The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


LG UltraGear 27GP850

In de uitvoering

LG UltraGear 27GP850
LG UltraGear 27GN800
LG 27GL83A-B UltraGear
LG UltraGear 27GP850
LG UltraGear 27GN88A Ergo
LG 27GL850 UltraGear
LG UltraGear 32GP850
LG UltraGear 34GN850
449,- 385,-
Op voorraad
Nog sneller op te halen
449,- 385,-
Op voorraad
Nog sneller op te halen

Aanbevolen combinatie


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een topklasse 27 inch gaming monitor.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Schermdiagonaal
27 inch
Scherpte
Quad HD (1440p)
Verversingssnelheid
165 Hz
Pixel-dichtheid
107 ppi
Kleurkwaliteit
Uitstekend

Plus- en minpunten

Volgens onze monitorspecialist
  • Door de QHD resolutie ervaar je beelden 2 keer scherper dan in full hd.
  • Je gamet vloeiend door de verversingssnelheid van 165 hertz en 1ms reactietijd.
  • Stel een ergonomische zithouding in voor tijdens het gamen door de monitor in de hoogte te verstellen.
  • De monitor heeft geen ingebouwde luidsprekers om muziek of het geluid van je games af te spelen.
Productspecialist monitoren

Omschrijving

Geniet van vloeiende gameplay op de LG27GP850 27 inch QHD gaming monitor. Met een verversingssnelheid van 165 hertz en reactietijd van 1ms speel je zelfs de meest veeleisende games vloeiend en ga je aan de slag met competitieve gaming. Gebruik je een AMD videokaart? Dan synchroniseert de FreeSync 2 technologie de verversingssnelheid van de kaart met die van je monitor. Hierdoor voorkom je haperingen tijdens het gamen, ook wanneer je in HDR gamet. De HDR10 ondersteuning zorgt voor levensechte en natuurgetrouwe kleuren tijdens het gamen. Zo zie je de groene grassprieten en blauwe lucht van het landschap nog helderder. Tijd voor een lange gamesessie? Verstel de monitor dan in de hoogte voor een ergonomische zithouding en voorkom nek- en rugklachten.
Geniet van vloeiende gameplay op de LG27GP850 27 inch QHD gaming monitor. Met een verversingssnelheid van 165 hertz en reactietijd van 1ms speel je zelfs de meest veeleisende games vloeiend en ga je aan de slag met competitieve gaming. Gebruik je een AMD videokaart? Dan synchroniseert de FreeSync 2 technologie de verversingssnelheid van de kaart met die van je monitor. Hierdoor voorkom je haperingen tijdens het gamen, ook wanneer je in HDR gamet. De HDR10 ondersteuning zorgt voor levensechte en natuurgetrouwe kleuren tijdens het gamen. Zo zie je de groene grassprieten en blauwe lucht van het landschap nog helderder. Tijd voor een lange gamesessie? Verstel de monitor dan in de hoogte voor een ergonomische zithouding en voorkom nek- en rugklachten.

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,36 MB)
  • Stroomkabel
  • Monitorvoet
  • Hdmi kabel
  • DisplayPort kabel

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,36 MB)
  • Stroomkabel
  • Monitorvoet
  • Hdmi kabel
  • DisplayPort kabel

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Schermdiagonaal
27 inch
Scherpte
Quad HD (1440p)
Verversingssnelheid
165 Hz
Pixel-dichtheid
107 ppi
Kleurkwaliteit
Uitstekend


Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Installatiegemak
4.95 / 5 sterren
9,9
Gebruiksgemak
4.85 / 5 sterren
9,7
Beeldkwaliteit
4.95 / 5 sterren
9,9
Prijs-kwaliteitverhouding
4.4 / 5 sterren
8,8
Design
4.45 / 5 sterren
8,9

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
9,6/10

Overklokken naar 180Hz!

  • Lekker simpel design
  • Overklokken naar 180Hz!
  • Rode tinten in design

Inmiddels heb ik de LG UltraGear 27GP850 nu een week in gebruik en hij bevalt zeer goed. Ik kom van een VA panel en ik moet zeggen dat zo'n IPS scherm toch wel wat beter is. Zo uit de box zijn de beeldinstellingen al erg goed, maar je doet er goed aan om even een icc profile te downloaden van bijv. rtings.com. Verder is de monitor makkelijk af te stellen via het OSD menu van de monitor. Wil je het nog makkelijker, download dan de LG Onscreen Control software op de LG website. Dan kun je via Windows je monitor instellen. Ook de juiste monitor drivers vind je op de website van LG. Dan over de beeldkwaliteit, die is geweldig. De monitor staat niet voor niets in de Tweakers Best Buy Guide van september 2021. Ook op YouTube zijn de reviewers lovend over deze monitor. Voor uitgebreide testresultaten kun je dus het beste even YouTube checken. De bouwkwaliteit van de monitor is ook zeer goed. Mijn vorig monitor wilde nog wel eens natrillen/wiebelen op het bureau als ik wat lomp bezig was, daar heeft deze LG monitor nauwelijks last van. Deze monitor staat stevig op zijn standaard. Wellicht had men deze standaard iets minder diep kunnen maken. Ook vind ik het fijn dat het design van deze monitor lekker simpel en sober is. Geen rare RGB verlichting of gaming design features. Gewoon kopen! (er is trouwens ook nog een 32" variant van deze monitor, speciaal voor diegene die 27" te klein vinden)

  • Joost
  • 24 september 2021
  • In de uitvoering: LG UltraGear 27GP850
5 / 5 sterren
9,6/10

Super scherm en goede prijs kwaliteit verhouding.

  • Super beeld en snelheid, 1440p is echt een verademing
  • Super veel info en instellingen te vinden online, vanwege populariteit

Het scherm is nagenoeg perfect, er zijn dan ook genoeg lovende reviews online te vinden. Het is ook een goede verbetering op de vorige versie en is het die paar extra euro zeker waard.

  • Roy verhagen
  • 3 juli 2021
  • In de uitvoering: LG UltraGear 27GP850
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Prima monitor voor een redelijke prijs.

  • scherp en gedetailleerd beeld
  • goede helderheid
  • menu-structuur is om even op te oefenen

Had hiervoor van LG de 27GL850, zelfde look and feel en resolutie maar de 27GP850 heeft een veel scherper beeld en betere helderheid. Gebruik deze monitor voor Microsoft Flightsim 2020. Voldoet prima.

  • T.j.m. verschuren
  • 26 juli 2021
  • In de uitvoering: LG UltraGear 27GP850
5 / 5 sterren
9,6/10

Mooie kleuren!

  • HDR400
  • 165Hz

Ik heb deze monitor gekocht als vervanger van mn oude gaming schermen, de kleuren op die monitor waren niet al te best. Maar de kleuren op dit scherm, WOUW JUST WOUW, zo mooi. De 165Hz 1440p is een leuke bonus! Ik ga sws nog 2 van deze schermpjes bestellen en al mn monitortjes vervangen voor deze mooie monsters

  • Tigo middelkoop
  • 3 november 2021
  • In de uitvoering: LG UltraGear 27GP850
5 / 5 sterren
9,6/10

Goede kwaliteit maar wel prijzig

  • Prima beeld
  • Ips display
  • Prijzig

Doet wat het met doen. Goede beeldkwaliteit maar wel prijzig

  • Richard van diepen
  • 30 juni 2021
  • In de uitvoering: LG UltraGear 27GP850
5 / 5 sterren
9,6/10

Must have voor een completere game ervaring!!!

  • Top beeld en ondersteuning van veel opties als G-sync
  • Makkelijk op te bouwen, te verstellen en te verplaatsen
  • Ietwat kwetsbare aansluitingen

Ik heb deze monitor een aantal weken mogen uittesten, maar wil eigenlijk niet meer zonder! Hij heeft inmiddels een mooi plekje gekregen in mijn game hoekje, en voegt absoluut iets toe aan mijn game ervaring! Van een monitor binnen deze klasse (en met deze uitstraling, want door zijn fraaie vormgeving is hij helemaal van deze tijd!) verwacht je uiteraard haarscherp beeld. Je krijgt echter meer (zeker ook ten opzichte van mijn vorige monitor) doordat je makkelijk opties aanpast ten behoeve van een optimale ervaring bij de specifieke game die je speelt. Ik switch dan ook bewust naar die opties (afhankelijk van compatibiliteit met console en game) die het meest geschikt zijn voor het spel(type) en dat maakt mijn ervaring completer dan ooit! Tel daar het gemak bij van "plug & play" aansluiten, eenvoudig verstellen van hoogte en überhaupt het gemak waarmee ik de monitor zo'n beetje "zo uit de doos" in gebruik kon nemen, en het moge duidelijk zijn dat dit voor een fanatieke gamer een "must have" stukje hardware is!

  • Bart meuffels
  • 2 juli 2021
  • In de uitvoering: LG UltraGear 27GP850
5 / 5 sterren
9,6/10

Een zeer goede gaming monitor vor PC en Consoles

  • Design is mooi
  • Haarscherp beeld
  • Geen interne speakers

Ik heb deze LG27GP850-B monitor nu al een aantal weken getest en ik ben hier zeer blij en content mee. Deze 27 Inch is door mij getest op de PC en op de Xbox one. En voor beide manieren van gebruik is deze monitor zeer makkelijk en prettig in gebruik. De refresh rate zijn echt heel snel. En je kan deze monitor op vele manieren instellen qua kleuren en snelheden. Wat ik ook prettig vind aan deze monitor is dat zwart ook echt zwart is, en dat de zon geen invloed heeft op schijnen op de monitor ten opzichte van gaming plezier. Deze monitor maakt mij heel blij tijdens het gamen in vergelijking met mijn eigen iets oudere monitor. Als ik 3 van deze monitoren zou aanschaffen dan zou ik heel graag hier een flight en race simulator willen maken in mijn gaming kamer

  • Jpschaap
  • 3 juli 2021
  • In de uitvoering: LG UltraGear 27GP850
5 / 5 sterren
9,6/10

Top monitor voor de fanatieke gamer

  • beeldkwaliteit
  • hdr10
  • prijs

Ik heb deze monitor een paar weken mogen testen van Kieskeurig.nl Deze monitor heeft op beeld kwaliteit mij blij verrast. Zelfs met een stevige grafische kaart in de gamepc kon ik nog geen haperingen zien. Na het uitpakken werd de monitor onder windows 10 direct herkend, op mijn 17” laptop met een full HD resolutie ging de monitor hier ook op staan. Na de instellingen te hebben veranderd voor het gebruik van de monitor kon deze tot op de maximale resolutie worden gebruikt en ook bij het wisselen van de schermen werden de instellingen direct goed gezet. Deze monitor is met name geschikt voor mensen die beschikken over een krachtige grafische kaart zodat de snelheid en reactie tijd ook echt gebruikt worden. Voor een 27” nano ips scherm met 165Hz en 1 ms reactietijd is rond de 499 euro een forse prijs, toch is het scherm zijn geld wel waard.

  • Erhard braas
  • 2 juli 2021
  • In de uitvoering: LG UltraGear 27GP850
5 / 5 sterren
10/10

Top game monitor

  • Beeldkwaliteit
  • Kleuren
  • Energieverbruik

Reactietijd De reactie tijd van het scherm is zeer snel met 1ms. Verversingsnelheid Door de zeer hoge beeldfrequentie van (in boost modus) 180Hz, kun je ook een hoge fps rate krijgen. Zeker bij pvp games, en snelle actie spellen is dit een must. Ik heb geen last gehad van motion blur, maar de monitor heeft ook hiervoor een optie. Beeldkwaliteit Het is een Nano IPS monitor, LG’s eigen verbeterde versie van IPS. Vanuit de fabriek vind ik de kleuren wat aan de te warme kant. Maar dat is goed aan te passen naar eigen wensen. De maximale resolutie van het scherm is 2560x1440, en de grote is 27 inch. HDR weergave De monitor heeft ook de mogelijkheid tot HDR weergave. G-sync / Freesync Zowel voor de Nvidia gebruikers, als de AMD gebruiker is de monitor zeer goed te gebruiken in combinatie met een compatible grafische kaart van deze fabrikanten. Gebruiksgemak De unboxing ervaring is prima. Gereedschap is totaal niet nodig. De monitor is compatible met monitor armsystemen, dus ook daarvoor kan worden gekozen. Voor kleinere personen kan de laagste stand, wellicht nog aan de hoge kant zijn, maar dat is persoonlijk. De monitor heeft zowel HDMI (2x) als Displayport aansluitingen voor de verbinding met de PC. Daarnaast zijn er nog 2 USB aansluitingen (geen USB-C) en een koptelefoon aansluiting. Design Het design is strak en modern, zoals van een dergelijke prijsklasse monitor mag worden verwacht. Het scherm heeft rode accenten, die niet hinderlijk zijn. Ze zijn niet voorzien van RBG leds. De aansluitingen zijn allemaal naar achter gericht, en de voet heeft een kabel geleider. Test omgeving Ik heb het scherm getest op een Windows 10 PC, met een AMD Radeon RX 590 Graphics card, AMD Ryzen 5 2600 6-core processor en 16GB 2933MHz DDR4 geheugen.

  • Ruud overes
  • 3 juli 2021
  • In de uitvoering: LG UltraGear 27GP850
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Waanzinnig

  • Vloeiende beelden
  • Intense kleuren
  • Voet

Deze LG is een echte gaming monitor. De beelden zijn heel vloeiend en zorgen ervoor dat je jouw vijand sneller ziet en actie kan ondernemen. Geen vraag of die pixel in de verte nu een tank is of.... oh nee, te laat. Het beeldscherm zorgt er ook voor dat je ogen minder snel vermoeid raken, dus je kan lekker blijven gamen! Enige minpunt is de grote voet. Hierdoor komt de monitor wel erg ver naar voren. Maar als dat alles is.... :)

  • Alexander
  • 5 juli 2021
  • In de uitvoering: LG UltraGear 27GP850