The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Apple iMac 24" (2021) 8GB/256GB Apple M1 met 8 core GPU Geel AZERTY

Variant: Geel | 8 GB | 256 GB | Ja

Kies je uitvoering

Kleur:
Geel
Intern werkgeheugen (RAM)
Totale opslagcapaciteit
Inclusief 8-core GPU, Touch ID, ethernet en 4 USB c poorten
1.669,-
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Schermdiagonaal
24 inch
Processor
Apple M1-chip
Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB
Videokaart chipset
Apple M1-chip
Totale opslagcapaciteit
256 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze desktopspecialist
  • Dankzij de Apple M1 chip multitask je moeiteloos met zware programma's zoals Final Cut Pro.
  • Het 4,5K beeldscherm heeft een 4,5 keer scherper beeld dan een full hd scherm.
  • iMac is maar 11,5 millimeter dik en door de smalle schermranden heb je relatief meer schermruimte.
  • Het werkgeheugen is door de M1 niet uitbreidbaar, let hierop bij de aanschaf.
  • Voor het bewerken van grote videobestanden is minimaal 16 gigabyte werkgeheugen aangeraden.
Productspecialist desktops

Omschrijving

Bewerk je foto's en multitask moeiteloos tussen al je vensters met Apple iMac 24" (2021) 8 GB / 256 GB SSD M1 met 8 core Geel. Met de Apple M1 chip en 8 gigabyte werkgeheugen ervaar je geen haperingen. Deze chip werkt nauw samen met macOS voor betere prestaties. Het nieuwe design valt direct op. Niet alleen door de 7 nieuwe kleuren, maar ook door de smallere schermranden en het 11,5 millimeter dunne beeldscherm. Ervaar natuurgetrouwe kleuren door het 4,5K Retina scherm en de True Tone technologie. iMac heeft in 2021 nieuwe accessoires. Bij de adapter zie je een ethernet poort zitten voor je internetverbinding. Wat het meest opvalt, zijn de gekleurde Magic Mouse en Magic Keyboard. Daarbij heeft het toetsenbord nieuwe functies, zoals Touch ID. Dit vernieuwt jouw hele typervaring.

Advies van onze specialist

  • Internetten & mailen: geschikt
  • Foto's bewerken: geschikt
  • Video's bewerken: geschikt
  • 4K video's bewerken: mogelijk, maar sneller met 16 gigabyte werkgeheugen
  • 3D tekenen: mogelijk, maar sneller met 16 gigabyte werkgeheugen

Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

Bewerk je foto's en multitask moeiteloos tussen al je vensters met Apple iMac 24" (2021) 8 GB / 256 GB SSD M1 met 8 core Geel. Met de Apple M1 chip en 8 gigabyte werkgeheugen ervaar je geen haperingen. Deze chip werkt nauw samen met macOS voor betere prestaties. Het nieuwe design valt direct op. Niet alleen door de 7 nieuwe kleuren, maar ook door de smallere schermranden en het 11,5 millimeter dunne beeldscherm. Ervaar natuurgetrouwe kleuren door het 4,5K Retina scherm en de True Tone technologie. iMac heeft in 2021 nieuwe accessoires. Bij de adapter zie je een ethernet poort zitten voor je internetverbinding. Wat het meest opvalt, zijn de gekleurde Magic Mouse en Magic Keyboard. Daarbij heeft het toetsenbord nieuwe functies, zoals Touch ID. Dit vernieuwt jouw hele typervaring.

Advies van onze specialist

  • Internetten & mailen: geschikt
  • Foto's bewerken: geschikt
  • Video's bewerken: geschikt
  • 4K video's bewerken: mogelijk, maar sneller met 16 gigabyte werkgeheugen
  • 3D tekenen: mogelijk, maar sneller met 16 gigabyte werkgeheugen

Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (147,52 KB)
  • Lightning naar usb C kabel
  • Apple Magic Mouse 2
  • Apple Magic Keyboard AZERTY
  • Voedingskabel
  • Let op: Microsoft Office programma's zoals Word, Excel en Powerpoint, worden niet standaard meegeleverd bij deze iMac.

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (147,52 KB)
  • Lightning naar usb C kabel
  • Apple Magic Mouse 2
  • Apple Magic Keyboard AZERTY
  • Voedingskabel
  • Let op: Microsoft Office programma's zoals Word, Excel en Powerpoint, worden niet standaard meegeleverd bij deze iMac.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Schermdiagonaal
24 inch
Processor
Apple M1-chip
Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB
Videokaart chipset
Apple M1-chip
Totale opslagcapaciteit
256 GB


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Prijs-kwaliteit beste product op de markt

    Celine | 2 juli 2021

    • Helder en groot scherm
    • Snel
    • Goede camera
    • Voldoende opslag
    • Uitgebreider klavier kost wel wat meer

    Behalve het prachtige design vooral de snelste en meest gebruiksvriendelijke computer die ik tot hiertoe had. Geen klachten over. Het geluid kan eveneens niet beter.

    Celine | 2 juli 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top!

    Andreas Vanwalleghem | 16 juli 2021

    • Prachtig 4.5K scherm
    • Gemakkelijk opgesteld
    • Design
    • 24inch

    Dit product was vaak out of stock. Na snel bestellen werd het snel geleverd. Prachtig en zeer krachtig toestel. Premiere pro, photoshop en lightroom zijn heel vlot!

    Andreas Vanwalleghem | 16 juli 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Weeral een performantie prachttoestel van Apple!

    Inge Gielen | 30 september 2021

    • Snel
    • Perfect scherm
    • Mooi design
    • Geen

    Het voldoet volledig aan mijn verwachtingen

    Inge Gielen | 30 september 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Mooi design met een perfecte power!

    Zeer mooie computer in een mooi rood/roos design voor mijn vriendin. We kunnen er alles mee doen wat we maar wensen en dit tegen een topsnelheid.

    Jens Putman | 21 augustus 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Snelheid in een strak design.
    • Design
    • Snelheid
    • Kabelmanagement
    • Prijzig voor hogere specs

    Zeer mooi en strak design. De snelheid van de M1 chip is ongekend en werkt heerlijk. De computer glijd door alle software heen. Als grafische vormgever van beroep is dit de ideale desktop pc.

    Dries Roef | 20 juli 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super toestel maar duur
    • Fantastisch toestel
    • Prijzig

    Vlot en gebruiksvriendelijk als je vertrouwt bent met Apple. Gemakkelijk gegevens transfer

    Dingske | 1 juli 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Alweer een topper van Apple
    • Fantastisch ogende iMac
    • Fijn om mee te werken
    • De M1 chip is top
    • Geen minpunten

    Ziet er mooi uit, heerlijk om mee te werken

    Stefan Bosman | 14 juli 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zeer goed
    • Top toestel

    Is top voor internet en Office

    Jozef Borremans | 29 september 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    boven de verwachtingen

    alles ok en prima

    Ivo Guisson | 21 augustus 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Super fijne PC voor mee te werken

    2de iMac , super toestel , groter scherm terwijl hij niet groter is.

    Herman Peeters | 25 juli 2021

Verzeker je desktop

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Apple iMac 24" (2021) 8GB/256GB Apple M1 met 8 core GPU Geel AZERTY

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (26,63 per jaar) 79,90
  • 5 jaar vooruitbetalen (25,98 per jaar) 129,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Ontvang 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe bij een laptop of desktop

Ontvang 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe bij een laptop of desktop
Bij aankoop van een laptop of desktop krijg je gratis 1 jaar Norton 360 Deluxe cadeau....
Bij aankoop van een laptop of desktop krijg je gratis 1 jaar Norton 360 Deluxe cadeau. Een dag na aankoop ontvang je een e-mail met een persoonlijke vouchercode. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

Koop Microsoft 365 bij een desktop en krijg 3 maanden extra

Koop Microsoft 365 bij een desktop en krijg 3 maanden extra
Wanneer je een Microsoft 365 Personal of Microsoft 365 Family abonnement bij een...
Wanneer je een Microsoft 365 Personal of Microsoft 365 Family abonnement bij een desktop koopt, krijg je daar 3 maanden extra bij als onderdeel van Microsoft Extra Time. Kijk op deze pagina om te kijken hoe je deze 3 maanden extra claimt.

Specificaties

Product

Artikelnummer
882272
Fabrikantcode
Z12S
Merk
Apple
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Processor

Processor
Apple M1-chip
Processor kernen
Octa core (8)

Werkgeheugen

Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB
Samenstelling geheugen
1 x 8 GB
Totaal aantal RAM geheugensloten
1
Geheugenslot 1
8 GB

Opslagcapaciteit

Totale opslagcapaciteit
256 GB
Type opslag
SSD
Opslagcapaciteit van SSD
256 GB
Aantal SSD's
1
Type SSD
M.2, NVMe, PCIe

Grafische kaart

Videokaart chipset
Apple M1-chip
Soort videokaart
Shared

Aansluitingen achterkant

Totaal aantal USB-C poorten desktop achterkant
4
Aantal USB-C 3.1 poorten (10 Gbps) desktop achterkant
2
Aantal USB-C 4.0 poorten desktop achterkant
2
Totaal aantal thunderbolt poorten desktop achterkant
2
Aantal Thunderbolt 3 poorten desktop achterkant
2
Netwerkaansluiting
Ja
Ethernetsnelheid
Gigabit Ethernet (1000 Mbps)
Aantal ethernet poorten
1

Aansluitingen voor-, zij-, bovenkant

Totaal aantal overige hoofdtelefoon aansluitingen desktop
1

Beeldscherm

Inclusief scherm
Ja
Schermdiagonaal
24 inch
Scherpte
4,5K Retina
Touchscreen
Nee
Reflectie scherm
Glanzend
Paneeltype
IPS paneel

Besturingssysteem

Besturingssysteem
macOS
Taal besturingssysteem
Meerdere talen in te stellen

Draadloze verbindingen

Wifi ingebouwd
Ja
Wifi standaarden
Wireless AC, Wireless AX, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless A]
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
5.0

Optische drive / CD-, DVD-speler

Optische drive beschikbaar
Nee

Audio

Ingebouwde luidsprekers
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Aantal speakers
6
Geluidsweergave
Surround

Gebruik

Gebruik van computer
Foto's bewerken, Internetten, e-mailen & tekstverwerken, Video's bewerken, Zakelijk
Snelheidsklasse
Topklasse

Extra fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie
Nee

Overig

Introductiejaar
2021
Type verbinding meegeleverde accessoires
Draadloos
Muis inbegrepen
Ja
Toetsenbord inbegrepen
Ja
Toetsenbordindeling
AZERTY
Geografische toetsenbordindeling
BE layout
Webcam
Ja
TPM (Trusted platform module)
Nee
Geheugenkaartlezer
Nee

Fysieke eigenschappen

Vormfactor (IT behuizing)
All-in-One
Hoogte
46,1 cm
Breedte
54,7 cm
Diepte
14,7 cm
Gewicht
4,48 kg
Kleur
Geel
Materiaal
Metaal
Type metaal
Aluminium
VESA beugelmogelijkheid
Nee

Dit wordt 'm

Apple iMac 24" (2021) 8GB/256GB Apple M1 met 8 core GPU Geel AZERTY
Apple iMac 24" (2021) 8GB/256GB Apple M1 met 8 core GPU Geel AZERTY
In de variant: Geel - 8 GB - 256 GB - Ja
1.669,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen