The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Max Pro Evolution Black + BioSilk Silk Therapy

In de variant

Beschermt je haar tegen hittebeschadiging
Max Pro Evolution Black
Max Pro Evolution Black  + BioSilk Silk Therapy

Borstel je haar voor, tijdens en na het stijlen

24,99
74,98 69,98
Morgen in huis
Nog sneller op te halen
74,98 69,98
Morgen in huis
Nog sneller op te halen

Borstel je haar voor, tijdens en na het stijlen

24,99

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze Stijltangspecialist
  • Met deze combinatie creëer je steil of krullend haar en verzorg je het tegelijkertijd.
  • Volledig titanium platen kunnen tegen een stootje en behouden het vochtgehalte in je haar.
  • Op de display lees je precies af op welke temperatuurstand de stijltang is ingesteld.
  • De stijltang heeft geen geheugenfunctie, waardoor je elke keer opnieuw de temperatuurstand moet instellen.
  • Door de standaard breedte van de platen is de stijltang minder geschikt voor dik haar.
Productspecialist Stijltangen

Productomschrijving

Je stijlt je haren zonder dat je jouw haren beschadigt met de Max Pro Evolution Black + BioSilk Silk Therapy. Voordat je begint met stijlen verspreid je het BioSilk serum over je haren. Hierdoor krijgt je haar een mooie glans en bescherm je het tegen de hitte van de stijltang. De platen van de stijltang zijn gemaakt van 100% titanium. Dit materiaal kan tegen een stootje. Handig, zeker als je de stijltang wel eens uit je handen laat vallen of vaak meeneemt onderweg. De titanium platen behouden daarnaast het vochtgehalte in je haar. Ook sluiten de platen niet volledig, waardoor de stijltang soepel door je haar glijdt. Dankzij de ionische technologie ga jij de deur uit met een glanzend, pluisvrij en niet statisch kapsel.

Standaard meegeleverd

Max Pro Evolution Black


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Aanbevolen combinatie

Max Pro Evolution Black  + BioSilk Silk Therapy
Max Pro Evolution Black + BioSilk Silk Therapy
Inbegrepen accessoires
Haarborstel Haarborstel
Borstel je haar en breng het in model.
Fohn Fohn
Droog en stijl je haar voordat je aan de slag gaat.
5% korting
op de accessoires op het accessoire
152,96 144,06
Morgen in huis

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    fantastisch! het is de prijs waard!!

    Josephine | 30 mei 2015 | In de variant: Max Pro Evolution Black

    • snel
    • resultaat blijft heel lang
    • haar ziet er heel gezond uit
    • zelfs dof haar word zacht
    • snoer draait mee, handig voor krullen!

    Ik wou de tang eerst een tijdje gebruikt hebben voor ik een review schreef. Ik heb hem nu 4 weken en vaak gebruikt.

    Voor ik deze kocht heb ik eerst alle prijzen en reviews vergeleken van alle stijltangen op deze site...

    Zelf heb ik vrij dik, dof, pluizig, blond haar, dat er kapot en droog uitziet. Dit is mijn eerste stijltang en ik vind hem fantastisch! Voor mij is 130 graden genoeg. MÂ’n haar kreeg een mooie glans en zag eruit alsof ik net van de kapper kwam, het was echt zacht en zag er veel gezonder uit! Echt van dat shampoo-reclame haar.

    De tang glijd makkelijk door het haar. Ik heb nog geen 1 keer de knopjes per ongeluk ingedrukt, dus daar moet je je echt geen zorgen om maken. Het resultaat blijft bij mij de hele dag, en de glans, en zachtheid bleef tot ik het opnieuw waste (uiteraard is het niet meer even stijl als de dag ervoor maar echt wel nog steeds een groot verschil met normaal).

    Krullen: Ik heb nog nooit een stijltang gehad en het was dus even zoeken... maar het ging wel makkelijk. De krul even in je hand houden, laten afkoelen en klaar! Ze waren mooi en bleven lang maar ik hou toch meer van stijl haar bij mij.

    Er is eigenlijk niks waaraan ik me erger bij deze stijltang.
    De tang is erg licht, snel op temperatuur, het haar is niet meer statisch na gebruik, handig dat het snoer draait, het gaat snel, vind het niet ongemakkelijk om een lange tijd vast te hebben.

    Hier is een foto van het resultaat. M'n haar kan nog stijler hoor, maar moeilijk omdat m'n haar maanden geleden in laagjes was geknipt... Ik stijl het vooral zodat het er gezond uitziet en niet poofy.

    Ik ben er in elk geval echt blij mee!

    Josephine | 30 mei 2015 | In de variant: Max Pro Evolution Black
  • 4 / 5 sterren
    7,5/10
    Goede snelle stijltang

    M. Lensen | 7 oktober 2014 | In de variant: Max Pro Evolution Black

    • Heel snel warm (180 graden na ca. 30 seconden)
    • Licht van gewicht
    • Haren pluizen niet na gebruik
    • Bedieningsknopjes zijn verzonken waardoor ze niet per ongeluk ingedrukt kunnen worden
    • Laat een subtiele glans achter
    • Door de platte vorm iets minder prettig om langere tijd vast te houden

    Ik sta dagelijks erg vroeg op voor mijn werk en iedere minuut die ik dan kan besparen is mooi meegenomen. Deze stijltang is ideaal voor als je in 5 a 10 minuutjes nog even snel je haar wilt fatsoeneren. Ik heb zelf tamelijk dik haar, maar kan met de standaardtemperatuur (180 graden Celcius) prima uit de voeten. Zelf zet ik hem niet veel hoger dan 190 graden Celcius, omdat ik anders mijn handen verbrand aan mijn haar. De stijltang wordt dus goed heet!
    Ik had zelf nog geen ervaring met titanium stijltangen. Ik moet eerlijk zeggen dat de glans van mijn haar na gebruik net iets minder is als bij mijn vorige stijltang met volledig keramische platen. MAAR, mijn haar glanst nog steeds mooi, pluist niet en blijft uren lang goed zitten dankzij deze supersnelle stijltang. De stijltang verwarmt naar 180 graden Celcius in ca. 30 seconden.
    Het enige minpuntje aan deze stijltang vind ik de vorm. Hij is tamelijk plat, wat hem lekker licht en handig op te bergen maakt. Maar dit zorgt er ook voor dat hij net iets minder lekker in de hand ligt. Mijn vorige stijltang was net iets boller, waardoor je hand op een meer natuurlijke wijze om de stijltang geklemd was. Echter, deze stijltang werkt zo goed dat dit voor de 5 - 15 minuutjes dat ik hem per keer gebruik niet dusdanig hinderlijk is. Als je krullen wilt gaan maken met deze stijltang, dan is het misschien minder prettig in het gebruik. Ik gebruik hem echter alleen om mijn haar steiler te maken.
    De knopjes van de stijltang zitten overigens iets verzonken in het apparaat waardoor je niet per ongeluk op de knopjes kunt drukken tijdens het stijlen, ideaal! Ter info: de + en de - knoppen verhogen/verlagen de temperatuurstand met 10 graden Celcius.

    Kortom, een super snelle stijltang die gewoon doet wat van hem verwacht mag worden. Deze stijltang zou ik dus aanraden als je niet langer dan 15 minuten besteed aan het stijlen van je haar (bijvoorbeeld als je het haar even wilt fatsoeneren). Wil je deze stijltang voor krullen of iets dergelijks gebruiken, dan gaat de vorm van deze stijltang je waarschijnlijk irriteren. Je moet hem dan namelijk gedurende een langere tijd in een ietwat ongemakkelijke houding vast blijven houden.

    M. Lensen | 7 oktober 2014 | In de variant: Max Pro Evolution Black
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    supertang

    Kris Steel | 21 maart 2014 | In de variant: Max Pro Evolution Black

    • volledig titanium
    • beweegbare platen
    • lichtgewicht
    • geen

    Veel goedkoper dan een Chi-tang en veel beter op de koop toe.
    Ze glijdt beter door je haar ,is lichter en daardoor veel handiger.

    Kris Steel | 21 maart 2014 | In de variant: Max Pro Evolution Black
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    een aanrader voor iedereen die zijn haren mooi wil stijlen.
    • snel warm
    • mooi gestijld haar
    • je haar glanst

    mijn haren zijn nu echt stijl en er zit een mooie glans over mijn haar. Heb al vele complimenten over mijn gestijld haar ontvangen.

    Mary Gijsbrechts | 27 september 2015 | In de variant: Max Pro Evolution Black
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prijs/kwaliteit een echte aanrader
    • warmt snel op
    • geschikt voor fijn haar
    • antistatische werking
    • geen hoesje
    • geen vergrendeling voor transport

    Vroeger altijd een Remington-stijltang gebruikt, maar na jarenlang intensief gebruik toe aan een nieuw model. Na heel wat zoeken en proberen uitgekomen bij deze Max Pro Evolution en zeer aangenaam verrast. Prijs/kwaliteit zeker aan te raden, al doet het dunne kunststof ontwerp in eerste instantie ietwat kitscherig aan. Warmt heel snel op (ca. 4 seconden) en is uitermate geschikt voor fijn/beschadigd haar, daar de temperatuur ook onder 180°C ingesteld worden. Voor mij persoonlijk is 130°C ruim voldoende. Het haar glanst mooi en blijft de hele dag stijl.

    Eva Wullaert | 1 februari 2016 | In de variant: Max Pro Evolution Black
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Top! Stijltang met vele mogelijkheden!
    • Verwarmt snel
    • Door de flexibele platen eenvoudig krullen te zetten
    • Bediening aan zijkant (aan/uit en temperatuur)

    Op advies van de kapper een stijltang aangeschaft en dus onervaren gebruiker. Deze stijltang voldoet aan al mijn verwachtingen!
    Verschillende temperaturen makkelijk in te stellen en verwarmt binnen 20 seconden.
    Te gebruiken om je haar mooi stijl te maken maar ook perfect voor krullen!
    Ik heb halflang en zwaar haar en krullen zakten altijd snel uit. Afgelopen Kerst mijn haar in de krullen gezet en ze bleven de hele dag supermooi zitten!
    Nadeel van deze stijltang is de temperatuurbediening aan de zijkant. Deze kan niet geblokkeerd worden waardoor het kan gebeuren dat je de stijltang uitzet of de temperatuur wijzigt bij het indraaien van krullen. Hier moet je even handigheid in krijgen.

    Jet | 29 december 2014 | In de variant: Max Pro Evolution Black
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Ik vind het een topproduct!
    • Smalle stijltang waardoor ze makkelijk te hanteren is
    • Zowel goed voor te stijlen als te krullen
    • Prijskwaliteit
    • Wordt langs buiten erg warm

    Ik heb de stijltang nu een maand en merk wel verschil met de titanium platen. Men haar is sneller stijl en blijft ook lang goed en het blijft mooi glanzen. Ik heb niet zoals bij andere stijltangen dat ik de maximum temp moet gebruiken.

    evita van wassenhove | 29 juni 2019 | In de variant: Max Pro Evolution Black
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Aanrader voor dik, weerbarstig haar!
    • Lekker licht
    • Glijdt supersoepel
    • Mooi resultaat

    Mijn dikke, weerbarstige, golvende en wat droge lange haardos heb ik best moeite om steil te krijgen. Eerder een braun gehad, een ISO die het redelijk doet, maar deze gaat als een speer door mijn haar. Meteen mooi resultaat met maar 190 graden, het haar blijft de hele dag steil. Wat een geweldige stijltang, mijn haar ziet er ook glanzend uit i.p.v. droog. Een aanrader! Ik had misschien achteraf toch liever een roze gewild, dat is het enige.. ik hou van deze stijltang en hij is lekker licht.

    Bienie | 16 augustus 2019 | In de variant: Max Pro Evolution Black
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Goede prijs kwaliteit verhouding!
    • Licht gewicht
    • Snel warm
    • Zelf in te stellen temperatuur
    • Bovenkant wordt ook warm voor je vingers iets minder prettig

    Doet wat ie moet doen.

    M Van de Fliert | 20 maart 2017 | In de variant: Max Pro Evolution Black
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Een aanrader, ook voor dagelijks gebruik
    • temperatuur instelbaar
    • heel snel opgewarmd
    • licht
    • niet al te duur

    temperatuur instelbaar, snel opgewarmd, licht, niet al te duur

    PH | 28 april 2020 | In de variant: Max Pro Evolution Black

Specificaties

Product

Artikelnummer
369341
Fabrikantcode
Evolution Black
Merk
Max Pro
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemeen

Stijlborstel
Nee
Stoomfunctie
Nee
Ionische technologie
Ja
Geschikt voor beschadigd haar
Ja
Geschikt voor type styling
Haar krullen, Haar steilen, Slag creëren

Stylingplaten

Type styling platen
Titanium
Grootte platen
Standaard
Afgeronde platen
Ja
Flexibele platen
Ja
Plaatvergrendeling
Nee

Temperatuur

Opwarmtijd
8 seconden
Minimale temperatuur
130 °C
Maximum temperatuur
230 °C
Instelbare temperatuur
Ja
Aantal standen
21
Temperatuur boost
Nee
Automatische temperatuurregelaar
Nee

Gebruiksgemak