The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Siemens SN61HX08VE / Inbouw / Volledig geïntegreerd / Nishoogte 81,5 - 87,5 cm

629,-
Bekijk het Tweedekans-product van 539,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Frontpaneel benodigd
Ja
Type vaatwasser
Volledig geintegreerd
Nishoogte
81,5 - 87,5 cm
Hoogte frontpaneel
65,5 - 72,5 cm

Plus- en minpunten

Volgens onze Vaatwasserspecialist
  • Druk op de varioSpeed functie en je vaat is tot 3 keer sneller klaar.
  • Met de bijbehorende app bedien jij je vaatwasser waar en wanneer je dat maar wilt.
  • Met het automatische programma kiest de vaatwasser de juiste instellingen voor jouw vaat.
  • Deze vaatwasser is met energieklasse E niet zuinig in gebruik.
  • De vaatwasser beschikt niet over een ventilatiedroogtechniek voor een sneller en beter droogresultaat.
Productspecialist Vaatwassers

Omschrijving

Je bedient de Siemens SN61HX08VE inbouw vaatwasser met de Home Connect app. Hiermee zet je via je telefoon de machine aan en uit, stel je een programma uit en ontvang je notificaties en waarschuwingen. Met de VarioSpeed ​​Plus functie verkort je elk programma met 30%. Met de favorieten knop stel je zelf programma's samen en sla je deze op. Doordat de vaatwasser een besteklade heeft, heb je meer ruimte in de onderkorf voor borden en bekers. Ook handig, dankzij de InfoLight zie je een blauw licht op de keukenvloer tijdens het wasprogramma. Dit licht verdwijnt als het programma klaar is.
Je bedient de Siemens SN61HX08VE inbouw vaatwasser met de Home Connect app. Hiermee zet je via je telefoon de machine aan en uit, stel je een programma uit en ontvang je notificaties en waarschuwingen. Met de VarioSpeed ​​Plus functie verkort je elk programma met 30%. Met de favorieten knop stel je zelf programma's samen en sla je deze op. Doordat de vaatwasser een besteklade heeft, heb je meer ruimte in de onderkorf voor borden en bekers. Ook handig, dankzij de InfoLight zie je een blauw licht op de keukenvloer tijdens het wasprogramma. Dit licht verdwijnt als het programma klaar is.

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (6,47 MB)
  • Aanvoerslang 1,65 m
  • Afvoerslang 1,90 m

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (6,47 MB)
  • Aanvoerslang 1,65 m
  • Afvoerslang 1,90 m

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Frontpaneel benodigd
Ja
Type vaatwasser
Volledig geintegreerd
Nishoogte
81,5 - 87,5 cm
Hoogte frontpaneel
65,5 - 72,5 cm


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Niks mis mee.

    Raymond | 11 september 2021

    • Erg mooie indeling
    • Aparte besteklade. Erg handig.
    • Remote control via de app.
    • Lekker stil.
    • Kan er zo gauw geen bedenken.

    Vervanging van een Miele. Heb er zeker geen spijt van. Kwaliteit is zeker net zo goed.

    Raymond | 11 september 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Een fantastische vervanger voor ons “oudje”..

    Frank Siemerink | 8 september 2021

    Een fijn machine. Veel opties en gebruiksvriendelijk ook dmv de “app”.

    Frank Siemerink | 8 september 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Prima prijs/kwaliteit verhouding

    Ferdy | 12 september 2021

    • Gemakkelijk te bedienen
    • Relatief stil
    • Aanpasbare hoogte
    • Gemakkelijk in te bouwen
    • Voor meer uitgebreide instellingen is een app nodig
    • Voelt een beetje plastic fantastic aan

    Komende van een 15 jaar oude vaatwasser is alles een stuk beter.
    Inbouwen ging prima met de bijgeleverde documentatie.
    Gezien de prijsklasse geen high end product maar de machine is stiller en droogt beter dan de vorige.
    Lades en mechanisme voelt wel plastic achtig, en daardoor misschien wat kwetsbaar, aan.
    Vanwege de besteklade ook uitkijken met de hoogte van schaaltjes en borden.

    Ferdy | 12 september 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Super
    • Er kan veel in
    • Veel programma’s
    • Voelt degelijk aan en is ook degelijk

    Er kan veel in, zelfs hoge borden zonder dat de propeller de borden raakt

    Rob van der Sanden | 19 september 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top vaatwas
    • Leuke bediening met app
    • Veel plaats en leuke indeling met besteklade
    • Bovenste lade kan in 3 standen
    • Droogt goed en wast clean
    • Verschillende programma’s
    • Nog geen kunnen ontdekken

    Goede en degelijke vaatwas. Handig met besteklade en ook bovenste etage kan in 3 standen gezet worden waardoor je veel plaats hebt. Leuke bediening met app. Droogt en wast goed. Blauwe led lamp tijdens programma oogt mooi.

    Vienna Neckebroeck | 21 september 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Goede koop voor deze prijs.
    • Veel keuzeprogramma’s
    • Wast goed schoon.

    Goed zelf te installeren, fijne bestek la die je van hoogte kunt veranderen.

    Marjoleine Böhne | 9 september 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Aanrader
    • Schoon
    • Droog
    • Makelijke bediening
    • Indeling
    • Losse bestek la
    • Geen

    Voor de prijs is het een top machine

    John Sluijter | 24 september 2021
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Goed

    Doet wat die moet doen

    Gerard van Leeuwenkamp | 14 september 2021

Bescherm je Vaatwasser

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Siemens SN61HX08VE / Inbouw / Volledig geïntegreerd / Nishoogte 81,5 - 87,5 cm

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (26,98 per jaar) 134,90

Specificaties

Product

Artikelnummer
888982
Fabrikantcode
SN 61HX08VE
Merk
Siemens
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service

Algemene kenmerken

Plaatsing apparaat
Inbouw
Frontpaneel benodigd
Ja
Type vaatwasser
Volledig geintegreerd
Locatie bedieningspaneel
Binnenzijde
Maximaal geluidsniveau
46 dB
Bouwkwaliteit
Middenklasse

Inbouwmaten

Nishoogte
81,5 - 87,5 cm
Nisbreedte
60 cm
Nisdiepte
55 cm
Hoogte frontpaneel
65,5 - 72,5 cm
Scharniersysteem
Deur-op-deur
Geschikt voor IKEA FAKTUM keukens
Ja
Geschikt voor IKEA METOD keukens
Nee

Afmetingen

Hoogte
81,5 cm
Breedte
59,8 cm
Diepte
55 cm
Verstelbare poten
Ja
Afneembaar bovenblad
Nee
Gewicht
33,47 kg

Indeling

Bestekvoorziening
Lade
Besteklade in hoogte verstelbaar
Nee
Aantal couverts
12
Maximale diameter servies bovenste lade
31 cm
Flexibele indeling
Ja
Verstelbare bovenste lade
Ja
Neerklapbare steunen bovenste lade
Ja
Neerklapbare steunen onderste lade
Ja

Functies & Programma's

Extra geschikt voor soort vaat
Halve vaat
Binnenverlichting
Nee
Vaatwasprogramma's
Automatisch, Eco, Intensief, Kort
Halve belading functie
Ja
Beladingssensor
Ja
Programma inkorten functie
Ja
Intensieve zone
Nee
Vloerprojectie
Aan/uit indicator
Onderkorf met liftfunctie
Nee
Afwasmiddel herkenning
Ja
Automatische vaatwasmiddel dosering
Ja
Indicator zout bijvullen
Ja
Indicator glansspoelmiddel bijvullen
Ja
Eindsignaal
Ja
Type eindsignaal
Akoestisch
Kinderbeveiliging
Nee

Was- en droogresultaat

Waskwaliteit
Basisklasse
Aantal reinigingstemperaturen
4
Maximale reinigingstemperatuur
70 °C
Droogresultaat
A
Droogtechniek
Condensdroogtechniek

Bediening

Bediening via app
Ja
Startuitstel
Ja
Opbouw startuitstel
60 - 1440 min
Taal bedieningspaneel
Engels, Symbolen

Energie- en waterverbruik

Energieklasse
E
Energiekosten per jaar
60,54 euro
Energieverbruik per jaar
263,2 kWh
Energieverbruik per cyclus
0,94 kWh
Energiebesparende functies
Automatische uitschakeling, Energiezuinig programma, Programma voor halve belading, Warmwateraansluiting, Waterverbruik o.b.v. vervuilingsgraad
Tijdsduur Eco programma
225 min
Waterverbruik kosten per jaar
3,72 euro
Waterverbruik per jaar
2660 l
Waterverbruik per cyclus
9,5 l

Materiaal en aansluitingen

Aantal sproeiarmen
2
Gelagerde wieltjes
Nee
Type motor
Inverter
Materiaal kuip
Kunststof
Wateraansluiting
Koud- en warm water
Waterbeveiliging
Ja
Type waterbeveiliging
Bodemsensor, Overloopbeveiliging, Slangbeveiliging
Afkoppelbare aanvoerslang
Nee
Afkoppelbare afvoerslang
Nee
Lengte aanvoerslang
1,65 m
Lengte afvoerslang
1,9 m

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Netstroom
Kabellengte
1,75 m
Aansluitwaarde
2400 W

Dit wordt 'm

Siemens SN61HX08VE / Inbouw / Volledig geïntegreerd / Nishoogte 81,5 - 87,5 cm
Siemens SN61HX08VE / Inbouw / Volledig geïntegreerd / Nishoogte 81,5 - 87,5 cm
629,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen