The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Apple MagSafe Battery Pack Draadloze Powerbank 1.460 mAh

104,99
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
104,99
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Productinformatie

Beknopte specificaties

Accu/batterijcapaciteit
1460 mAh
Aanbevolen voor producttype
Smartphone
Gemakkelijk mee te nemen
Goed
Vermogen
15 W

Plus- en minpunten

Volgens onze powerbankspecialist
  • Je klikt Apple MagSafe Battery Pack magnetisch vast op je iPhone 12 of 13.
  • Deze kleine powerbank past gemakkelijk in je zak.
  • Sluit de powerbank aan op een 20 watt oplader en laad je iPhone razendsnel op met 15 watt snelladen.
  • Je hebt niet genoeg capaciteit om iPhone 12/13, 12/13 Pro en 12/13 Pro Max volledig van 0% tot 100% op te laden.
  • Het opladen van je iPhone duurt tussen de 3 en 4 uur.
Productspecialist powerbanks

Omschrijving

Met Apple MagSafe Battery Pack Draadloze Powerbank 1.460 mAh verleng je de batterijduur van jouw iPhone met MagSafe. Je klikt deze kleine powerbank eenvoudig magnetisch vast en laad je iPhone 12 of 13 draadloos op. Apple MagSafe Battery pack weegt maar iets meer dan 100 gram en is ongeveer een centimeter dik, dus je stopt 'm gemakkelijk in je zak. Je hebt genoeg capaciteit om iPhone 12 of 13 mini volledig op te laden, maar niet om de standaard, Pro en Pro Max varianten van 0 tot 100% op te laden. Je gebruikt Apple MagSafe Battery Pack dus vooral om je batterijduur te verlengen tijdens een lange dag weg. Opladen gaat met 5 watt, dus het duurt tussen de 3 en 4 uur om je iPhone op te laden. Wanneer je MagSafe Battery Pack aansluit op een 20 watt Power Delivery oplader, gaat de laadsnelheid omhoog naar 15 watt. Je laadt jouw iPhone dan in 2 uur op. De powerbank zelf laad je op door hem aan te sluiten op het stopcontact of door hem op je iPhone vast te klikken terwijl je jouw iPhone oplaadt.
Met Apple MagSafe Battery Pack Draadloze Powerbank 1.460 mAh verleng je de batterijduur van jouw iPhone met MagSafe. Je klikt deze kleine powerbank eenvoudig magnetisch vast en laad je iPhone 12 of 13 draadloos op. Apple MagSafe Battery pack weegt maar iets meer dan 100 gram en is ongeveer een centimeter dik, dus je stopt 'm gemakkelijk in je zak. Je hebt genoeg capaciteit om iPhone 12 of 13 mini volledig op te laden, maar niet om de standaard, Pro en Pro Max varianten van 0 tot 100% op te laden. Je gebruikt Apple MagSafe Battery Pack dus vooral om je batterijduur te verlengen tijdens een lange dag weg. Opladen gaat met 5 watt, dus het duurt tussen de 3 en 4 uur om je iPhone op te laden. Wanneer je MagSafe Battery Pack aansluit op een 20 watt Power Delivery oplader, gaat de laadsnelheid omhoog naar 15 watt. Je laadt jouw iPhone dan in 2 uur op. De powerbank zelf laad je op door hem aan te sluiten op het stopcontact of door hem op je iPhone vast te klikken terwijl je jouw iPhone oplaadt.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Beknopte specificaties

Accu/batterijcapaciteit
1460 mAh
Aanbevolen voor producttype
Smartphone
Gemakkelijk mee te nemen
Goed
Vermogen
15 W

Aanbevolen combinatie


Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
9,7
Capaciteit
7,7
Formaat
9,7
Bouwkwaliteit
10,0
Laadtijd
8,0

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
10/10

Knap, goed en duur zoals we van apple gewoon zijn

  • Makkelijk
  • Elegant
  • niet mogelijk om iphone 12 pro volledig op te laden

Doet wat het moet doen. Simpel in gebruik en ziet er goed uit.

  • Guillian fonteyne
  • 4 augustus 2021
4 / 5 sterren
8,0/10

leuk, maar niet als heavy user

  • mooi design
  • easy montage
  • laad niet of nauwelijks op als je hem gebruikt

ik dacht, makkelijk als je weekendje weg bent, een extra lader. Maar in praktijk, als je je gsm gebruikt, dat hij niet of nauwelijks bij laad. ofwel, mijn telefoon viel gewoon uit. terwijl mijn powerpack vol was.

  • Daniel kandel
  • 14 december 2021
5 / 5 sterren
10/10

Prima en doelmatig product

  • Super handig
  • Voldoet aan de verwachtingen

Handig

  • Robert engbers
  • 17 december 2021
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Een op en top Apple product

  • Top Apple product
  • Perfect ivm de iPhone mini

Doet precies waar het voor gemaakt is.

  • Stan mens
  • 5 november 2021
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Top upgrade voor een standaard Magsafe oplader

  • Als je standaard oplader te gebruiken maar veel praktischer
  • Vast en mobiel te gebruiken als powerbank
  • Voor je Airpods 2 een speciale case nodig om deze op te laten

Voor een 50 euro extra vs een standaard Magsafe oplader toch zeker de moeite!

  • Roy
  • 1 november 2021
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Ik ben een fan van Apple dus geweldig.

  • Mage safe Laad heel snel
  • Is echt handig op sommige momenten
  • Wordt snel warm

Ik heb de mage safe al een week dus kan er niet veel op vertellen. Ze kunnen een mage safe maar dan in het zwart uit brengen zou geweldig zijn.

  • Bryan waterloo
  • 10 januari 2022
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Kopen (als je alleen Apple wil).

  • Mooi design
  • Battery pack blijft goed op zijn plaats
  • Capaciteit battery pack

De battery pack is handig in gebruik met een mooi design. Wat een een beetje een tegenvaller is dat je na ongeveer 2 uur laden een lege battery pack hebt, maar geen volle telefoon batterij.

  • Antonis
  • 14 september 2021
4.5 / 5 sterren
9,2/10

tevreden

  • goede vormfactor
  • past binnen de Apple ecosysteem
  • zonder de snel lader laad de powerbank je iPhone langzaam op

Heb de powerbank nu een tijdje in gebruik, voor mij is het de ideale oplader. Draadloos opladen zonder dat je loopt te prutsen met de oplaad kabel. Voor mij is het ook een vakantie bac-up. Opladen, maar als er in de nacht stroom uitval is dan laad hij je iPhone bij. Let wel op, het is een powerbank om je extra batterij te geven, hij is te klein om je iPhone volledig op te laden. Ook laad hij met een standaard (oude) oplader langzaam je iPhone op.

  • Farry
  • 4 januari 2022
4.5 / 5 sterren
8,8/10

prima oplossing, praktijk zal leren of het bevalt

  • Werkt (ook) als QI lader op (o.a) iPhone 11 e.d naar verluid
  • redelijke capaciteit zonder dat het niet meer in je broekzak past
  • helaas alleen in het wit verkrijgbaar

Redelijk prima in gebruik, jammer dat de uitleg van de verschillende kleuren led wat erg onduidelijk is. Qua capaciteit redelijk, net aan om je iPhone op te laden. Het is mij onduidelijk of ik het beter de gehele dag erop kan laten zitten of beter pas wanneer je iPhone leeg begint te raken. (versus een reguliere battery-case)

  • Rob ligthart
  • 13 september 2021
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Erg tevreden, maar de prijs is wat hoog

  • Mooi design
  • Niet al te zwaar
  • Capaciteit van de accu niet hoog

Super mooie batterijpack! Het is zeker geen goedkope jongen. Maar als ik de prijs niet zou weten was het een top ding! Voltage van de batterijen is 7.2 volt, waardoor het aantal MAH wat minder uitmaakt. Vele standaard powerbanks zijn slechts 5V. Een iPhone 12 Pro Max kan je ongeveer 50% opladen. En op zich is dat voldoende. De batterij is typisch Apple, mooi design, voelt goed, ligt met een iPhone nog steeds goed in de hand. Software ook mooi dat je het percentage kan zien! De batterij is alleen wat duur, dat klopt! Dat is gelijk een groot nadeel. Voor dit bedrag koop je ook een mooie Xtorm powerbank. Maar je betaalt voor het gemak en voor het merk. Het is een powerbank echt voor de Apple liefhebber die het ervoor over heeft.

  • Dave van beeten
  • 27 augustus 2021
5 / 5 sterren
10/10

Knap, goed en duur zoals we van apple gewoon zijn

  • Makkelijk
  • Elegant
  • Laad op samen met iphone
  • niet mogelijk om iphone 12 pro volledig op te laden

Doet wat het moet doen. Simpel in gebruik en ziet er goed uit.

  • Guillian fonteyne
  • 4 augustus 2021
4 / 5 sterren
8,0/10

leuk, maar niet als heavy user

  • mooi design
  • easy montage
  • laad niet of nauwelijks op als je hem gebruikt

ik dacht, makkelijk als je weekendje weg bent, een extra lader. Maar in praktijk, als je je gsm gebruikt, dat hij niet of nauwelijks bij laad. ofwel, mijn telefoon viel gewoon uit. terwijl mijn powerpack vol was.

  • Daniel kandel
  • 14 december 2021
5 / 5 sterren
10/10

Prima en doelmatig product

  • Super handig
  • Voldoet aan de verwachtingen

Handig

  • Robert engbers
  • 17 december 2021



Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
886809
Fabrikantcode
MJWY3ZM/A
Merk
Apple
Garantie
2 jaar