The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/12 + Premium All-in-one HX9092/11

Variant: Blauw | Opzetborstels voor 9 maanden

Stel je model samen

Kleur:
Blauw
Bundel bevat
314,99 309,99
Op voorraad
314,99 309,99
Op voorraad

Aanbevolen combinatie


Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze elektrische tandenborstelspecialist
  • Met deze combinatie haal je genoeg opzetborstels in huis voor 9 maanden tandenpoetsen.
  • Dankzij de SenseIQ technologie past de tandenborstel zelf de poetsintensiteit aan, zodat je altijd de juiste poetsstand voor jouw gebit gebruikt.
  • De alles-in-één opzetborstel reinigt dankzij de driehoekige uiteinden en lange borstelharen ook de moeilijk bereikbare plekjes goed.
  • Bij regelmatig gebruik van de diverse poetsstanden raakt de accu sneller leeg, dus vergeet hem niet op tijd op te laden.
Productspecialist elektrische tandenborstels

Productomschrijving

Met de Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/12 + Premium All-in-one HX9092/11 haal je zowel een tandenborstel als 2 extra opzetborstels in huis. Hiermee heb je genoeg opzetborstels in huis voor 9 maanden lang tandenpoetsen. Dankzij de SenseIQ technologie meet de tandenborstel tot 100 keer per seconde jouw poetsdruk, poetsbeweging, poetsduur en de plekken waar je poetst. Hierop past de tandenborstel zelf de poetsstand en intensiteit aan, zodat je altijd de juiste poetsstand voor jouw gebit gebruikt. Voor meer feedback op jouw poetsgedrag koppel je de tandenborstel aan de smartphone app. In de app zie je jouw voortgang en je krijgt handige tips om beter te leren poetsen. Zodra de opzetborstel aan vervanging toe is, krijg je een seintje op het handvat. Zo weet je zeker dat je altijd effectief en hygiënisch je tanden poetst.

Standaard meegeleverd

Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/12

  • Handleiding (3,35 MB)
  • A3 Premium alles-in-één opzetborstel (1x)
  • Oplaadstation (1x)
  • Oplaadbaar reisetui met usb aansluiting (1x)

Philips A3 Premium All-in-one HX9092/11

  • A3 Premium All-in-One opzetborstel (2x)

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 3.5 / 5 sterren
    6,8/10
    Luxe tandenborstel, maar niet perfect

    LauraN | 29 mei 2021 | In de variant: Blauw | Opzetborstel voor 3 maanden

    • 3 poetsstanden
    • Etui met oplaadsysteem
    • Je komt gemakkelijk bij de achterste tanden
    • Tandenborstel gaat uit tijdens het poetsen
    • Knop poetsstanden lastig bedienbaar
    • Voor de app moet de telefoon dichtbij liggen

    Ik heb het product een aantal weken getest. De doos van de tandenborstel geeft een duidelijk beeld bij wat er in zit. De tandenborstel houdt fijn vast. Etui met oplaadfunctie is heel erg handig om je tandenborstel mee te nemen op reis. Daarnaast voelt het ook hygiënisch om hier een apart etui voor te hebben in plaats van los in de toilettas.

    Met de borstelkop kom je heel gemakkelijk bij de achterste tanden wat ik echt heel fijn vond aan deze tandenborstel. De haartjes van de borstelkop liggen wel vrij ver uit elkaar. Zelf vond ik het hierdoor wat lastig in te schatten of de borstel nu wel op alle plekken goed genoeg kan poetsen.

    De 3 standen op de tandenborstel zijn erg handig, je kunt hierdoor zelf de snelheid bepalen. Ik heb wat gevoelig tandvlees dus heel fijn om op bepaalde plekken de tandenborstel op de laagste stand te kunnen zetten. De instelknop van deze standen is helaas niet voelbaar, dus af en toe tijdens het tandenpoetsen lukte het niet om in 1 klik van de ene naar de andere stand te gaan. Bij het wisselen van de ene naar de andere stand geeft het apparaat een soort tril(geluid)signaal . Als de tandenborstel uit staat en je gaat naar een andere stand dan hoor je dit goed. Bij het poetsen hoor je dit echter niet omdat het geluid van de tandenborstel dit overstelpt.

    De app is wel grappig en helpt je mee met tandenpoetsen door bijvoorbeeld te laten zien welke tanden nog gepoetst dienen te worden, hij geeft echter niet aan waar je op dat moment bent met poetsen. Het vervelende van zo'n app vind ik dat je de telefoon echt dichtbij je moet hebben liggen om mee te kunnen kijken op het scherm. Mijn telefoon is 's avonds eigenlijk vrijwel altijd leeg, waardoor deze aan de lader ligt. Daarnaast is er erg weinig ruimte bij mij naast de wastafel om een telefoon neer te kunnen leggen en de telefoon in de hand houden tijdens het poetsen is voor mij geen optie.

    Wat ik vervelend vond aan de tandenborstel is dat deze tijdens het poetsen wel minstens 1 keer uitvalt per poetsbeurt. Gezien de prijs, verwacht je niet dat de tandenborstel uit zichzelf uitvalt en je deze dan weer opnieuw aan zou moeten zetten.

    LauraN | 29 mei 2021 | In de variant: Blauw | Opzetborstel voor 3 maanden
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Perfect gepoetste tanden

    Sebi | 31 mei 2021 | In de variant: Blauw | Opzetborstel voor 3 maanden

    • Handige Sonicare app
    • SenseIQ
    • Trillingen zelf te bepalen

    Even wennen aan de sterke trilling, maar na een paar poetsbeurten ben je het gewoon. Makkelijk te poetsen met de Sonicare app. Deze houdt perfect bij waar je poetst en hoe goed je de zone poetst. Zet je teveel druk op de borstel, brandt onderaan een lichtje. Makkelijk mee te nemen in de luxueuze etui. Mijn tanden voelen glad aan na het poetsen en door de app te volgen, sla je geen tand meer over! Kortom, perfect gepoetste tanden in 2 minuten!

    Sebi | 31 mei 2021 | In de variant: Blauw | Opzetborstel voor 3 maanden
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Poetsen wordt leuk

    Boeruh | 27 mei 2021 | In de variant: Blauw | Opzetborstel voor 3 maanden

    • Resultaat
    • Batterij
    • Design
    • Prijs
    • App werkt niet op achtergrond

    Poetsen met een elektrische tandenborstel is bij mij jaren geleden voor het laatst geweest, dit was een borstel met ronde kop. Het was geen succes, ik poetste veelste hard en mijn tandvlees deed overal pijn dus terug naar een gewone tandenborstel. Maar mijn mondhygiëniste blijft zeuren over tandplak en elektrisch poetsen dus ik ben me erin gaan verdiepen want de aanhouder wint. Ik schrok me rot van de prijzen, niet alleen van de tandenborstel maar ook de opzetstukken en dan vooral van de tandenborstels die te koppelen zijn. Toen ik daar van bijgekomen was heb ik ook maar meteen de nieuwste gekocht, deze uitvoering. En geen spijt, ik vind het nog steeds jammer als de poetsbeurt klaar is. Het is even wennen maar ik zet de borstel tegen m’n kiezen en tanden en doe verder niet veel meer en minder dan vasthouden en verplaatsen na een trilling. Ik heb nog niet 1x perfect gepoetst, er blijft altijd wel een stukje niet goed gedaan maar wat een verschil met voorheen qua schoon en glad en wit en zin. Ook nog geen seconde last gehad van m’n tandvlees. De app is inderdaad vervelend als deze geen verbinding heeft want dan krijg je op je kop dat je niet elke dag poetst, het zou prettig zijn als dit op de achtergrond gebeurt. Maar ik kijk er veel in en heb ook echt iets aan de tips en de niet goed gepoetste plekken. Het liefst poets ik onder de douche, bij de wastafel loopt er vaak van alles m’n hals in maar misschien wordt dit ook ooit minder. En nu maar afwachten wat ze bij de tandarts zeggen in september, ik ben benieuwd!
    De etui heb ik nog niet gebruikt, ik heb de tandenborstel 1x opgeladen (staat in de handleiding dat je dat de eerste keer 14 uur moet doen). Wat ik ook handig vind is dat in de app het percentage van de batterij staat. Minder vind ik dat de tandenborstel 2x stopt per poetsbeurt, 1x voor wisselen van kant en ook als de tijd erop zit. En dat laatste maak ik liever zelf uit.

    Boeruh | 27 mei 2021 | In de variant: Blauw | Opzetborstel voor 3 maanden
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    super sonicare tandenborstel
    • mooi design
    • mooie etui
    • trillingen in verschillende standen
    • sonicare app
    • lange batterijduur
    • kapje + borstel passen niet in etui

    ik had last van bloedend en ontstoken tandvlees, maar sinds ik deze tandenborstel gebruik is dit probleem zo goed als verdwenen. ijn tanden voelen fris en glad aan, en ik merk ook dat ze witter worden.
    Dankzij de app weet je ook hoelang je weer moet poetsen. Je hoeft gewoon met de borstel over de tanden te glijden, de trillingen doen de rest.
    Ik kan niet meer zonder, echt een aanrader !

    June | 25 mei 2021 | In de variant: Blauw | Opzetborstel voor 3 maanden
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Super tandenborstel
    • Luxueus / design
    • Superieure reiniging
    • Reisetui
    • Batterij

    lk heb deze tandenborstel gekregen als onderdeel van een gebruikerstest. Wat
    direct opviel bij het uitpakken is dat dit een erg mooie/luxueuze tandenborstel is. lk
    heb de zwart/gouden versie.

    Ben deze nu reeds een 3 tal weken aan het gebruiken en nog steeds ben ik bij
    iedere poestbeurt verbaasd van de kracht/pulsaties van de tandenborstel. Deze is
    echt superieur ten opzichte van andere tandenborstels. lk poest vaak langer dan 2
    minuten gewoon omdat je echt voelt dat je tanden super gereinigd worden. Er zijn 3
    verschillenden standen (aantal pulsaties) die ie kan gebruiken.

    Heb de tandenborstel in deze 3 weken nog maar 1 maal moeten opladen.
    De oplader zelf straalt ook luxe uit. En de reis etui is ook super. Deze heeft
    bovendien een ingebouwde lader.

    Via de app kan je volgen welke delen van je gebit reeds gepoest hebt. Zo zie ie na
    de standaard aanbevolen 2 minuten poesten of ie bepaalde delen hebt gemist.

    lk ben alvast heel tevreden van deze tandenborstel.

    Tom P | 1 juni 2021 | In de variant: Blauw | Opzetborstel voor 3 maanden
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Luxe tandenborstel met goed poetscomfort
    • Poetscomfort
    • Luxe reisetui
    • Bijbehorende app waarop je poetsgedrag kunt monitoren
    • High-end prijs

    Tandenborstel met zeer fijn poetscomfort. Tandenborstel heeft 3 standen. Daarnaast volgt de borstel je poetsgedrag en verbeterd dat. Je kunt dit volgen in een bijbehorende app. Tandenborstel heeft een mooi design en is makkelijk op te laden. Wordt geleverd met luxe reis etui waarin de tandenborstel opgeladen kan worden.

    Luuk Rooijakkers | 4 juni 2021 | In de variant: Blauw | Opzetborstel voor 3 maanden
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Dit is tandenpoetsen op hoge kwaliteit
    • Geen bloedend tandvlees sinds gebruik
    • Batterij gaat lang mee
    • Eenvoudig opladen
    • Luxe reisetui waarin je kunt opladen
    • realtime feedback dmv trilling & lampje
    • nog geen minpunten ontdekt

    Wat een enorme verbetering van tandenpoetsen met de Philips prestige 9900 HX9992/12. Ik ben echt verbaasd sinds het gebruik van deze superluxe tandenborstel. Ik dacht de kwaliteit zal beter zijn en de accu zal langer meegaan, maar nee. Het is echt veel meer dan dat! Ik ben echt verrast, dat tandenpoetsen zo'n andere ervaring kan zijn had ik niet gedacht! Je kunt een gratis app downloaden waarmee je de tandenborstel koppelt aan je telefoon. Dit is zowel mogelijk op een android toestel als op een apple. Op de app kun je verschillende programma's kiezen, zoals; Clean, gezond tandvlees, White+, Deep Clean of Sensitive. Ieder programma helpt jou om de beste resultaten te behalen. Zo is de duur van het tandenpoetsen verschillend per programma. Je kunt eenvoudig van programma wisselen via de app, superfijn, zo kun je ze allemaal uitproberen, en aanpassen aan de gezondheid van jou gebit.
    Wanneer je begint met poetsen zie je op je telefoon een afbeelding van een gebit, het laat zien waar je begint met poetsen, en geeft een seintje als je door kunt naar het volgende gebied. Dit wordt in de app aangegeven, maar ook via de tandenborstel, hij trilt dan kort, zo weet je dat je door kunt naar het volgende gedeelte.
    De tandenborstel heeft SenseIQ-technologie, dit houd in dat de tandenborstel waarschuwt wanneer je teveel druk zet, dit wordt aangegeven dmv een poetsdruksensor. Onderaan de tandenborstel kleurt dan een lampje paars, zo weet je dat je teveel druk zet, de tandenborstel past het intensiteitsniveau aan wanneer er te veel druk wordt uitgeoefend. Dit is ook wanneer je teveel schrobt, dan kleurt de ring geelgoud. Op je telefoon krijg je dan ook een melding dat je teveel schrobt/heen en weer beweegt met de borstel en dus rustigere bewegingen moet maken. Aan het einde van je poetsbeurt krijg je een poetsrapport te zien. Op de afbeelding van het gebit worden eventuele gemiste gebieden gemarkeerd, of er wordt aangegeven bij welk gebied je een volgende poetsbeurt meer focus moet leggen. Dit gebeurd dmv een positiesensor, om zo het beste resultaat te behalen. De app houd je poetsbeurten bij, en zo kun je na een maand of zelfs een jaar je poetsgedrag bekijken in een overzicht. Ook kun je in de app aangeven of je vermoeden hebt van een gaatje, en kun je aangeven op welke plek dit is, zo houd de tandenborstel rekening met het poetsen dat er op dat gebied meer focus moet komen.
    De tandenborstel wordt geleverd met een mooi stevig reisetui van vegan leer, de etui kun je ook gebruiken als oplaadcase dmv de bijgeleverde kabel welke op de case aangesloten kan worden. Ideaal voor mee op reis. De batterij gaat lang mee, met een volle batterij kan ik ruim 2,5 week poetsen. Er zit een mooi kleine oplader bij, dit is een smalle ring wat ideaal is en niet veel ruimte inneemt. De tandenborstel ziet er super chique uit. Ligt prettig in de hand en poetst fantastisch. Ik had niet gedacht dat het zo'n enorm verschil zou zijn. De app is echt verrassend nuttig, dit had ik vooraf niet gedacht, ik dacht leuk dat het erbij zit, maar had niet verwaht dat het echt toegevoegde waarde zou hebben. Maar dat is wel het geval! Mijn tanden voelen echt enorm glad na het poetsen, veel gladder dan voor het gebruik van de philips sonicare prestige 9900. Het is alsof ik net bij de mondhygiëniste geweest ben!

    ArWes | 25 mei 2021 | In de variant: Blauw | Opzetborstel voor 3 maanden
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zeer fijne borstels voor optimaal poetscomfort
    • Niet te hard, niet te zacht
    • Bereikt makkelijk moeilijk bereikbare plekken
    • Vervangingsmelding

    Fijne borstel waarvan de haren niet te hard maar ook niet te zacht zijn. De borstel komt door zijn vorm makkelijk op moeilijk bereikbare plekjes.

    Luuk Rooijakkers | 4 juni 2021 | In de variant: Blauw | Opzetborstel voor 3 maanden
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Volledige controle over het poetsresultaat!
    • Heel goede poetskwaliteit
    • Mooie tandenborstel

    Poetsen met gebruik van de app maakt in alle opzichten duidelijk hoe mijn tanden gereinigd zijn. De tandenborstel geeft al een geluidje met trilling door als ik de borstel naar de volgende sector tanden dien te bewegen. Dit is ook zichtbaar in de app. Bij te harde druk of teveel schrobben, krijg ik ook meteen een signaal. Maar daarnaast laat de app mij naderhand zien of ik overal goed gepoetst heb en hoe lang. Ik krijg de mogelijkheid om bepaalde trajecten opnieuw te poetsen en adviezen. Probleemgebieden kan ik instellen. Via een voortgangsrapportage is precies te volgen hoe vaak, hoe lang, en hoe zorgvuldig ik gepoetst heb. Het enige was ik mis bij de aangegeven sectoren, zijn de kiesvlakken. Daarvoor moet ik zelf nog een momentje inbouwen. Maar het resultaat is uitstekend. Goed gereinigde, gladde tanden.
    De accu hoeft niet vaak opgeladen te worden. Het design is strak. En er zit een mooie, handige reisetui bij en een all-in-one opzetborstel die goed bevalt.

    van Gompel | 31 mei 2021 | In de variant: Crème | Opzetborstel voor 3 maanden