The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Apple iPad Pro (2021) 12.9 inch 256GB Wifi Zilver

Variant: Zilver | 256 GB | Alleen wifi | 12,9 inch | Geen accessoires

Kies je uitvoering

Collectie kleur:
Zilver
Totale opslagcapaciteit
Internetverbinding opties
Schermdiagonaal
Bundel bevat

Voorkom schade aan het scherm van je iPad

29,95
1.296,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
1.296,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Voorkom schade aan het scherm van je iPad

29,95

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Schermdiagonaal
12,9 inch
Snelheidsklasse
Uitstekend
Beeldscherm kwaliteit
Uitstekend
Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB
Totale opslagcapaciteit
256 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze tabletspecialist
  • Het 12,9 inch Liquid Retina XDR scherm is nog scherper en helderder dan het scherm van iPad Pro (2021) 11 inch.
  • Dankzij de krachtige M1 chip draaien de zwaarste apps en games soepel en multitask je moeiteloos.
  • De usb C poort ondersteunt Thunderbolt, zo sluit je een extern scherm aan voor meer werkcomfort.
  • Apple Pencil 2 en Magic Keyboard worden niet standaard meegeleverd en schaf je daarom los aan.
  • Je houdt iPad (2021) lastig vast met één hand door het het grote 12,9 inch scherm.
Productspecialist tablets

Omschrijving

Apple iPad Pro (2021) 12,9 inch 256GB Zilver is dankzij de nieuwe M1 chip één van de krachtigste en snelste tablets van dit moment. Door deze chip draaien zware apps van bijvoorbeeld Adobe en 3D games soepel. Daarnaast schakel je probleemloos tussen verschillende apps en gebruik je ze tegelijkertijd. Op het scherpe en heldere 12,9 inch Liquid Retina XDR scherm werk je in de hoogste kwaliteit tot in de kleinste details aan al je creaties. Het scherm ververst 120 keer per seconde, daardoor is de weergave van animaties en games vloeiend. Je bewaart al jouw werk, apps en foto's op het 256 GB opslaggeheugen. De usb C aansluiting ondersteunt Thunderbolt, zo sluit je eenvoudig een externe monitor of usb C dock aan voor meer werkcomfort.

Apple Pencil 2 en Magic Keyboard worden niet standaard meegeleverd en schaf je daarom los aan.

Apple iPad Pro (2021) 12,9 inch 256GB Zilver is dankzij de nieuwe M1 chip één van de krachtigste en snelste tablets van dit moment. Door deze chip draaien zware apps van bijvoorbeeld Adobe en 3D games soepel. Daarnaast schakel je probleemloos tussen verschillende apps en gebruik je ze tegelijkertijd. Op het scherpe en heldere 12,9 inch Liquid Retina XDR scherm werk je in de hoogste kwaliteit tot in de kleinste details aan al je creaties. Het scherm ververst 120 keer per seconde, daardoor is de weergave van animaties en games vloeiend. Je bewaart al jouw werk, apps en foto's op het 256 GB opslaggeheugen. De usb C aansluiting ondersteunt Thunderbolt, zo sluit je eenvoudig een externe monitor of usb C dock aan voor meer werkcomfort.

Apple Pencil 2 en Magic Keyboard worden niet standaard meegeleverd en schaf je daarom los aan.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (405,1 KB)
  • Usb C lichtnetadapter (20W)
  • Usb C kabel (1m)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (405,1 KB)
  • Usb C lichtnetadapter (20W)
  • Usb C kabel (1m)

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Schermdiagonaal
12,9 inch
Snelheidsklasse
Uitstekend
Beeldscherm kwaliteit
Uitstekend
Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB
Totale opslagcapaciteit
256 GB

Aanbevolen combinatie

Apple iPad Pro (2021) 12.9 inch 256GB Wifi Zilver
Apple iPad Pro (2021) 12.9 inch 256GB Wifi Zilver
Inbegrepen accessoires
Stylus Stylus
Teken, markeer en schrijf op je tablet met deze stylus.
Tablet hoesje Tablet hoesje
Bescherm je tablet tegen krassen, vuil en andere beschadigingen.
Screenprotector voor tablets Screenprotector voor tablets
Bescherm het scherm van jouw tablet tegen krassen en barsten.
5% korting
op de accessoires op het accessoire
1.859,95 1.831,75
Morgen geleverd

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Een geweldig apparaat met teveel kracht

    Tobias | 24 mei 2021 | In de variant: Space Gray | 256 GB | Alleen wifi | 11 inch | Geen accessoires

    • Prachtig scherm met 120Hz
    • Erg goede speakers en microfoon
    • Front-facing camera met Center-Stage
    • Ge-wel-dige mobiele prestaties met M1
    • 8GB werkgeheugen
    • Gaat bij intensief gebruik maar nét de hele dag mee
    • Apple pencil en Magic Keyboard niet meegeleverd
    • Heeft niet het Mini-LED scherm van de 12.9”
    • Erg aan de prijs (inclusief meer opslag en accessoires)

    Een tablet dat zó goed is dat het heel erg lastig gaat worden voor andere merken om dit te toppen. Geweldige prestaties, snelle opslag en veel werkgeheugen, erg mooi scherm met goed gekalibreerde kleuren, en daarbij is het ook nog eens een goede ervaring voor het kijken van mediacontent en het hebben van videocalls. Het enige wat dit apparaat tegenhoud zijn de batterij - die snel leegraakt met het 120Hz scherm - en zijn eigen software; ik hoop echt dat in de toekomst er meer mogelijk zal zijn met de kracht van de M1 chip.

    Ik heb deze tablet nu net een paar dagen. Hiervoor had ik de iPad Air 2020 een tijdje uit mogen proberen, en ik moet zeggen dat de iPad Air 2020 voor de meeste mensen een betere keuze is áls je geen ‘pro’ bent die de iPad gaat gebruiken voor zijn of haar werk, en zelfs dán zal de iPad Air 2020 al meer dan genoeg zijn als secondair apparaat.
    Toch is de iPad Pro 11” 2021 qua gebruik wel een upgrade op de meeste gebieden, hoe klein dan ook. Het geluid, microfoon, usb-c poort, scherm helderheid en ververssnelheid, werkgeheugen, processing cores, camera’s aan weerszijden… het is allemaal nét een tikkeltje beter als je écht het nieuwste van het nieuwste zoekt, terwijl je met de iPad Air ook helemaal niets tekort komt.

    Plus- en minpunten uitgelegd:
    + 120Hz voelt super om te hebben; je zal niet snel terug willen
    + De speakers en microfoon zijn beter dan de iPad Air en normale iPad, maar niet beter dan de iPad Pro 2020
    + Center-Stage is heel mooi om te hebben voor video calls, maar koop de iPad niet alleen voor deze feature
    + De M1 is krachtig… Té krachtig, sinds de iPad Pro 2021 er niet volledig gebruik van kan maken. Ik hoop dat er ooit een software update komt waardoor je nóg meer met de iPad kan
    + 8GB werkgeheugen zorgt ervoor dat background apps de hele dag eigenlijk altijd klaar voor je staan zonder dat herladen nodig is
    - Als je je iPad Pro wilt gaan gebruiken gedurende de hele dag, zorg dat je een oplader bij je hebt om hem aan het einde van de werkdag op te kunnen laden
    - Apple pencil en Magic Keyboard zijn fantastische accessoires. Ik raadt de pencil iedereen aan, maar het keyboard alleen voor de mensen die deze intensief zullen gebruiken. Jammer dat niet op zn minst de pencil erbij inbegrepen zit…
    - Het Mini-LED scherm op de grotere versie is nog beter, maar ook extreem duur.
    - Dit is dan wel de beste tablet op de markt, maar ook de duurste, al helemaal als je het model upgrade met extra opslag of 5G capability. Tip: neem geen 5G, maar gebruik je telefoon als een personal hotspot als je even mobiel internet nodig hebt op je iPad.

    Nu hoor ik je al vragen: is het grotere scherm het waard? De iPad Pro 12.9 inch 2021 heeft een helderder scherm met local dimming zones waardoor HDR content er geweldig uit zal zien. Persoonlijk vind ik het prijsverschil té groot tussen de 11” en 12.9” om het dit waard te maken. Verder vind ik het ook veel fijner om een meer handbaar apparaat te hebben bij de 11” versie, sinds 12.9” wel érg groot is voor een tablet.
    Qua accesoires: de apple pencil is haast onmisbaar voor me en een aankoop die ik vrijwel iedereen aanraadt die meer wil doen met zijn/haar tablet dan alleen filmpjes kijken en social media scrollen. De magic keyboard case vind ik ondanks zijn prijs ook een aanrader, zelfs voor de 11” versie die ik heb. Ik was bang dat de toetsen kleiner zouden zijn op de 11” versie, maar dit is niet het geval. Er zijn enkel sommige toetsen die smaller zijn gemaakt zodat het past. Het is heerlijk om op te typen als je jezelf als een power-user ziet die de iPad gaat gebruiken voor schrijven.

    Tobias | 24 mei 2021 | In de variant: Space Gray | 256 GB | Alleen wifi | 11 inch | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Geweldig apparaat

    Robin | 14 juli 2021 | In de variant: Space Gray | 128 GB | Alleen wifi | 12,9 inch | Geen accessoires

    • Extreem snel
    • Bouwkwaliteit
    • Prachtig scherm
    • Lichtvlekken bij tekst op zwarte achtergrond

    Supersnel, prachtig en makkelijk in gebruik.

    Robin | 14 juli 2021 | In de variant: Space Gray | 128 GB | Alleen wifi | 12,9 inch | Geen accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Geweldige tablet tegengehouden door het besturingssysteem

    Benjamin A | 29 mei 2021 | In de variant: Space Gray | 512 GB | Alleen wifi | 12,9 inch | Geen accessoires

    • Handzaam formaat
    • Goede camera
    • het besturingssysteem
    • M1 niet geheel unlocked
    • Maar 1 usb aansluiting

    Wat een upgrade om van de iPad Pro 12.9” uit 2017 naar de iPad Pro 12.9” 2021 te gaan. Geen lomp groot ding meer, maar veel handzamer. De M1 is een hele verbetering, meer geheugen geeft mij meer ruimte voor complexe kunstwerken. Laden van grote bestanden gaat dubbel zo snel en geen haperingen meer met grote brushes. Het scherm, geluid en de camera zijn stukken beter. USB Thunderbolt zal wel, zolang iPadOS je niet veel met bestanden laat doen, is dat een beetje nutteloos.

    Op het moment van schrijven is de M1 nog duidelijk niet unlocked. Apps gebruiken niet al het geheugen in M1 (da’s echt balen als je 16Gb hebt, maar ook jammer van de 8Gb als er maar 5Gb gebruikt wordt vanwege door Apple ingestelde limieten). De 2020 iPad Pro houdt de M1 makkelijk bij, dat zou toch ook niet zo moeten zijn.

    Gelukkig is het verschil met mijn 2017 model aanzienlijk, maar het gevoel dat Apple mij heel veel geld laat betalen voor iets waar je niet ten volle van kan genieten is toch wel balen op dit moment. Hopelijk komt daar in de nabije toekomst verandering in.

    Het beste aan de iPad Pro 2021 is eigenlijk niet de iPad zelf, ook al is die super, maar de Apple Pencil 2. Wat een verbetering in vergelijking met de eerste.

    Al met al een goede upgrade, maar nog net niet “je van het” door de huidige iPadOS restricties. Een geweldige tablet die wordt tegengehouden en tegengewerkt door het besturingssysteem.

    Benjamin A | 29 mei 2021 | In de variant: Space Gray | 512 GB | Alleen wifi | 12,9 inch | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Dit vervangt mijn GSM en laptop, Uitstekend iPad
    • Beeld kwaliteiteit
    • Baterijduur

    Voor intensive gebruik jammer raakt de batterij snel leeg loopt voor de rest ben ik heel content

    Mac | 4 juli 2021 | In de variant: Space Gray | 1 TB | 5G en wifi | 11 inch | Geen accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    super snel.
    • is echt sneller met de m1 chip.
    • past gewoon in het Magic keyboard.

    bevalt goed door dat deze sneller is dan mijn oude iPad 12,9 inch uit 2018.

    ronald sondervan | 28 mei 2021 | In de variant: Space Gray | 128 GB | Alleen wifi | 12,9 inch | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zoek niet verder !
    • Gewelige responsetijd in combinatie met Pencil2
    • Mooi scherp scherm
    • Gebruiksgemak

    Ideaal als digitaal notieblok, gemakkelijk als tablet

    René | 9 juli 2021 | In de variant: Zilver | 256 GB | 5G en wifi | 11 inch | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Wel een geweldige iPad in combinatie met een magic keyboard.
    • Batterijduur
    • Schermkwaliteit
    • Snelheid kwaliteit
    • Gebruikersgemak
    • Usb C is een pluspunt, en het wifi is extreem snel
    • Als je een magic keyboard gebruikt niet alles landscape is kwa app’s en games.

    Wat een kracht heeft deze M1 chip, ik kan bijna alle app’s open laten staan de iPad blijft extreem vlot. En het wifi is ook super snel.

    Willy Mulder | 16 juli 2021 | In de variant: Space Gray | 128 GB | 5G en wifi | 12,9 inch | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super fijn apparaat

    Gekocht om boeken te lezen en voordeel is ook reguliere zaken te kunnen doen op deze I-pad

    L Fitters | 20 juni 2021 | In de variant: Space Gray | 256 GB | Alleen wifi | 11 inch | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    De ultieme IPad!
    • Beeldkwaliteit
    • Snelheid
    • Prijs

    Ik ben van de eerste generatie overgestapt naar deze vijfde generatie. Wat een verschil! Werkt zoals je dat van Apple mag verwachten. Ik ben heel tevreden. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Laadkabel heeft andere aansluiting dan de reguliere, dus je kunt alleen via de bijgeleverde kabel laden. Op zich niet erg, maar ik had daar overheen gelezen.

    GvR | 7 juni 2021 | In de variant: Space Gray | 128 GB | Alleen wifi | 12,9 inch | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een super Ipad. Alleen pluspunten!
    • Heel mooi helder zuiver geluid
    • Zeer verslavend
    • Helder en zuiver beeld
    • De M1 is supersuper snel
    • Je wilt geen andere (kleinere) Ipad meer.
    • ?
    • ?
    • ?
    • ?
    • Sorry ik kan geen minpunten vinden

    Blijft een Apple, altijd goed.

    H Kok | 12 juni 2021 | In de variant: Space Gray | 128 GB | 5G en wifi | 12,9 inch | Geen accessoires



Alternatieven


Verzeker je tablet

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Apple iPad Pro (2021) 12.9 inch 256GB Wifi Zilver

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Waterschade
  • Diefstal (Optioneel)

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (39,95 per jaar) 79,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (33,30 per jaar) 99,90

ERGO Mobiele apparatuurverzekering inclusief diefstal

  • 2 jaar vooruitbetalen (89,95 per jaar) 179,90
  • 3 jaar vooruitbetalen (66,63 per jaar) 199,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 20% (diefstal)

Specificaties

Product

Artikelnummer
882095
Fabrikantcode
MHNJ3NF/A
Merk
Apple
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Formaat tablet
Heel groot
Diepte
0,64 cm
Breedte
21,49 cm
Hoogte
28,06 cm
Gewichtsklasse
Zwaar
Gewicht
0,682 kg
Kleur
Zilver
Materiaal
Metaal

Extra eigenschappen

Kindermodus beschikbaar
Ja
Kindertablet
Nee
Stylus inbegrepen
Nee
Aanbevolen voor gebruik
Beeldbewerking en grafisch vormgeven, Entertainment in topkwaliteit, Gaming, Studie, Zakelijk gebruik
Streaming diensten ondersteuning
Ja

Beeldscherm

Beeldscherm kwaliteit
Uitstekend
Schermdiagonaal
12,9 inch
Screen-to-body-ratio
85,94 %
Scherpte
Liquid Retina XDR
Resolutie hoogte
2732 pixels
Resolutie breedte
2048 pixels
Pixel-dichtheid
264 ppi
Helderheid
1600 cd/m2
HDR ondersteuning
Ja
Type HDR
Dolby Vision, HDR10+
Krasbestendig
Ja
Paneeltype
IPS paneel
Beeldverhouding horizontaal
4
Beeldverhouding verticaal
3
Scherm technologieën
Antireflectiecoating, Apple ProMotion, Apple True Tone, Gelamineerd scherm, Vingerafdrukbestendige coating, Wide Color Display (P3)

Connectiviteit

Wifi ingebouwd
Ja
Wifi standaarden
Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless A]
Internetverbinding opties
Alleen wifi
SIM-kaartslot
Nee
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
5.0
Hoofdtelefoon aansluiting
Nee
Usb-aansluiting
Ja
Type usb-aansluiting
Usb-C
Lightning aansluiting
Nee
Geschikt voor Samsung DeX
Nee

Besturingssysteem en updatebeleid

Introductiejaar
2021
Introductiemaand
April
Toegang tot Google Play Store
Nee
Besturingssysteem
iPadOS
iPadOS versie
iPadOS 14
Nieuwste iOS versie
Ja
Verwachte frequentie beveiligingsupdates
Elke maand
Verwachte datum laatste beveiligingsupdate
April 2025
Beoordeling resterende beveiligingsupdates
Uitstekend
Beoordeling updatebeleid
Uitstekend

Geheugen

Totale opslagcapaciteit
256 GB
Geheugenkaartlezer
Nee
Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB

Processor

Snelheidsklasse
Uitstekend
Processor
Apple M1-chip
Processor kernen
Octa core (8)

Camera

Ingebouwde camera
Ja
Totaal aantal megapixels
12 MP
Autofocus
Ja
Achterkant flitser
Ja
Diafragma
1,8
Voorkant Camera
Ja
Aantal megapixels camera voorkant
12 MP
Tweede camera achterkant
Ja
Type lens achterkant camera 2
Groothoek
Aantal megapixels tweede camera achterkant
10 MP
Vast diafragma tweede camera achterkant
2,4

Geluid

Ingebouwde luidsprekers
Ja
Geluidsweergave
Stereo
Aantal speakers
4

Sensoren

Versnellingsmeter
Ja
GPS-sensor
Nee
Lichtsensor
Ja
Kompas
Ja
Vingerafdruk-identiteitssensor
Nee
Gezichtsherkenning
Ja
Stappenteller
Ja

Waterbestendigheid

Waterbestendig
Nee
Schokbestendig
Nee

Dit wordt 'm

Apple iPad Pro (2021) 12.9 inch 256GB Wifi Zilver
Apple iPad Pro (2021) 12.9 inch 256GB Wifi Zilver
In de variant: Zilver - 256 GB - Alleen wifi - 12,9 inch - Geen accessoires
1.296,-
Morgen geleverd

Voorkom schade aan het scherm van je iPad

29,95