The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Nokia X20 128GB Blauw + Azuri Wallet Nokia X20 / X10 Book Case Zwart

Variant: Blauw | Telefoonhoesje

Kies je uitvoering

Kleur:
Blauw
Bundel bevat
376,95
Op voorraad
Nog sneller op te halen
376,95
Op voorraad
Nog sneller op te halen

Aanbevolen combinatie


Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze Mobiele telefoonspecialist
  • Met de meegeleverde book case bescherm je zowel de voor- als achterkant van de Nokia X20.
  • Het beeldscherm ververst 90 keer per seconde, waardoor bewegingen als scrollen er vloeiend uitzien.
  • Dankzij het gebruiksvriendelijke Android One ben je tot en met april 2024 verzekerd van regelmatige software- en beveiligingsupdates.
  • Je bedient het grote 6,67 inch scherm moeilijk met één hand.
  • Het beeldscherm is minder scherp dan dat van andere smartphones uit deze prijsklasse.
Productspecialist Mobiele telefoons

Productomschrijving

Met de Azuri Wallet Nokia X20 / X10 Book Case Zwart bescherm je de Nokia X20 128GB Blauw tegen butsen en krassen. Het meegeleverde hoesje beschermt alle kanten van het toestel, zo stop je het gerust in je tas waar bijvoorbeeld ook je sleutels zitten. De smartphone is geschikt voor dagelijks gebruik. Zo stuur je probleemloos berichten via WhatsApp en bekijk je er je social media mee. Daarnaast speel je er een simpel spelletje als Wordfeud mee. De Nokia X20 heeft 4 verschillende lenzen waarmee je foto's en video's maakt. Uitgestrekte landschappen leg je vast met de groothoeklens. Kleine voorwerpen fotografeer je vanaf dichtbij met de macrolens. Al je foto's bewaar je samen met je apps op het 128 GB opslaggeheugen. De Azuri book case heeft een flap waarin je pasjes en briefgeld in bewaart.


Standaard meegeleverd

Nokia X20 128GB Blauw

  • Usb C kabel
  • Oordopjes
  • Simnaald
  • Kunststof screenprotector (voorgeplakt op scherm)

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,7/10
    Mooie telefoon voor een goeie prijs

    Marijke Kroezen | 8 juni 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires

    • Snel
    • Prima kwaliteit
    • Meer apparaat voor je geld dan andere Merken
    • Wordt geen laadadapter meegeleverd

    Prima kwaliteit telefoon mooi design, werkt snel en niet duur, zoals ik gewend ben van Nokia

    Marijke Kroezen | 8 juni 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    De Nokia X20 is een fantastisch goed toestel!

    Anna van Klinken | 13 juli 2021 | In de variant: Crème | Geen accessoires

    • sterkt robuus toestel
    • lange batterijduur
    • schone software
    • veel opslagruimte
    • heerlijk helder Nokia! Zo gebruikersvriendlijke!

    Ik heb altijd, al meer dan 20 jaar, een NOKIA gehad. Ik zou niets anders willen. Prettig in gebruik, simpel en gebruikersvriendelijk.

    Anna van Klinken | 13 juli 2021 | In de variant: Crème | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    7,7/10
    Lekker toestel voor z'n geld

    benno meijer | 17 juni 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires

    • android one
    • groot scherm
    • weinig keuze in hoesjes

    Even wennen aan de kale android, maar dat is uiteindelijk een groot pluspunt

    benno meijer | 17 juni 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prima voor zijn prijs.
    • Android loopt vlotjes ondanks de eenvoudige hardware.
    • Batterij gaat bijna 2 dagen mee.
    • Alle software draait foutloos.
    • Scherm kan wel beter.

    Alles loopt prettig soepel en foutloos.

    Jan Ebens | 21 mei 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Tot nu toe een fijn toestel
    • 3 jaar updates en garantie
    • Hoge kwaliteit Selfie camera
    • Naast gewone camera ook Wide angle en Zoom
    • Geen ongewenste software voorgeinstalleerd
    • Nog geen Flip-cover verkrijgbaar
    • Meegeleverde Bump-case ziet er goedkoop uit, verpest de uitstraling
    • Geen echte new-features
    • Front camera in-screen, ik lever liever een beetje scherm in

    Fijn toestel binnen de prijsklasse die ik zoek, met lange ondersteuning, vorige Nokia heeft ook 2.5 jaar top gewerkt, nooit achter gelopen qua software. Helaas is de laad-connector nu stuk, verder kan hij nog wel een jaar mee denk.

    Jasper | 19 mei 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zeer goede en mooie telefoon.
    • Groot scherm
    • Android 11
    • Mooie foto's
    • Android one
    • Goede batterij

    Ligt goed in de hand, werkt snel en doet wat die moet doen! Geen rommel apps door android one waardoor ik een zuivere en snelle android ervaring heb.

    Robby | 26 juli 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires
  • 4 / 5 sterren
    7,7/10
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Goede prijs kwaliteit
    • Groot
    • Kale Android versie
    • Handig voor “oudere” mensen
    • Standaard screen protector & case
    • Kwaliteit camera en scherm zijn wat minder dan de iPhone

    Gekocht voor mijn opa van 80. Groot genoeg en zit standaard een screenprotector en case bij. Simpel en snel

    Nicole | 2 oktober 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Gewoon goed
    • Groot beeldscherm
    • Goeie accu
    • Is snel
    • Veel opslagruimte
    • Is wat zwaar

    Lange garantie en updates, 3 jaar.

    bien | 12 augustus 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires
  • 3.5 / 5 sterren
    7,3/10
    Vertrouwd Nokia maar dan weer een stapje verder.
    • Groot scherm.
    • Nokia
    • Geen toegevoegde applicaties zoals bij concurrenten.
    • Hoesje, oortjes en USB kabel meegeleverd
    • Veel opslag ruimte.
    • Helderheid is goed, maar bij andere toestellen soms beter.
    • Groot maar ook dik toestel, niet perse een groot nadeel maar wel iets om rekening mee te houden.
    • Hoesje wint niet de schoonheidsprijs.
    • Geen stekker meegeleverd.

    Ik ben een Nokia 8 gewend en de bediening is gelijk gebleven. Dat vind ik prettig. Het is niet de snelste telefoon, maar snel genoeg. Ik ben geen gamer of zware gebruiker. Verder voelt de. Telefoon stevig aan en in de bijgeleverde case is ie ook goed beschermd.

    Freddie Kramers | 14 september 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Gewoon doen, bij de Nokia X20
    • Goede bescherming
    • Handige plek voor wat pasjes

    Zeker een aanrader

    Jaap Gribling | 5 september 2021 | In de variant: Blauw | Geen accessoires


Uitgelicht

Laat een screenprotector plaatsen op je smartphone

In al onze winkels snijden we screenprotectors op maat en plakken we hem voor je op het scherm. Zo weet je zeker dat de beschermfolie past en zonder bubbels op het scherm zit. Dit kan voor een nieuw toestel, maar ook voor je huidige smartphone.

Laat je iPhone installeren

Onze specialisten in de winkels helpen je graag met de installatie van je nieuwe iPhone. Ook zetten we je gegevens over van je oude iPhone naar je nieuwe iPhone.

Maak een adviesafspraak in onze winkel

Wil je meer informatie over een toestel of meerdere smartphones vergelijken? Onze specialisten in de winkel beantwoorden al je vragen en laten je graag de verschillende zien.

Laat je Android toestel installeren

Onze specialisten in de winkels helpen je graag met de installatie van je nieuwe Android smartphone. Ook zetten we je gegevens over van je oude smartphone naar je nieuwe smartphone.

Specificaties

Product

Artikelnummer
881149
Fabrikantcode
101QKSLVH030
Merk
Nokia
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Algemene eigenschappen