The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Oral-B iO - 9n Zwart + iO opzetborstels (8 stuks)

In de variant

Gebruikt 3D tracking + 8 extra opzetborstels
Oral-B iO - 7n - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun
Oral-B iO - 8n - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun
Oral-B iO - 8n - Elektrische Tandenborstel Zwart Powered By Braun
Oral-B iO - 8n - Elektrische Tandenborstel Paars Powered By Braun
Oral-B iO - 9n - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun
Oral-B iO - 9n - Elektrische Tandenborstel Zwart Powered By Braun
Oral-B iO - 9n - Elektrische Tandenborstel Roze Powered By Braun
Oral-B iO - 9n Wit Powered By Braun + 4 borstels
Oral-B iO - 9n Zwart Powered By Braun + 4 borstels
Oral-B iO - 9n Zwart + iO opzetborstels (8 stuks)
314,97 304,97
Op voorraad
314,97 304,97
Op voorraad

Aanbevolen combinatie

Oral-B iO - 9n Zwart + iO opzetborstels (8 stuks)
Oral-B iO - 9n Zwart + iO opzetborstels (8 stuks)
Inbegrepen accessoires
Flosapparaat Flosapparaat
Verwijder ook tandplak tussen je tanden voor een complete mondverzorging.
5% korting
op de accessoires op het accessoire
403,96 389,51
Morgen geleverd

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze elektrische tandenborstelspecialist
  • Met de 8 extra opzetborstels heb je genoeg genoeg in huis voor 2 jaar lang tandenpoetsen.
  • Bevat 3D tracking met A.I. die controleert hoe je de voor-, boven- en achterkant van je tanden poetst en helpt je zo grondig mogelijk te poetsen.
  • Met 7 poetsstanden pas je gemakkelijk de poetsintensiteit aan en reinig je jouw tong extra goed met de tongpoetsstand.
  • Om gebruik te maken van de tracking dien je wel je smartphone mee de badkamer in te nemen.
Productspecialist elektrische tandenborstels

Productomschrijving

Met de Oral-B iO - 9n Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (8 stuks) haal je genoeg opzetborstels in huis voor 2 jaar lang tandenpoetsen. De tandenborstel heeft 7 verschillende poetsstanden, waarmee je jouw poetsbeurt volledig afstemt op jouw voorkeur. De slimme tandenborstel volgt tijdens het poetsen met 3D tracking hoe jij je tanden poetst. In de bijbehorende smartphone app ontvang je vervolgens feedback. Zo weet jij precies of je een bepaalde plek in je mond overslaat of te lang poetst en verbeter je op den duur jouw poetsgedrag. Daarnaast beschikt het toestel over een timer, poetsdruksensor en kun je met een volle accu maar liefst 14 dagen vooruit. Voor het beste poetsresultaat vervang je de opzetborstel iedere 3 maanden.

Standaard meegeleverd

Oral-B iO - 9n - Elektrische Tandenborstel Zwart Powered By Braun

  • Handleiding (2,12 MB)
  • Ultimate Clean opzetborstel (1x)
  • Oplaadstation (1x)
  • Oplaadbaar reisetui met usb aansluiting (1x)
  • Opzetborstelhouder (1x)

Oral-B iO Ultimate Clean Zwart (4 stuks)

  • Opzetborstel (4x)

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • Onze specialistenreview
    Slimme tandenborstel met strak design

    Marlijn, Elektrische tandenborstelspecialist | 9 oktober 2020 | In de variant: Gebruikt 3D tracking + 4 extra opzetborstels

    • Feedback op poetsgedrag via app.
    • Roterende en sonische poetsbeweging.
    • Strak design.
    • Reisetui en oplaadkabel meegeleverd.
    • Oude opzetborstels passen niet op dit model.
    • Hoge prijs voor een elektrische tandenborstel.

    Ik ben heel erg tevreden over het gebruik van deze Oral-B iO tandenborstel, die ik nu een maand gebruik. Vooral de applicatie die inzicht geeft in mijn poetsgedrag en de poetsbeweging spreken me erg aan.

    Smart
    Toen ik las dat deze tandenborstel volledig smart is, dacht ik dat ik daar niet veel waarde aan zou hechten. Toch ben ik door deze functie verrast. Het feit dat de app met 3D tracking en A.I. poetsherkenning bijhoudt hoe en waar je precies poetst, heeft me het inzicht gegeven dat ik te weinig besteed aan mijn voortanden. Dit was iets waar ik me niet bewust van was en waar ik nu op kan verbeteren.

    Poetsbeweging
    Ik moest even wennen aan de poetsbeweging die deze tandenborstel maakt. De beweging is heel anders dan ik gewend ben van een Oral-B tandenborstel. In plaats van alleen roterend maakt deze borstel namelijk een sonische beweging. Ik weet dat het cliché klinkt, maar het geeft echt een tandarts schoon gevoel na de poetsbeurt. Ik vind het ook erg handig dat je de keuze hebt uit 7 verschillende poetsstanden. Zo kon ik uitproberen wat voor mijn mond het beste is.

    Design
    Daarnaast vind ik het design erg mooi. De tandenborstel heeft namelijk strakke lijnen en een nieuw gevormde opzetkop. Ik vind het wel een minpunt dat de oude opzetborstels hier niet op passen. De borstel heeft verder een luxe uitstraling door het display in het midden, waarop de tandenborstel mij een fijne ochtend, middag of avond wenst. De oplader is magnetisch, dit oogt ook mooi in mijn strak gedesignde badkamer.

    Accessoires
    Van de bijgeleverde accessoires, zoals het reisetui met oplaadkabel, ben ik helemaal fan. Ook voor het geval je meerdere opzetborstels wilt meenemen zit er een apart kokertje bij, waar je deze in kunt stoppen. Hier is ook weer aan het strakke design gedacht, waardoor het geheel een luxe uitstraling heeft. Een echt feestje voor in mijn koffer.

    Marlijn, Elektrische tandenborstelspecialist | 9 oktober 2020 | In de variant: Gebruikt 3D tracking + 4 extra opzetborstels
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Ontzettend fijne tandenborstel, helemaal van deze tijd!

    Ieske | 28 juli 2020 | In de variant: Reinigt de tong en gebruikt 3D tracking

    • handige compacte oplader(s)
    • veel mogelijkheden
    • eenvoudig in gebruik
    • eenvoudig in gebruik
    • ontbreken van handleiding
    • display van tandenborstel niet in het nederlands in te stellen
    • prijs

    Ontzettend fijne tandenborstel die makkelijk in gebruik is.
    Waardevol pluspunt is de app die je in combinatie met de tandenborstel kan gebruiken. Hierdoor krijg je goed inzicht in je poetsgedrag. Ook daagt het je uit om iedere keer weer beter te poetsen.
    Doordat er verschillende poetsstanden zijn kun je de tandenborstel instellen op je persoonlijke voorkeuren.
    Er zit en slimme poetsdruksensor op die, door middel van tekst in de app en kleur op de ring, aangeeft wanneer je de ideale druk uitoefent op je tanden. Dit voorkomt pijnlijk en/of bloedend tandvlees.
    Ook geeft de app aan welke gebieden je nog moet poetsen (onderkant/bovenkant/binnenkant/buitenkant van links, rechts en midden van je gebit).
    Ook kan je in de app alle instellingen van de tandenborstel zien en ook wanneer het opzetborsteltje vervangen dient te worden.
    App en tandenborstel zijn eenvoudig in gebruik en menu is eenvoudig door te lopen en in te stellen door middel van de plaatjes en smiley's.
    Ondanks de relatief hoge prijs is dit het wel waard. De tandenborstel heeft door de vele mogelijkheden een stuk meer te bieden dan andere elektrische tandenborstels.

    Ieske | 28 juli 2020 | In de variant: Reinigt de tong en gebruikt 3D tracking
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Vernieuwende tandenborstel

    AbigailH | 31 augustus 2020 | In de variant: Poetst ook extra gevoelig tandvlees

    • Poetsresultaat
    • Gebruik app
    • Snelle laadtijd
    • Prijzig
    • Opzetborstels (nog) niet algemeen verkrijgbaar

    Inmiddels heb ik deze luxe tandenborstel van Oral-B alweer een paar weken in gebruik. Toen ik las dat Oral-B met een vernieuwde tandenborstel zou komen was ik in eerste instantie sceptisch, een tandenborstel is toch gewoon een tandenborstel.
    Dat bleek dus niet het geval te zijn. Niet eerder zijn mijn tanden zo glad en schoon geweest, dan tijdens het testen van de borstel. Deels komt dit door het vernieuwde borsteltje, deels komt dit door de bijbehorende app.
    De app geeft precies aan waar je poets en hoe goed je het doet. Mocht je geen tijd hebben om de app erbij te pakken dan is dat geen probleem. De tandenborstel onthoud je poetsbeurten en laat ze in de app zien als je die achteraf opstart. Ook geeft de tandenborstel na de poetsbeurt een vrolijke of verdrietige smiley, op basis van hoe goed je hebt gepoetst. Overigens is het wel jammer dat je maar 1 telefoon kan koppelen aan de borstel. Per borstel kan er dus maar 1 persoon gebruik maken van de app.
    De tandenborstel laad erg snel op, en bij het testen bleek hij zeker een week mee te gaan met een volle batterij. Fijn is ook dat het display aangeeft hoeveel procent hij opgeladen is.
    Een tandenborstel gebruik je natuurlijk vanwege de prestatie, maar het design is toch ook wel erg mooi en strak.

    AbigailH | 31 augustus 2020 | In de variant: Poetst ook extra gevoelig tandvlees
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    fijne complete elektrische tandenborstel die helpt naar een
    • Mooi design
    • makkelijk in gebruik
    • snel opladen
    • Poetsdruk sensor
    • live meepoetsen met app
    • app is niet altijd correct
    • 1 borsteltje maar bij geleverd

    ik gebruik deze elektrische tandenborstel nu ruim 2 weken en met betrekking tot het design, gebruiksgemak en poetsresultaten ben ik zeer tevreden. Er zijn verschillende standen waar je mee kan poesten en vanuit de doos kan je hem direct gebruiken. Grote meerwaarde vind ik de poetsdruk sensor die aangeeft of te hard te zacht drukt door middel van kleur. De groene kleur is de juiste poetskracht. Nadeel vind ik dat er maar 1 borsteltje bijgeleverd wordt. Ook is de app niet altijd accuraat met het live poetsen. Wel biedt de app vele mogelijkheden en maakt het poetsen uitdagend omdat je er uitdagingen aan kan verbinden. Al met al dus erg tevreden over deze prachtige tandenborstel

    Joyce pots | 29 juli 2020 | In de variant: Reinigt de tong en gebruikt 3D tracking
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Het geeft gelijk naar de 1ste poetsbeurt duidelijk verschil
    • Super schone tandem
    • Duidelijke app er bij dat je alles gehad hen
    • Nu alles goed geraakt word denk ook minder kosten bij tandartd
    • De prijs had wat minder gemogen

    Het geeft een heel goed resultaat je ziet het je voelt je word er bij van

    Jl Schouten | 12 juni 2021 | In de variant: Reinigt de tong en gebruikt 3D tracking
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Supertandenborstel
    • Poetsresultaat
    • Glibberig handvat als de tandenborstel nat is

    Ik dacht dat mijn oude electrische tandenborstel prima poetste tot ik deze kreeg. Wat een verschil!

    Noor | 7 februari 2021 | In de variant: iO instapmodel
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    super
    • handig in gebruik
    • goed poets resultaat
    • gebruiksgemak van de app
    • laad magnetisch op, dus niet een ''pootje'' van de lader in de tandenbortstel. valt gemakkelijker van de oplader mits onvoorzichtig

    10 jaar geleden afgestapt van oral-b. vond de beweging van de oral-b te raar in mijn mond, beetje een drilboor ideel.
    10 jaar sonicare gebruikt, maar helaas vond de tandarts een ronddraaiende borstel beter. dus nu deze gekocht. mijn rede om deze borstel te kiezen was de snelheid van rotatie. deze kwam het dichts bij het sonicare gevoel. geen spijt van. poetst geweldig, geen last van de oude oralb ervaringen..

    EvP | 14 januari 2021 | In de variant: Reinigt de tong en gebruikt 3D tracking
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Mooie zeer handige tandenborstel
    • Design
    • Batterijduur
    • Magnetisch opladen
    • Veelzijdigheid
    • 3D detectie niet altijd correct

    Deze tandenborstel is echt een prachtig stukje technologie. Het toestel is zeer mooi, makkelijk in gebruik en mijn tanden voelen heerlijk glad op het einde. Ik heb de tandenborstel getest samen met de oral-b app waarop visueel duidelijk wordt welke delen van je gebit nog onvoldoende gepoetst zijn. De batterij gaat voldoende lang mee en is vrij snel opgeladen. Er dient wel vermeld te worden dat de app niet altijd de correcte plaats in het gebit detecteert, maar dit is het enige minpuntje aan het toestel. Voor de rest overstijgt dit toestel mijn verwachtingen. Ik zou dit zeker aanraden.

    helena | 1 september 2020 | In de variant: Reinigt de tong en gebruikt 3D tracking
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Topper!
    • gebruiksvriendelijk
    • comfort
    • fancy
    • knap design
    • nieuwe technologie
    • vrij duur
    • ook de kopjes kosten veel en zijn niet standaard

    Voorheen had ik al een goede tandenborstel van Oral B, maar na 2 jaar tijd werd het tijd om hem te vervangen. Ik ging op zoek naar een nieuwe borstel en besloot deze aan te schaffen na wat wikken en wegen. De prijs is vrij hoog maar de ervaring is on even aardbaar ! Fantastisch tandenarts schoon gevoel, elke dag opnieuw

    Lenny Charmant | 31 augustus 2020 | In de variant: Gebruikt 3D tracking + 4 extra opzetborstels
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfecte tandenborstel!
    • Mooi design
    • Handig scherm
    • Handige oplaadcase
    • Geen batterij in de oplaadcase

    Het is een echte aanrader!

    Jan Smet | 9 september 2021 | In de variant: Reinigt de tong en gebruikt 3D tracking

Specificaties

Product

Artikelnummer
865584
Fabrikantcode
80336681
Merk
Oral-B
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemeen

Borstelkop
Rond
Poetstechniek tandenborstel
Roterend 3D
Aantal stuks
1
Poetsdruksensor
Ja
Methode poetsdruksensor
Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie
Compatibel met smartphone / apps
Ja
Kindertandenborstel
Nee

Poetsfuncties

Type poetsstanden
Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Aantal rotaties
17400 rpm
Aantal pulsaties
17400 ppm
Timer
Ja
Interval timer
Ja

Poetsen via smartphone

Compatibel met smartphone / apps
Ja
Feedback op poetsfrequentie
Ja
Feedback op poetsgedrag
Ja
Analysemethode
Microchip
Bediening via Android app
Ja
Bediening via Apple app
Ja

Opzetborstel

Aantal meegeleverde opzetborstels
1
Opzetborstel meegeleverd
Oral-B iO Ultimate Clean
Gebruiksperiode opzetborstels
3 maanden
Indicator vervanging tandenborstelopzetstuk
Nee

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Type oplader
Docking station, Reisetui
Maximale accu/batterijduur
60 min
Oplaadtijd accu
3 uren
Accu/batterij technologie
Lithium-ion
Indicator van batterij-niveau
Ja
Oplaadindicator
Ja

Accessoires

Standaard meegeleverd
Oplaadbaar reisetui met usb aansluiting, Oplaadstation, Opzetborstelhouder

Fysieke eigenschappen

Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Afwerking
Mat
Breedte
10 cm
Diepte
17,8 cm
Hoogte
25,3 cm
Gewicht
633 g

Product

Artikelnummer
866295
Fabrikantcode
80335628
Merk
Oral-B
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Geschikt voor model
Oral-B iO
Geschikt voor tandenborstels
Grondige reiniging, Tandplak verwijderen
Borstelkop
Rond
Aantal stuks
4
Gebruiksperiode opzetborstels
1 jaar
Extra reiniging op moeilijk bereikbare plekken
Ja
Indicator vervanging tandenborstelopzetstuk
Nee
Kleur
Zwart

Dit wordt 'm

Oral-B iO - 9n Zwart + iO opzetborstels (8 stuks)
Oral-B iO - 9n Zwart + iO opzetborstels (8 stuks)
In de variant: Gebruikt 3D tracking + 8 extra opzetborstels
314,97 304,97
Op voorraad


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen