The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Karcher K4 Power Control + Karcher WB 60 Grote Oppervlak Wasborstel

In de uitvoering:

Basismodel met app en wasborstel
Karcher K4 Power Control
Karcher K4 Power Control Home
Karcher K4 Power Control Car & Home
Karcher K4 Premium Power Control
Karcher K4 Premium Power Control Home
Karcher K4 Power Control + Karcher WB 60 Grote Oppervlak Wasborstel
239,95 224,95
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze hogedrukreinigerspecialist
  • Je krijgt een vuilfrees voor een extra krachtige waterstraal en een waterfilter die vuil uit het water haalt standaard meegeleverd.
  • Via de bediening op de spuitlans stel je de waterdruk eenvoudig af op de reinigingsklus.
  • Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder terrasreiniger, wasborstel en tuinslang.
Productspecialist hogedrukreinigers

Productomschrijving

Met de Karcher K4 Power Control + Karcher WB 60 Grote Oppervlak Wasborstel ben je direct in staat om grote oppervlakken snel schoon te maken. Je krijgt namelijk een extra wasborstel meegeleverd. Zo laat je jouw auto weer stralen als nooit tevoren. Bij deze 130 bar hogedrukreiniger bepaal je zelf de kracht van de waterstraal, zodat je altijd volledige controle hebt over je schoonmaakklus. De bijbehorende app biedt ondersteuning om het meeste uit je apparaat te halen. Denk hierbij aan handige tips en hulp bij het selecteren van de juiste druk. De K4 Power Control heeft een watergekoelde inductiemotor, waardoor hij relatief stil zijn werk doet. Dus of je hem nu gebruikt voor je auto, patio of tuinmeubelen, zijn gebrom gaat je niet snel vervelen.

Standaard meegeleverd

Karcher K4 Power Control

  • Handleiding (6,47 MB)
  • Hogedrukpistool G 145 Q
  • Hogedrukslang 8 meter
  • Adaptor tuinslang 3/4
  • Vuilfrees
  • Waterfilter
  • Spuitlans

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Een zeer goede aankoop, echt zijn geld waard.

    Mr. Fielmann | 6 maart 2021 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras

    • Je kan hem makkelijk opvoeren zodat je dezelfde power hebt als een K7 model. Dit doe je door de behuizing open te schroeven en de K4 te voorzien van een firmware update. Makkelijk via de usb poort
    • Maakt je terras weer spik en span.
    • Mooi apparaat!
    • Jammer dat je het apparaat niet customized in een eigen kleur kunt bestellen

    Makkelijk in gebruik en ook makkelijk op te bergen.
    Prima in gebruik, en vooral licht en stevig apparaat.

    Mr. Fielmann | 6 maart 2021 | In de uitvoering:: Geschikt voor je terras
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Super hd reinigee

    miranda Grispen | 28 maart 2018 | In de uitvoering:: Basismodel (oud model)

    • Licht
    • Krachtig
    • Veelzijdig
    • Comoact

    De vervanger van een Nilfisk higedrukreiniger, weliswaar minder krachtig maar ook een heel stuk lichter en hierdoor makkelijker in gebruik. Hij wordt voornamelijk gebruikt voor het poetsen van crossmotoren.

    miranda Grispen | 28 maart 2018 | In de uitvoering:: Basismodel (oud model)
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goede reiniger voor weinig geld

    Willem van Alff | 29 juli 2019 | In de uitvoering:: Basismodel (oud model)

    • laag geluidsniveau
    • gebruikt weinig water
    • heel goed regelbaar
    • makkelijk te hanteren

    K4 blijft lekker doorgaan compacte machine die weinig geluid produceerd
    En heel goed regelbaar

    Willem van Alff | 29 juli 2019 | In de uitvoering:: Basismodel (oud model)
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Prijs kwaliteit op zijn best
    • Super krachtig
    • Compact
    • Veel accessoires

    Oprit mee gedaan, schitterend resultaat

    Bart Vermant | 4 mei 2016 | In de uitvoering:: Basismodel (oud model)
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfecte keuze

    De K4 Fulltime controle is de goede keuze voor mij.
    Mijn terras is weer als nieuw, ik kon gebruik maken van mijn oude terras borstel van Kärcher. Zelfs mijn voortuin voorzien van grove klinkers ligt er weer stralend bij.
    De verstel barre lanz is perfect, het apparaat is compact en alle toebehoren kunnen netjes worden opgeborgen aan de achter en voorkant.
    Een aanrader voor degenen die een goede prijs kwaliteit verhouding zoeken.

    Mvg,
    Fer V.

    Fer Vrösch | 5 juni 2016 | In de uitvoering:: Basismodel (oud model)
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Topmachine
    • Krachtig toestel
    • Snelle levering

    Prijs kwaltiteit een aanrader. Doet was hij moet doen.

    Bart Depreitere | 26 april 2016 | In de uitvoering:: Basismodel (oud model)
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Zeer goed gerief

    Ideaal voor den auto en het terras te reinigen, makkelijk te bedienen.

    sarah de lamper | 3 april 2017 | In de uitvoering:: Basismodel (oud model)
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    uitmuntent
    • krachtig
    • fijn om mee te werken
    • prima hoge druk reiniger en zeer betaalbaar
    • tot 31 december 2018 5 jaar garantie

    aantal vrienden gebruiken karcher met zeer goed resultaat.
    eerste ervaring is zeer positief steiger is perfect schoon

    G van der Kolk | 19 juli 2018 | In de uitvoering:: Basismodel (oud model)
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    doet wat die moet doen
    • zie beoordeling
    • geen

    doet wat die moet doen

    richard de koeijer | 26 mei 2019 | In de uitvoering:: Basismodel (oud model)
  • 2.5 / 5 sterren
    5,2/10
    Koop een goedkopere (ander merk).
    • Verschillende snelheden
    • Roterende borstel te slap
    • Hoge druk Slang niet goed op te rollen
    • Prijs

    Te duur voor wat je krijgt. Roterende borstel draait niet snel genoeg om de auto er goed mee te wassen.

    Daniel | 20 april 2021 | In de uitvoering:: Geschikt voor je auto en terras

Specificaties

Product

Artikelnummer
876343
Fabrikantcode
1.324-030.0
Merk
Karcher
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Aandrijving

Aandrijving
Elektrisch
Kabellengte
5 m
Vermogen
1800 W
Aansluitspanning
230 V

Gebruiksgemak

Automatisch start/stop systeem
Ja
Haspel hogedrukslang
Nee
Opbergruimte voor toebehoren
Ja
Regelbare waterdruk
Ja
Reinigingsmiddelentoevoer
Ja
Type reinigingsmiddelentoevoer
Fles
Bediening op spuitlans
Ja
Warmwater hogedrukreiniger
Nee

Prestaties

Werkdruk
130 bar
Gebruiksfrequentie
Af-en-toe
Reinigingsklus
Auto, Fiets, Motorfiets, Schutting, Tuingereedschap, Tuinmeubelen
Reinigingscapaciteit
35 m²/uur
Doorvoercapaciteit
420 l/h
Maximale watertemperatuurtoevoer
40 °C
Terras grootte
Gemiddeld: 25-39m2
Professioneel gebruik
Nee

Fysieke eigenschappen

Gewicht
11,4 kg
Hoogte
58,4 cm
Diepte
39,7 cm
Breedte
30,5 cm
Materiaal pomp
Ncor
Wielen
Ja
Lengte hogedrukslang
8 m
Materiaal hogedrukslang
Kunststof
Meegeleverde hogedrukreinigeraccessoires
Spuitlans, Vuilfrees, Waterfilter

Product

Artikelnummer
877440
Fabrikantcode
1.644-015.0
Merk
Karcher
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Eigenschappen

Type hogedrukreinigeraccessoire
Wasborstel

Dit wordt 'm

Karcher K4 Power Control + Karcher WB 60 Grote Oppervlak Wasborstel
Karcher K4 Power Control + Karcher WB 60 Grote Oppervlak Wasborstel
In de uitvoering:: Basismodel met app en wasborstel
239,95 224,95
Tijdelijk uitverkocht