The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Philips AMF220/15

Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Aanbevolen combinatie

Philips AMF220/15
Philips AMF220/15
Inbegrepen accessoires
Luchtreiniger
Luchtreiniger
Kies alternatief
Luchtkwaliteitsmeter
Luchtkwaliteitsmeter
Kies alternatief
10% korting
op de accessoires op het accessoire
657,- 616,70
Morgen geleverd

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een luchtreiniger met ventilator functie.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Reinigingstechniek
Filters
Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test
30 m2
Luchtkwaliteitssensor
Ja
Bevochtiger
Nee
Nachtmodus
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze luchtreinigerspecialist
  • Je gebruikt deze luchtreiniger ook als ventilator tijdens de warme zomerdagen.
  • Deze luchtreiniger verwarmt de gereinigde lucht, zodat je geen koude luchtstroom in de kamer hebt.
  • Je bent altijd op de hoogte van de huidige luchtkwaliteit, dankzij de luchtkwaliteitsindicator.
  • Met de automatische modus past de luchtreiniger zijn werking aan, zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit meet.
Productspecialist luchtreinigers

Omschrijving

De Philips AMF220/15 is een 3-in-1 luchtreiniger die je het hele jaar door gebruikt. Dankzij de ventilatiefunctie creëer je namelijk een briesje tijdens de warme zomerdagen en de verwarmingsfunctie zorgt juist voor een warme luchtstroom in de winter. Met het HEPA en koolstoffilter zuivert de reiniger stof, pollen, bacteriën en vieze geurtjes uit een ruimte tot 30 vierkante meter. Hierbij blaast de reiniger de lucht 360 graden rondom rond. Dankzij de luchtkwaliteitssensor ben je altijd op de hoogte van luchtkwaliteit in huis. Zo kleurt de ring rondom de luchtuitlaat blauw als de kwaliteit goed is en rood als de kwaliteit slecht is. De AMF220/15 heeft ook een ingebouwde thermometer, zodat je precies weet hoe warm het in de kamer is.
De Philips AMF220/15 is een 3-in-1 luchtreiniger die je het hele jaar door gebruikt. Dankzij de ventilatiefunctie creëer je namelijk een briesje tijdens de warme zomerdagen en de verwarmingsfunctie zorgt juist voor een warme luchtstroom in de winter. Met het HEPA en koolstoffilter zuivert de reiniger stof, pollen, bacteriën en vieze geurtjes uit een ruimte tot 30 vierkante meter. Hierbij blaast de reiniger de lucht 360 graden rondom rond. Dankzij de luchtkwaliteitssensor ben je altijd op de hoogte van luchtkwaliteit in huis. Zo kleurt de ring rondom de luchtuitlaat blauw als de kwaliteit goed is en rood als de kwaliteit slecht is. De AMF220/15 heeft ook een ingebouwde thermometer, zodat je precies weet hoe warm het in de kamer is.

Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Reinigingstechniek
Filters
Max. te reinigen oppervlakte volgens Coolblue test
30 m2
Luchtkwaliteitssensor
Ja
Bevochtiger
Nee
Nachtmodus
Ja

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Super coole luchtreiniger

    Fritsspits | 24 april 2021

    • Luchtreiniger
    • + ventilator
    • + verwarming
    • Draaistand
    • Niet app verbonden

    Hele fijne luchtreiniger. Je kan precies zien of de lucht vervuild is. Verder flinke luchtstroom voor verkoeling of verwarming die je zelf kan instellen. Een aanrader!

    Fritsspits | 24 april 2021
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Een goede luchtzuiveraar met een mooi design.

    Anoniem | 19 juni 2021

    • Mooi design
    • Filtert de lucht goed
    • Minder hooikoortsklachten
    • Te luidruchtig voor in de nacht
    • Weinig verkoeling

    Ik heb de Phillips 3-in-1 luchtzuiveraar nu al 4 dagen in huis. Ik had het aangeschaft vanwege hooikoortsklachten en ook voor wat verkoeling. Met de luchtzuiveraar kan je goed op het display zien wat de luchtkwaliteit is en wordt de lucht aanzienlijk schoner wanneer het apparaat aan staat. Zo had ik de afgelopen dagen geen tot weinig hooikoortsklachten. Ook is het fijn dat je kan ziet wat de temperatuur is en komt dit ook overeen met de thermostaat die ik in huis heb. De afgelopen dagen was het warm weer en had de ventilator dan ook goed kunnen uittesten. Alleen merk ik hier weinig van, vooral als het op stand 1 staat. De luchtzuiveraar is dan ook eigenlijk niet voor verkoeling geschikt en verplaatst alleen de lucht. Op stand 3 voel je wel een briesje op 4 meter afstand, maar het is dan ook best luidruchtig (zo’n 50 decibel) en de temperatuur in de kamer daalt niet (dit was na 2 uur ronddraaien en een buitentemperatuur van 25 graden). Al om al is het een goede luchtzuiveraar, maar is het niet geschikt voor verkoeling op warme zomerdagen en maakt de luchtzuiveraar best veel geluid op de hoogste stand.

    Anoniem | 19 juni 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Mooie 3-in-1 ventilator

    Koossjes | 20 juni 2021

    • Lucht is snel gezuiverd
    • Mooie design
    • Geluidsarm
    • Niet erg hoog
    • Geen warmte regelaar

    Ik gebruik deze ventilator een paar weken en met het lekkere warme weer kon ik goed de ventilator stand testen. Het heeft een mooi modern design, het geeft een blauwe led verlichting als de ventilator gaat koelen en een rode als de verwarming aan staat. Wat ik wel jammer vond is dat je temperatuur niet kan regelen van de verwarming. Ik vind het jammer dat er geen handige handgreep of iets dergelijks bijzit om de ventilator te verplaatsen, je moet hem toch wat onhandig vast pakken om op een ander plek te zetten. Maar het is wel een licht apparaat dus dat maakt het wel weer goed. De afstandbediening werkt ook goed en de ventilator is verder geluidsarm.

    Koossjes | 20 juni 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Handig apparaat
    • Compact
    • Veilig voor kinderen
    • 3-in-1
    • Gemakkelijk te bedienen
    • Laag
    • Kinderslot werkt niet optimaal

    Het is een handig apparaat vanwege zijn 3-in-1 functies. Daarnaast vind het design ook erg mooi en strak. Ook kunnen er niet zo snel kindervingertjes in de gaatjes gaan. Kinderslot is er wel, minpunt alleen dat ze hem nog wel kunnen uitzetten. De ventilator is stil en waait goed. Daarnaast ook handig dat hij 60, 120 of 350 graden kan draaien. HIj is ook compact.

    bjtackie | 20 juni 2021
  • 3.5 / 5 sterren
    6,8/10
    Cool product maar had meer verwacht :-/
    • Filter gaat lang mee
    • Design
    • Roteert 350 graden
    • Verwarmt de ruimte best snel
    • Onderhoud is zoveel mogelijk vergemakkelijkt
    • Monitoren en automatisch luchtzuiveren is niet mogelijk
    • Niet met een app te besturen
    • Niet verticaal verstelbaar↕️
    • Luidruchtiger dan verwacht
    • Filter is aan de prijzige kant

    Het circuleren en verwarmen van lucht doet dit product prima, luchtzuivering heb ik niet echt nodig (volgens de sensor) maar dat zal dit product ook wel prima doen.
    Helaas verwachte ik een iets slimmere apparaat dat automatisch een vervuilde omgeving detecteert en zichzelf aanzet. Dit is gewoon een design ventilator/ verwarmer met een filtertje.

    Anon Niemtje | 27 september 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Ik raad het luchtzuiveraar AMF220/15 aan de studenten kopen.
    • De afsandbediening werkt feilloos goed
    • Niet van toepassing i.v.m. SH (doofheid)
    • Luchtzuiveraar Philips luistert goed en gehoorzaam.
    • Veel goedkoper en voordeel dan bij Philips Adviesprijs.
    • Prachtig Phiilps AMF220/15 mooi ontworpen

    Ik heb uit mijn ervaring opgedaan vanuit de vorige bestelde luchtzuiveraar AC 4236/10 Philips. Dit was bestemd voor de grote inhoud van woonkamers. En AMF220/15 staat nu op het zoldervertrek( ==> thuiskantoortje), dus kleine kleine m2 - oppervlakte. Als in het zomer te koud is, dan kan ik het verwarming zonder CV - verwarmig tijdelijk aanzetten. Het is wel ideaal!, vond ik.

    J.A. van Hooven | 13 mei 2021