The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


TomTom Go Essential 5 Europa + TomTom Travel Case

In de uitvoering

Met TomTom beschermhoes
TomTom GO Essential 5 Europa
TomTom Go Essential 5 Europa + TomTom Universele Dashboard Schijven
TomTom Go Essential 5 Europa + TomTom Travel Case
TomTom Go Essential 5 Europa + Houder + Beschermhoes
222,98
Morgen geleverd
222,98
Morgen geleverd

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze autonavigatiespecialist
  • De Travel Case beschermt je navigatiesysteem tegen krassen en vuil en heeft een opbergvakje voor accessoires.
  • Met de MyDrive functie zie je Tripadvisor-beoordelingen van hotels, restaurants en uitjes op de route.
  • Bel handsfree via het navigatiesysteem en voorkom ongelukken en boetes.
  • Verkeersinformatie ontvangen via je smartphone kan extra datakosten opleveren. Wil je dat niet, kies dan voor de TomTom Go Premium 5.
  • Je leest het 5 inch scherm minder gemakkelijk af dan dat van de 6 inch versie van dit navigatiesysteem.
Productspecialist autonavigatie

Productomschrijving

Met de TomTom Go Essential 5 Europa + TomTom Travel Case berg je je autonavigatie veilig op als je het niet gebruikt. Zo blijft je waardevolle toestel beschermd tegen krassen en vuil. De TomTom heeft vooraf geïnstalleerde kaarten van Europa die je gemakkelijk updatet via wifi. Je vindt en boekt eetgelegenheden en accommodaties via het toestel, waarop je ook de Tripadvisor-beoordelingen ziet. Dankzij de spraakbediening en de handsfree functie houd je jouw handen altijd veilig aan het stuur. Zie je graag de hele route in beeld? Op het interactieve beeldscherm met touchscreen zoom je gemakkelijk in en uit, of tik je op de snelkoppelingen voor belangrijke functies. De beschermhoes heeft een extra opbergvak zodat je er ook accessoires in opbergt.

Standaard meegeleverd

TomTom GO Essential 5 Europa

  • Handleiding (3,86 MB)
  • Magnetische houder
  • Autolader
  • Usb kabel

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Degelijkheid
9,0
Kwaliteit navigatie
9,1
Gebruiksgemak
8,7
Design
8,9
Mogelijkheden
8,5

Meest behulpzame reviews

4 / 5 sterren
8,4/10

Een aankoop waar ik blij van werd.

  • Redelijke prijs
  • gratis regelmatige updates
  • Sommige instellingen zitten iets te ver in een menu

Met behulp van de traffic weergave wordt een snel alternatief geboden. Alternatieve routes zijn ook snel op te roepen via het prima touchscreenscherm: heel gevoelig en goed bruikbaar.

  • Jowize
  • 28 oktober 2018
  • In de uitvoering: Geen accessoires
3 / 5 sterren
5,6/10

Geen aanrader, er zijn betere systemen

  • Bevestiging houder aan voorruit lijkt stevig
  • Handig aan- en uitkliksysteem op de houder
  • Kaarten niet up-to-date en gratis updaten werkt niet

Updating van het systeem werkt niet goed

  • Jan altena
  • 6 juli 2020
  • In de uitvoering: Geen accessoires
5 / 5 sterren
9,6/10

Een prima navigatiesysteem voor een hele redelijke prijs.

  • overzichtelijk scherm
  • vele mogelijkheden
  • beknopte beschrijving

De bijgevoegde beknopte handleiding is onvoldoende om alle mogelijkheden van dit systeem te ontdekken. Maar je kunt de volledige handleiding eenvoudig downloaden via Internet.

  • Ben van veen
  • 28 juni 2019
  • In de uitvoering: Geen accessoires
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Is een toppertje

  • Overzichtelijk
  • Duidelijke uitleg
  • Nog niet ondekt

Ben op plaats wat ik had ingevoerd heel goed aangekomen

  • C. g mraz de haan
  • 19 mei 2020
  • In de uitvoering: Geen accessoires
5 / 5 sterren
10/10

top product

  • snelle reactietijd
  • magnetische houder

gebruiksvriendelijk , duidelijk, gemakkelijk

  • Van wijk geert
  • 7 augustus 2019
  • In de uitvoering: Geen accessoires
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Fijne betrouwbare TomTom

  • Snel
  • Koppeling met telefoon

Fijne navigatie Updaten zonder computer direct via WiFi. Tot nu toe bevalt de navigatie erg goed.

  • Jan bergwerf
  • 4 juli 2019
  • In de uitvoering: Geen accessoires
5 / 5 sterren
10/10

Geweldig produkt erg handig

  • mooi helder beeld
  • maat scherm prima
  • b t instelling lastig

Is mijn derde Tom Tom en ze worden steeds mooier en beter. Handig is de stoplicht signalisatie met bescheiden piep. Geeft de sneheid aan hoe hard je mag rijden op de weg waar je rijd. Goede bevestiging op dahsboard met behulp van plastic schijf. Snel en op tijd geleverd door Cool Blue.

  • Sjaak van ameijden
  • 25 februari 2019
  • In de uitvoering: Geen accessoires
5 / 5 sterren
10/10

Tot nu toe beste aankoop dit jaar

  • Gemakkelijke bediening
  • Eenvoudig update's via Wifi
  • nog niet gevonden

s'Woendags aangeschaft,en door de snelle en deskundige hulp van de verkoper,en gemakkelijke installatie procedure met Wifi updaten,Vrijdag's op vakantie.Die fantastisch verlopen is door o.a. gemakkelijke bediening van de Tom Tom Go Essentiel.Nogmaals mijn dank aan Coolblue

  • A striegel
  • 21 mei 2019
  • In de uitvoering: Geen accessoires
4 / 5 sterren
8,4/10

is weer een perfect app. van tomtom

  • snel opstarten
  • gebruiksvriendelijk voor55+
  • wifi vereist een sterk scherm met straten met gebouwensignaal

bevalt mij goed is een grote vooruitgang na mijn 135 go

  • John elstrodt
  • 14 december 2018
  • In de uitvoering: Geen accessoires
5 / 5 sterren
10/10

beste aankoop ever

De Tom Tom is een verademing bij mijn vorige navigatiesysteem van \Navicon. \Een aanrader.

  • Tom hopman
  • 14 oktober 2019
  • In de uitvoering: Geen accessoires
4 / 5 sterren
8,4/10

Een aankoop waar ik blij van werd.

  • Redelijke prijs
  • gratis regelmatige updates
  • traffic info via telefoon
  • Sommige instellingen zitten iets te ver in een menu

Met behulp van de traffic weergave wordt een snel alternatief geboden. Alternatieve routes zijn ook snel op te roepen via het prima touchscreenscherm: heel gevoelig en goed bruikbaar.

  • Jowize
  • 28 oktober 2018
  • In de uitvoering: Geen accessoires
3 / 5 sterren
5,6/10

Geen aanrader, er zijn betere systemen

  • Bevestiging houder aan voorruit lijkt stevig
  • Handig aan- en uitkliksysteem op de houder
  • Kaarten niet up-to-date en gratis updaten werkt niet

Updating van het systeem werkt niet goed

  • Jan altena
  • 6 juli 2020
  • In de uitvoering: Geen accessoires
5 / 5 sterren
9,6/10

Een prima navigatiesysteem voor een hele redelijke prijs.

  • overzichtelijk scherm
  • vele mogelijkheden
  • handsfree bellen
  • beknopte beschrijving

De bijgevoegde beknopte handleiding is onvoldoende om alle mogelijkheden van dit systeem te ontdekken. Maar je kunt de volledige handleiding eenvoudig downloaden via Internet.

  • Ben van veen
  • 28 juni 2019
  • In de uitvoering: Geen accessoires

Specificaties

Product

Artikelnummer
819780
Fabrikantcode
1PN5.002.10
Merk
TomTom
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Fysieke eigenschappen

Breedte
14,2 cm
Hoogte
9,6 cm
Diepte
1,88 cm
Gewicht
0,201 kg
Kleur
Zwart
Ingebouwde dashcam
Nee
Maximale accu/batterijduur
1 uur

Scherm

Schermdiagonaal
5 inch
Resolutie hoogte
272 pixels
Resolutie breedte
480 pixels
Reflectie scherm
Glanzend

Kaarten

Kaartdekking
Europa, West-Europa
Geïnstalleerde kaarten
Ja
Geïnstalleerde landen
Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Kosovo, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Russische Federatie, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, Zweden, Zwitserland
Kaartmateriaal uitbreidbaar
Ja
Kaartupdates via wifi (auto navigatie)
Ja

Navigatie en verkeersinformatie

Navigatie voor type voertuig
Auto
Nuttige plaatsen POI (Autonavigatie)
Ja
Verkeersinformatie functie
Ja
Verkeersinformatie via
Smartphone (GPRS)
Flitspaalverklikker
Ja
Periode flitspaalverklikker
Gratis 3 maanden
Gesproken aanwijzingen
Ja
Rijbaanbegeleiding
Ja
Coördinatennavigatie
Ja
Routes inladen mogelijk
Ja
Quick GPSfix
Ja
GLONASS
Nee

Connectiviteit