelijk.

  • Anna van klinken
  • 13 juli 2021
  • In de variant: Crème - Geen accessoires
4 / 5 sterren
7,7/10

Lekker toestel voor z'n geld

  • android one
  • groot scherm
  • weinig keuze in hoesjes

Even wennen aan de kale android, maar dat is uiteindelijk een groot pluspunt

  • Benno meijer
  • 17 juni 2021
  • In de variant: Blauw - Geen accessoires
4 / 5 sterren
8,0/10

Prima voor zijn prijs.

  • Android loopt vlotjes ondanks de eenvoudige hardware.
  • Batterij gaat bijna 2 dagen mee.
  • Scherm kan wel beter.

Alles loopt prettig soepel en foutloos.

  • Jan ebens
  • 21 mei 2021
  • In de variant: Blauw - Geen accessoires
4.5 / 5 sterren
8,7/10

Tot nu toe een fijn toestel

  • 3 jaar updates en garantie
  • Hoge kwaliteit Selfie camera
  • Nog geen Flip-cover verkrijgbaar

Fijn toestel binnen de prijsklasse die ik zoek, met lange ondersteuning, vorige Nokia heeft ook 2.5 jaar top gewerkt, nooit achter gelopen qua software. Helaas is de laad-connector nu stuk, verder kan hij nog wel een jaar mee denk.

  • Jasper
  • 19 mei 2021
  • In de variant: Blauw - Geen accessoires
5 / 5 sterren
10/10

Zeer goede en mooie telefoon.

  • Groot scherm
  • Android 11

Ligt goed in de hand, werkt snel en doet wat die moet doen! Geen rommel apps door android one waardoor ik een zuivere en snelle android ervaring heb.

  • Robby
  • 26 juli 2021
  • In de variant: Blauw - Geen accessoires
4 / 5 sterren
7,7/10

Goede prijs kwaliteit verhouding

  • Goede prijs kwaliteit
  • Groot
  • Kwaliteit camera en scherm zijn wat minder dan de iPhone

Gekocht voor mijn opa van 80. Groot genoeg en zit standaard een screenprotector en case bij. Simpel en snel

  • Nicole
  • 2 oktober 2021
  • In de variant: Blauw - Geen accessoires
4.5 / 5 sterren
9,0/10

Gewoon goed

  • Groot beeldscherm
  • Goeie accu
  • Is wat zwaar

Lange garantie en updates, 3 jaar.

  • Bien
  • 12 augustus 2021
  • In de variant: Blauw - Geen accessoires
3.5 / 5 sterren
7,3/10

Vertrouwd Nokia maar dan weer een stapje verder.

  • Groot scherm.
  • Nokia
  • Helderheid is goed, maar bij andere toestellen soms beter.

Ik ben een Nokia 8 gewend en de bediening is gelijk gebleven. Dat vind ik prettig. Het is niet de snelste telefoon, maar snel genoeg. Ik ben geen gamer of zware gebruiker. Verder voelt de. Telefoon stevig aan en in de bijgeleverde case is ie ook goed beschermd.

  • Freddie kramers
  • 14 september 2021
  • In de variant: Blauw - Geen accessoires
5 / 5 sterren
10/10

Gewoon doen, bij de Nokia X20

  • Goede bescherming
  • Handige plek voor wat pasjes

Zeker een aanrader

  • Jaap gribling
  • 5 september 2021
  • In de variant: Blauw - Geen accessoires


Uitgelicht

Laat een screenprotector plaatsen op je smartphone

In al onze winkels snijden we screenprotectors op maat en plakken we hem voor je op het scherm. Zo weet je zeker dat de beschermfolie past en zonder bubbels op het scherm zit. Dit kan voor een nieuw toestel, maar ook voor je huidige smartphone.

Laat je iPhone installeren

Onze specialisten in de winkels helpen je graag met de installatie van je nieuwe iPhone. Ook zetten we je gegevens over van je oude iPhone naar je nieuwe iPhone.