The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw

Variant: 128 GB | 4G en wifi | Kinderhoes

Kies je uitvoering

Totale opslagcapaciteit
Internetverbinding opties
Bundel bevat
353,95
Morgen geleverd
353,95
Morgen geleverd

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze tabletspecialist
  • De tablet kan tegen een stootje dankzij de meegeleverde tablethoes voor kinderen.
  • De Google Kids Space kindermodus maakt de Tab P11 geschikt voor het hele gezin.
  • Dankzij 4G ondersteuning blijf je ook online op plekken zonder wifi verbinding.
  • De Tab P11 biedt ondersteuning voor de Lenovo Precision Pen 2, maar deze stylus wordt niet standaard meegeleverd.
Productspecialist tablets

Productomschrijving

Verander de Lenovo Tab P11 in een kindertablet met de meegeleverde kinderhoes. Dankzij de robuuste hoes geef je de tablet met een gerust hart uit handen. De Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 4G Grijs is een krachtige middenklasse tablet met een ruim 11 inch scherm. Je gebruikt dit kleine broertje van de Tab P11 Pro voor je werk, studie of ontspanning. Het hele gezin kan met de tablet aan de slag, want de voorgeïnstalleerde Google Kids Space kindermodus zit boordevol leuke en leerzame content. Apps en games draaien soepel dankzij de krachtige processor en 4 GB werkgeheugen. Met mobiel internet via 4G blijf je ook online op plekken zonder wifi verbinding. Hiervoor heb je wel een simkaart met mobiel data abonnement nodig. De Tab P11 heeft een ruime 7.500 mAh batterij die een hele dag meegaat zonder tussentijds opladen. Met 128 GB geheugen heb je voldoende opslagruimte voor al je bestanden en apps. Kom je opslagruimte tekort? Breid het geheugen dan uit met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB.

Standaard meegeleverd

Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 4G Grijs

  • Handleiding (25,78 MB)
  • Oplader
  • Usb A naar usb c oplaadkabel

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Aanbevolen combinatie

Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw
Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw
Inbegrepen accessoires
Geheugenkaart Geheugenkaart
Met een geheugenkaart breid je het opslaggeheugen van je tablet uit.
Screenprotector voor tablets Screenprotector voor tablets
Bescherm het scherm van jouw tablet tegen krassen en barsten.
0% korting
op de accessoires op het accessoire
420,89 420,89
Morgen geleverd

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Top tablet voor je geld

    Ad van Andel | 18 januari 2021 | In de variant: 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires

    • Groot geheugen
    • Snel
    • 4 gb werk geheugen
    • Dolby atmos geluid met 4 speakers
    • Prijs
    • Geen koptelefoon aansluiting

    Werkt snel, ruim voldoende geheugen, en zeer goed geluid voor een tablet

    Ad van Andel | 18 januari 2021 | In de variant: 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een zeer goede toekomstbestendige tablet voor het gezin

    Ton van Rijn | 25 januari 2021 | In de variant: 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires

    • Beeldscherm, kijkhoek en scherpte
    • accu
    • geluid 4 speakers
    • materiaal
    • ambiant modus
    • happert op de ziggo app
    • geen 3,5 mm aansluiting

    De Lenovo P11 tablet Is een mooi ogende tablet. De tablet blinkt uit in beeldkwaliteit, 2K en perfecte kijkhoek en het geluid met 4 speakers!!. Ook de processor is erg snel en de 4 GB aan geheugen zorgt ervoor dat je talloze apps gelijktijdig kunt openen en gebruiken.
    Ook gesplitst scherm om bijvoorbeeld boven film/tv te kijken en onder te mailen werkt bijzonder fijn in bijvoorbeeld portraid mode. (zie foto's)

    De accu is enorm sterk en gaat in ons geval dagen mee met enkele uren gebruik per dag. Dat zit gewoon goed. Hij wordt niet warm tijdens het opladen.

    De Ziggo app functioneert wat zwak, deze gaat haperen. Mogelijk is dat met een update verholpen. Netflix (HD), Disney+, Amazon prime en YouTube (HD) gaven geen problemen, ik denk dat dit echt aan deze versie van Ziggo lag in combinatie met deze tablet.

    De P11 heeft de mogelijkheid om ambiant-modus weer te geven als deze wordt opgeladen. Zo kun je makkelijk slimme producten in de woning bedienen en geeft het rustig je klok weer of je geselecteerde foto map uit google foto’s. Helaas heb ik nog niet het dock kunnen testen wat (binnenkort) beschikbaar is voor deze tablet

    De tablet voelt prettig in de hand qua formaat, gewicht en ook het materiaal dat van perfecte kwaliteit is.

    Ik raad deze tablet aan!

    Ton van Rijn | 25 januari 2021 | In de variant: 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Mooie tablet tegen gunstig prijs

    Aniel NUESINK | 3 februari 2021 | In de variant: 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires

    • Mooi scherm
    • Snel
    • Functioneel
    • Toetsenbord werkt super
    • Pen werkt prima
    • Soms update fout of crasht hij.

    Mooi 2k scherm en diepe kleuren

    Aniel NUESINK | 3 februari 2021 | In de variant: 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Voor het geld goede tablet, maar NL content hapert
    • Zeer gedetailleerd en gebalanceerd geluid!
    • Snel genoeg voor de prijs
    • Goede beeldkwaliteit voor een LCD
    • NLZiet en NPO haperen, workaround eerst even Netflix spelen
    • Tablet redelijk makkelijk te 'buigen', met hoesje wel stevig
    • Nog steeds op Android 10 (komt 11 nog?)

    Deze tablet vangt een Sony Xperia Z3-compact tablet die het 6 jaar (!) heeft uitgehouden maar toch echt te traag begon te worden (en geen updates meer). Helaas bestaan er geen compactere lichte tablets meer met nog een beetje een fatsoenlijke chipset en specs. En de high-end tablets van Samsung vonden we te duur, ook omdat we een kleuter hebben die Squla mag doen op de tablet. Dus op basis van een roundup op Tweakers voor deze Lenovo P11 gekozen.

    Als eerste voelt de tablet wel 'lomp' en zwaar aan, vergeleken met onze vorige tablet, maar dat was natuurlijk te verwachten. Hij heeft ook nog behoorlijk brede bezels, vergeleken met duurdere concurrenten. Maar dat houdt wat mij betreft wel lekker vast. Toen ik voor de eerste keer wat muziek op de tablet aanzette was ik zeer positief verrast door het goede geluid! Uiteraard geen dreunende beats, maar bas-instrumenten waren wel degelijk hoorbaar. Ook bij klassieke muziek met een orkest waren alle instrumenten goed hoorbaar. Zeer gebalanceerd en gedetailleerd geluid dus! En door de 4 speakers ook altijd een goed stereobeeld, ongeacht de orientatie van de tablet. Het scherm is, voor een LCD, best in orde. Niet perfect, maar kleuren ogen noch flets, noch overdreven schreeuwerig en de kijkhoeken zijn ook best OK.

    Qua snelheid voelt de tablet over het algemeen best wel vlot aan. De meer high-end Ipads of Samsung S-serie tablets zullen ongetwijfeld een stuk vlotter aanvoelen en ook onze vorige Sony tablet, met een high-end Qualcomm chipset voelde soepeler aan. Maar de snelheid van deze tablet is zeker niet storend.

    Wel een ontzettend irritant puntje (waar ik vooraf al over gelezen had, maar waarvan ik ook had gelezen dat het opgelost zou zijn): Streams (live en On Demand) van NLZiet of de NPO app stotteren ontzettend! Zelfs op de laagste kwaliteit. Maar als ik vervolgens in Netflix iets in Full HD afspeel verloopt dát gewoon super vloeiend. En dan nu de take away: Als ik na Netflix weer terug ga naar NLZiet en NPO, spelen deze streams vervolgens ook ineens vloeiend af. Ik heb nog geen idee of dit nou aan een quirk in het Lenovo-sausje over Android ligt of aan de twee apps (feit is wel dat de apps het op meerdere smartphones en de oude tablet van o.a. Samsung en Sony gewoon goed doen).

    Verder valt het op dat de tablet nog geen Android 11 gekregen heeft. Beveiligingsniveau van Google Play en Android zit op dat van mei 2021, met de meest recente update.

    Conclusie: Ik heb toch maar aangekruist dat de tablet een aanrader is, ookal ben ik wel teleurgesteld over het haperen van NPO en NLZiet (NLZiet is onze hoofdmanier van TV kijken). Verder doet de tablet het prima voor de schoolspelletjes van onze dochter, wat web browsen en (na workaround) streaming video kijken.

    Eymert Versteegt | 30 juni 2021 | In de variant: 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Een goede allrounder voor de familie
    • Bijna vanilla Android
    • Geluid
    • Wifi6
    • Kids Space
    • Biometrische gezichtsherkenning
    • Camera

    Een aanrader voor de familie, zo zou ik de Lenovo P11 omschrijven. Zeker voor het kijken van een film of serie is dit een fantastisch apparaat. En dat komt zeker niet alleen door het beeld, een heldere scherpe weergave, maar misschien des te meer door het Dolby Atmos geluid. Voor een tablet toch wel heerlijk om te horen.

    De tablet bevat daarnaast ook niet veel pre-installed apps. En het apparaat voelt stevig en robuust aan. De enige opmerking die ik hieraan zou kunnen geven is dat de randen misschien een beetje hoekig zijn. Maar dat went.

    Als ik iets zou moeten noemen wat me tegenviel, is dat toch de camera. Veel ruis, en de foto's zijn niet kleur echt. Maar goed, wie koopt er nu een tablet voor het maken van foto's?!

    Qua prijs/kwaliteit is dit toch een van de betere tablets die momenteel verkrijgbaar is. Ik kan hem dus ook van harte aanbevelen!

    Marc Janson | 21 januari 2021 | In de variant: 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Kopen,kopen,kopen!
    • Schermkwaliteit
    • Geluidskwaliteit
    • Prijs/ kwaliteitsverhouding echt super
    • Dat je geheugen kan uitbreiden tot 1 TB
    • Nog weinig bescherm hoesjes voor te koop.

    Ik heb hem voor mijn dochter gekocht. Maar ga er voor mezelf ook 1 aanschaffen. Super snel. Prachtig design. En netflix kijken ook mega strak beeld. En geluid ook hard en zuiver.

    D.J Georges | 8 februari 2021 | In de variant: 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfecte tablet: snel, praktisch en goedkoop!
    • Goede prijs/kwaliteit
    • Groot en helder scherm
    • Degelijk
    • Snelle processor
    • Wat aan de zware kant maar komt de degelijkheid ten goede

    Deze tablet is erg gunstig geprijsd. Je krijgt echt kwaliteit voor je geld!

    André | 14 juli 2021 | In de variant: 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Prima tablet voor een schappelijke prijs
    • prijs / kwaliteit
    • geen 3,5mm aansluiting

    Doet wat ik zoek in een tablet die gaat dienen als vervanger van bladmuziek, alleen jammer dat er geen 3,5mm aansluiting op zit dat zou repeteren nog gemakkelijker maken. Voor dit geld vind je niet snel een goede 11inch tablet.

    Hans M | 28 juli 2021 | In de variant: 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 3.5 / 5 sterren
    6,8/10
    Rechttoe rechtaan tablet voor een prima prijs.
    • zeker twee dagen batterij

    Niet te duur en wel up to date.

    Jan-willem Donkers | 18 juni 2021 | In de variant: 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Prima prijs / kwaliteit verhouding!
    • vormgeving prima
    • Prima scherm
    • fijn geholpen

    Het is precies wat ik van topmodel kan wensen

    Chris van Harlingen | 4 juli 2021 | In de variant: 128 GB | Alleen wifi | Geen accessoires

Specificaties

Product

Artikelnummer
878483
Fabrikantcode
ZA7S0112SE
Merk
Lenovo
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Formaat tablet
Groot
Diepte
0,75 cm
Breedte
25,84 cm
Hoogte
16,3 cm
Gewichtsklasse
Gemiddeld
Gewicht
490 g
Kleur
Grijs
Materiaal
Metaal

Extra eigenschappen

Kindermodus beschikbaar
Ja
Kindertablet
Nee
Stylus inbegrepen
Nee
Aanbevolen voor gebruik
Entertainment in topkwaliteit, Gaming, Studie, Voor het gezin, Zakelijk gebruik
Streaming diensten ondersteuning
Ja

Beeldscherm

Beeldscherm kwaliteit
Standaard
Schermdiagonaal
11 inch
Screen-to-body-ratio
85 %
Scherpte
Wide UXGA
Resolutie hoogte
1200 pixels
Resolutie breedte
2000 pixels
Pixel-dichtheid
220 ppi
Helderheid
400 cd/m2
HDR ondersteuning
Nee
Krasbestendig
Nee
Paneeltype
IPS paneel
Beeldverhouding horizontaal
10
Beeldverhouding verticaal
6

Connectiviteit

Wifi ingebouwd
Ja
Wifi standaarden
Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N, [Wireless A]
Internetverbinding opties
4G en wifi
SIM-kaartslot
Ja
Type SIM-kaartslot
Nano sim
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
5.1
Hoofdtelefoon aansluiting
Nee
Usb-aansluiting
Ja
Type usb-aansluiting
Usb-C
Lightning aansluiting
Nee
Geschikt voor Samsung DeX
Nee
SAT-category
Nog niet bekend

Besturingssysteem en updatebeleid

Introductiejaar
2021
Introductiemaand
Januari
Toegang tot Google Play Store
Ja
Besturingssysteem
Android
Android versie bij introductie
Android 10
Update mogelijk naar Android versie
Nog geen update mogelijk
Nieuwste Android versie
Nee
Verwachte aantal resterende Android updates
2
Beoordeling resterende Android updates
Zeer goed
Verwachte frequentie beveiligingsupdates
Elk kwartaal
Verwachte datum laatste beveiligingsupdate
Juli 2023
Beoordeling resterende beveiligingsupdates
Standaard
Beoordeling updatebeleid
Goed

Geheugen

Totale opslagcapaciteit
128 GB
Geheugenkaartlezer
Ja
Type geheugenkaart
Micro SD
Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot
256 GB
Intern werkgeheugen (RAM)
4 GB

Processor

Snelheidsklasse
Zeer goed
Processor
Qualcomm Snapdragon 662
Processor kernen
Octa core (8)
Kloksnelheid
1,8 GHz
Turbo snelheid
2 GHz

Camera

Ingebouwde camera
Ja
Totaal aantal megapixels
13 MP
Autofocus
Ja
Achterkant flitser
Ja
Diafragma
2,4
Voorkant Camera
Ja
Aantal megapixels camera voorkant
8 MP
Tweede camera achterkant
Nee

Batterij

Accu/batterijcapaciteit
7500 mAh

Geluid

Ingebouwde luidsprekers
Ja
Geluidsweergave
Stereo
Aantal speakers
4

Sensoren

Versnellingsmeter
Ja
GPS-sensor
Ja
Lichtsensor
Ja
Kompas
Nee
Vingerafdruk-identiteitssensor
Nee
Gezichtsherkenning
Ja
Stappenteller
Nee

Waterbestendigheid

Waterbestendig
Nee
Schokbestendig
Nee

Product

Artikelnummer
877000
Fabrikantcode
9415768
Merk
Just in case
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Compatibiliteit

Universele toepassing
Nee
Geschikt voor model
Lenovo Tab P11
Gemaakt voor merk
Lenovo
Geschikt voor schermformaat
11 inch

Fysieke eigenschappen

Model case
Kids cover
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw

Bescherming

Mate van bescherming
Extreme bescherming
Valbescherming
Ja
Maximale hoogte valbescherming
1 m
Schokbestendig
Ja
Waterbestendig
Nee

Extra functionaliteiten

Auto-wake functie
Nee
Magneet sluiting
Nee
Standaard
Ja
Type plaatsing
Horizontaal
Handvat aanwezig
Ja
Pen houder meegeleverd
Nee

Toetsenbord

Fysiek toetsenbord
Nee

Dit wordt 'm

Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw
Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw
In de variant: 128 GB - 4G en wifi - Kinderhoes
353,95
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen