The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zilver

Variant: 46 mm | Zilver | Alleen wifi | Geen accessoires

Kies je uitvoering

Breedte
Collectie kleur:
Zilver
Internetverbinding opties
Bundel bevat
340,- 335,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
340,- 335,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Aanbevolen combinatie

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zilver
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zilver
Inbegrepen accessoires
Oordopjes
Oordopjes
Kies alternatief
Horlogebandje
Horlogebandje
Kies alternatief
Personenweegschaal
Personenweegschaal
Kies alternatief
0% korting
op de accessoires op het accessoire
537,93 532,93
Morgen geleverd

Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een verlengstuk van je smartphone.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Compatibel met besturingssysteem
Android
Toont smartphone berichten
Ja
Bellen via horloge mogelijk
Ja
Type hartslagmeting
ECG hartslagmeting, Optische hartslagmeting
Ingebouwde GPS-ontvanger
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze smartwatchspecialist
  • De Bioelectrical Impedance Analysis functie, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app.
  • Dankzij de draaiende bezel om het scherm navigeer je makkelijker door je apps en berichten.
  • Je downloadt jouw favoriete apps op het slimme horloge dankzij het Wear OS besturingssysteem en de Google Play Store.
  • Dit Samsung horloge is niet compatibel met iOS smartphones (Apple iPhone).
  • Om een bloeddrukmeting te doen met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een losse bloeddrukmeter.
Productspecialist smartwatches

Omschrijving

Blijf op een stijlvolle manier op de hoogte van je berichten en je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zilver. Deze rvs smartwatch heeft een ronddraaiende bezel waarmee je gemakkelijk door je berichten en apps scrolt. Dankzij het Wear OS besturingssysteem download je nu ook apps als Strava, Spotify en Snapchat op de Watch. Met de gezondheidsfunctie Bioelectrical Impedance Analysis krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Daarnaast meet je jouw hartslag en bloeddruk met de Watch4. Houd de smartwatch om tijdens je slaap, want dit horloge meet je slaap en wanneer je snurkte. Is de Galaxy Watch leeg? Dankzij Fast Charging laad je hem in 1,5 uur weer op.

Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Blijf op een stijlvolle manier op de hoogte van je berichten en je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zilver. Deze rvs smartwatch heeft een ronddraaiende bezel waarmee je gemakkelijk door je berichten en apps scrolt. Dankzij het Wear OS besturingssysteem download je nu ook apps als Strava, Spotify en Snapchat op de Watch. Met de gezondheidsfunctie Bioelectrical Impedance Analysis krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Daarnaast meet je jouw hartslag en bloeddruk met de Watch4. Houd de smartwatch om tijdens je slaap, want dit horloge meet je slaap en wanneer je snurkte. Is de Galaxy Watch leeg? Dankzij Fast Charging laad je hem in 1,5 uur weer op.

Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (744,4 KB)
  • Usb A oplaadkabel (exclusief adapter)
  • Horlogeband (polsomtrek 17 - 19 cm)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (744,4 KB)
  • Usb A oplaadkabel (exclusief adapter)
  • Horlogeband (polsomtrek 17 - 19 cm)

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Compatibel met besturingssysteem
Android
Toont smartphone berichten
Ja
Bellen via horloge mogelijk
Ja
Type hartslagmeting
ECG hartslagmeting, Optische hartslagmeting
Ingebouwde GPS-ontvanger
Ja

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fantastische watch, qua uiterlijk en mogelijkheden

    Laurent van Mastrigt | 6 september 2021 | In de variant: 46 mm | Zwart | Geen accessoires

    • Uiterlijk: strakke watch, draaibare bezel maakt het af
    • Comfort: door de siliconen band draagt de watch fijn; de watch voelt niet zwaar ondanks het RVS materiaal
    • Twee bandriempjes i.p.v. één: hierdoor sluit het uiteinde van de band goed

    Een erg mooie smartwatch, met veel mogelijkheden. Deze volledig zwarte smartwatch oogt chique, stoer en sportief tegelijk. Ondanks dat de kast van RVS gemaakt is, voelt hij nog licht genoeg om ermee te kunnen sporten. Dit komt o.a. ook door het siliconen bandje, wat erg fijn aanvoelt (niet té stroef). Doordat er twee bandriempje op zitten, blijft het uiteinde van het bandje niet achter je mouw hangen.
    De bezel draait soepel, en geeft een fijne zachte "klik" met iedere draai. De batterijduur is wat mij betreft goed: de smartwatch dient eens in de 3 dagen opgeladen te worden. Dit is bij gemiddeld gebruik: hartslagmeting iedere 10 minuten, regelmatig appjes of push notificaties inzien, en de weersverwachting doornemen/bijwerken.
    Betreft integratie met Samsung producten: de smartwatch werkt perfect samen met mijn Samsung Galaxy FE20 en Samsung Galaxy Buds, nog geen issues kunnen ontdekken.
    De werking/nauwkeurigheid van de GPS heb ik nog niet goed kunnen uitproberen.

    Wat mij betreft is de Samsung Galaxy Watch4 een absolute aanrader!

    Laurent van Mastrigt | 6 september 2021 | In de variant: 46 mm | Zwart | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prima upgrade van mijn S3 Frontier

    Pascal Krielen | 3 september 2021 | In de variant: 46 mm | Zwart | Geen accessoires

    • Net wat minder "grof" uiterlijk dan mijn S3 Frontier, en iets lichter.
    • icm Samsung telefoon heel veel functionaliteiten
    • Bloeddrukmeting wijkt teveel af, ook bij de Active2 van mijn vriendin en na herhaaldelijke calibratie
    • Batterijduur valt wat tegen, elke dag laden is nodig.
    • Standaard bandje buigt niet lekker mee, heb een mesh bandje aangeschaft en dat gaat prima.
    • Moet mijn favoriete watchface van de S3 Frontier missen aangezien die er niet is in WearOS

    Ik ben al jaren fan van mijn S3 Frontier alleen werd de batterijduur erg dramatisch. Dus was erg blij dat de Watch 4 Classic uitkwam.
    Had getwijfeld om een Watch 3 te kopen, maar aangezien men is omgegaan van Tizen naar WearOS had ik besloten toch nog even te wachten. Tot nu toe geen spijt van gehad.
    Zowel bij mijn S3 Frontier als bij de Watch 4 Classic zijn de standaard bandjes voor mijn pols te strak omdat ze niet bij de horloge ver genoeg om kunnen buigen. Ik heb dat opgelost door voor beide een Mesh bandje aan te schaffen. Extra voordeel daarbij is dat door de magneetsluiting hij heel makkelijk is "in te stellen" op elke maat ipv een verplichte schakel of gaatje. Zeker bij wisselende temperaturen is dat erg prettig, nooit te los of te strak meer.
    De Bloeddrukmeting is een tegenvaller. Het was 1 van de dingen die ik graag op mijn horloge wilde en toen mijn vriendin een half jaar geleden een Active 2 had aangeschaft waar het op zit was ik jaloers. Echter ook net na een calibratie geeft de horloge makkelijk een afwijking van 20 op de bovendruk en 10 op de onderdruk, zowel bij haar Active 2 als bij mijn 4 Classic. Dat is wel jammer. Ik hoop dat men dat softwarematig nog gaat verbeteren.

    Pascal Krielen | 3 september 2021 | In de variant: 46 mm | Zwart | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Blij goede koop.

    Nicole bonneveld | 3 september 2021 | In de variant: 42 mm | Zilver | Geen accessoires

    • Prachtig horloge
    • Makkelijk installeren
    • Draaggemak
    • Vele mogenlijkheden
    • Draairing
    • Batterijduur
    • Geen rosegoud

    Heb de galaxy 3 ook gehad deze zat niet fijn met de uistekende knoppen dat heeft deze niet dus zit echt goed. Batterij duur slecht in vergelijking met de garmin venu. Draairing perfekt.

    Nicole bonneveld | 3 september 2021 | In de variant: 42 mm | Zilver | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,3/10
    Blij met de aanschaf
    • Stevig
    • Makkelijk bedienen
    • Batterijduur

    Prima smartwatch, doet wat het belooft maar de batterij gaat maar kort mee. Moet bijna dagelijks aan de oplader, maar ik gebruik dan ook alle opties.

    Martijn | 13 september 2021 | In de variant: 42 mm | Zwart | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    7,7/10
    Jammer van de tegenvallende batterij
    • Mooi design
    • Polsbandje voelt aangenamer
    • Meer en betere sensoren
    • Ik doe nauwelijks 24 h met een volle batterij

    Autonomie valt flink tegen in vergelijking met mijn watch 3

    Frank Jorissen | 3 september 2021 | In de variant: 46 mm | Zwart | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,3/10
    90 % oké.
    • Prachtig disign
    • fijne polsband
    • Makkelijk in begruik
    • Veel mogelijkheden
    • DE accuduur. 24 uur, misschien iets meer maar dan is het echt over.

    Zeker aan te bevelen als je vaak opladen geen probleem vindt. Samsung zegt 5 dagen gebruik maar dat haal je nooit. Niet eens close.
    Misinformatie.

    Rob Oosthof | 4 september 2021 | In de variant: 46 mm | Zwart | Geen accessoires
  • 3.5 / 5 sterren
    7,0/10
    Nuttig maar niet essentieel
    • Werkt heel goed samen met Galaxy smartphone
    • Handige koppeling met aantal navigatie apps (bv Locus)
    • Subtiele trilling dus de smartphone kan in de tas blijven
    • Meldingen van bv Ring, whatsapp en mail, heel handig.
    • Verrassend lange batterijduur, tot wel 2 dagen, echter wel bij normaal gebruik (geen navigatie app aan bv.)
    • Geen LTE (dom van mij misschien maar ik dacht dat het standaard was op dit model)
    • Stug en zweterig bandje
    • Veel apps handig maar ook beperkt in verdere mogelijkheden.

    Handig en goed samenwerkend met een Galaxy smartphone. Veel essentiele meldingen worden inclusief beeld getoond op het horloge, bv als je een ring deurbel hebt of een whatsapp bericht. Wel zijn de apps heel beperkt en in veel gevallen moet je aangeven dat je verder gaat op de telefoon.

    Marcel Schouten | 3 september 2021 | In de variant: 46 mm | Zwart | Geen accessoires
  • 2.5 / 5 sterren
    5,0/10
    Onbetrouwbaar gadget
    • Samenwerking met Galaxy smartphone
    • Waarschuwingen met subtiele trilling
    • Inconsistente accuduur
    • Onbetrouwbaar qua instellingen
    • Functies doen het de ene keer wel en de andere keer niet
    • Beperkte toegevoegde waarde
    • Slechte hartslagmeting

    Dikke tegenvaller. Ten eerste in functionaliteit maar dat is deels misschien door mijn verwachtingen en subjectief.
    Wat ik echter echt vindt tegenvallen is de betrouwbaarheid op verschillende vlakken.
    Zo is de accuduur volkomen onvoorspelbaar. De ene keer kan ik het horloge een volledige dag gebruiken terwijl een andere dag binnen 2 uur!! de batterij van 100% naar 0% gaat zonder dat er ook maar gebruik van is gemaakt! Verder komt het regelmatig voor dat de draai bezet niet meer functioneert, er gebeurt dan gewoon niet of het display niet meer reageert op tikken en ook niet aangaat bij het omhoogbrengen van de arm. Allemaal functies die het dan weer doen na een volledige herstart. Voor een gadget van 400 euro zou je verwachten dat de basale zaken wel in orde zouden zijn. Alles bij elkaar maakt dit het een onbetrouwbaar ding (vooral de accuduur), heb nu al een keer of 6 gehad dat ik de hele dag met een 'dooie' horloge rondliep omdat om 10.00 ochtends de batterij al plat was.

    Marcel Schouten | 4 oktober 2021 | In de variant: 46 mm | Zwart | Geen accessoires
  • 3.5 / 5 sterren
    7,3/10
    Goede smartwatch voor een pittige prijs
    • Helder beelt
    • Snel
    • Accu ongeveer 2 dagen
    • Horlogeband
    • Google assistent ontbreekt nog steeds

    De horlogeband is waardeloos voor zoveel geld

    RME Nieubuur | 2 september 2021 | In de variant: 46 mm | Zwart | Geen accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Goed Smart watch
    • Wear os meer mogelijk om meer te apps te downloaden
    • Accu gaat snel op na 2 dagen weer opladen

    Wear os werkt goed alleen jammer dat de accu duur snel leeg is.

    Bilal Alkan | 27 september 2021 | In de variant: 46 mm | Zilver | Geen accessoires


Verzeker je smartwatch

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zilver

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Waterschade
  • Diefstal (Optioneel)

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal

  • 1 jaar vooruitbetalen (64,90 per jaar) 64,90
  • 2 jaar vooruitbetalen (42,45 per jaar) 84,90

ERGO Mobiele apparatuurverzekering inclusief diefstal

  • 1 jaar vooruitbetalen (84,90 per jaar) 84,90
  • 2 jaar vooruitbetalen (52,45 per jaar) 104,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 20% (diefstal)

2 horlogebandjes t.w.v. € 89,98 cadeau

2 horlogebandjes t.w.v. € 89,98 cadeau
Wanneer je tussen 4 oktober 2021 en 21 november 2021 de Samsung Galaxy Watch4 Classic...
Wanneer je tussen 4 oktober 2021 en 21 november 2021 de Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zilver aanschaft, kun je 2 gratis horlogebandjes t.w.v. € 89,98 aanvragen bij Samsung. Tot 6 december 2021 kun je jouw actieproduct aanmelden voor de actie van Samsung. Bekijk de actiehandleiding (pdf) voor meer informatie.

Adidas voucher t.w.v. € 50,-

Adidas voucher t.w.v. € 50,-
Wanneer je tussen 8 oktober 2021 en 31 oktober 2021 de Samsung Galaxy Watch4 Classic...
Wanneer je tussen 8 oktober 2021 en 31 oktober 2021 de Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zilver aanschaft, kun je een gratis Adidas voucher ter waarde van € 50,- aanvragen bij Samsung. Tot 15 november 2021 kun je jouw actieproduct aanmelden voor de actie van Samsung. Bekijk de actiehandleiding (pdf) voor meer informatie.


Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
885510
Fabrikantcode
SM-R890NZSAEUB
Merk
Samsung
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Geschikt voor gebruiker

Generatie
Volwassenen
Geslacht volwassenen
Dames, Heren

Scherm of wijzerplaat

Data weergave
Digitaal
Ingebouwd scherm
Ja
Schermdiagonaal
1,4 inch
Schermtype
AMOLED
Touchscreen
Ja
Altijd-aan display
Ja
Kleurenscherm
Ja

Fysieke eigenschappen

Vorm horlogekast
Rond
Breedte
46 mm
Formaat horlogekast
Groot
Aanbevolen voor polsomtrek
17 - 19 cm
Diepte
11 mm
Gewicht
51,9 g
Materiaal horlogekast
RVS
Type glas
Gorilla glass
Kleur horlogekast
Zilver
Waterbestendig
Ja
IP-certificering
IP68
Waterdichtheid
Waterdicht

Horlogebandje

Type horlogeband
Standaard
Type sluiting
Gesp
Breedte horlogeband-aansluiting
20 mm
Kleur horlogeband
Grijs
Materiaal horlogeband
Kunststof
Type kunststof horlogeband
Siliconen
Verwisselbare horlogeband
Ja
Compatibiliteit horlogeband
Universeel

Batterij

Soort uurwerk
Accu

Connectiviteit

Compatibel met besturingssysteem
Android
Compatibel met Android versie
Android 10.0, Android 11.0, Android 6.0 Marshmallow, Android 7.0 Nougat, Android 7.1 Nougat, Android 8.0 Oreo, Android 9.0 Pie
Besturingssysteem
Wear OS
Gegarandeerde ondersteuning met updates
Onbekend
App installatie mogelijk
Ja
Compatibel met apps
Google Maps, Kaarten, Mail, MyFitnessPal, Runkeeper, Spotify, Strava
Toont smartphone berichten
Ja
Vereiste Android versie berichten ontvangen
Android 6.0 of hoger
Vereiste iOS versie berichten ontvangen
Niet mogelijk met iOS
Vereiste Android versie berichten versturen
Android 6.0 of hoger
Vereiste iOS versie berichten versturen
Niet mogelijk met iOS
Meldingen van smartphone
Berichten ontvangen, Berichten verzenden, Berichten voorlezen, Caller ID, Inkomende oproep accepteren, Inkomende oproep weigeren, Muziek bediening, Notificaties
Melding
Geluidsalarm, Lichtalarm, Melding op scherm, Trilling
Bluetooth
Ja
Wifi ingebouwd
Ja
Internetverbinding opties
Alleen wifi
ANT+
Nee
NFC
Ja
Contactloos betalen
Nee
Bellen via horloge mogelijk
Ja
Vereiste Android versie bellen
Android 6.0 of hoger
Vereiste iOS versie bellen
Niet mogelijk met iOS
Belmogelijkheden
Contacten bellen uit telefoonboek, Oproepen beantwoorden, Zelfstandig bellen
Camerabediening
Ja
Zelfstandige muziekspeler
Ja
Spraakbesturing
Ja

Hartslagsensor

Hartslagmeting
Ja
Hartslagsensor
Ingebouwde polssensor
Moment van hartslagmeting
Continu, Incidenteel, Op aanvraag
Hartslagzones
Ja
Melding overschrijding hartslagzone
Ja
Melding onregelmatige hartslag
Ja
Hartslagmeting onder water
Ja
Hersteltijd meten
Ja
Fitnessleeftijd meten
Ja
Hartslag stressniveau meten
Ja
Type hartslagmeting
ECG hartslagmeting, Optische hartslagmeting

GPS sensor

GPS-sensor
Ja
Ingebouwde GPS-ontvanger
Ja
GPS-toepassing
Navigatie, Routeregistratie
Type navigatie aanwijzing
Aanwijzing op kaart, Afslag voor afslag, Routelijn
Navigatie aanwijzing op kaart
Ja
Satellietplaatsbepalingssysteem
GPS
Routes inladen mogelijk
Ja
Afstand tot bestemming
Ja
Navigatie (broodkruimel)
Ja
Trackback-functie
Ja

Overige sensoren

Hoogtemeter
Ja
Type hoogtemeter
Always-on hoogtemeter, Barometrisch, GPS, Via smartphone
Meet totale stijging/daling
Ja
Meet verticale snelheid
Ja
Kompas
Ja
Gyroscoop
Ja
Thermometer
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Saturatiemeter
Ja
EDA Sensor
Ja
Huidtemperatuursensor
Nee

Meting dagelijkse beweging en gezondheid

Meet activiteiten
Ja
Meet
Afstand, Calorieverbranding, Conditie, Handen wassen, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Stress, Trappen
Automatische bewegingsherkenning
Ja
Bewegingsherinnering
Ja
Automatisch stappendoel
Ja
Caloriemeting op basis van hartslag
Ja
Waterinname bijhouden
Ja
Slaapduur
Ja
Slaapkwaliteit
Ja
Bedtijd aangeven
Ja
Bloeddrukmeter
Ja
Valdetectie
Ja
Zwangerschapsmonitoring
Nee
Menstruatiecyclus volgen
Ja

Algemene sportfuncties

Aanbevolen voor sport
Fietsen, Fitness, Hardlopen, Outdoor, Triathlon, Zwemmen
Aantal gegevens weergegeven op scherm
6
Raceprognose
Nee
Persoonlijke records opslaan
Ja
Livetracking
Ja
Geanimeerde workouts
Ja
Sportprofielen aanpassen
Ja
Geïnstalleerde kaarten
Ja
Soort vooraf geïnstalleerde kaarten
Wegenkaart, Wereldkaart

Trainingsfuncties

Virtuele partner
Nee
Virtuele tegenstander
Ja
Intervaltraining
Ja
Automatische intervals
Ja
Meet gemiddelde snelheid tijdens activiteit
Ja
Meet minuten intensieve training
Ja
Rondeteller
Ja
Snelheidsmeter
Ja
Automatisch pauzeren
Ja

Conditie en herstel

VO2 max meting
Ja
Hersteladvies
Ja
Fitnessleeftijd meten
Ja

Hardloopfuncties