The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Seagate Expansion Portable 1 TB - Duo pack

In de variant

Expansion portable 1TB x2
Seagate Expansion Portable 1TB
Seagate Expansion Portable 2 X 1 TB (Duo Pack)
Seagate Expansion Portable 1TB 3-Pack
Seagate Expansion Portable 1TB 4-Pack
Seagate Expansion Portable 1 TB
Seagate Expansion Portable 1 TB - Duo pack

Bescherm je harde schijf

19,95
119,98
Op voorraad
119,98
Op voorraad

Bescherm je harde schijf

19,95

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze externe harde schijf HDDspecialist
  • Dankzij het 2,5 inch-formaat neem je de harde schijven van deze bundel makkelijk mee.
  • Beschikt over usb 3.0 voor een snelle bestandsoverdracht van je foto's, video's en andere bestanden.
  • Een netadapter is niet nodig, de stroom gaat via de usb poort.
  • Voor gebruik met Mac moet de schijven van deze bundel opnieuw geformatteerd worden.
  • De schijven hebben geen hardware encryptie om je bestanden nog beter te beveiligen.
Productspecialist externe harde schijven HDD

Productomschrijving

Voeg extra opslagruimte toe aan je pc of laptop met de Seagate Expansion Portable 1 TB - Duo pack harde schijven bundel. Via de snelle usb 3.0 verbinding zet je in een paar seconden je foto's, video's en muziekbestanden over. Met een gewicht van 159 gram is de schijf ongeveer net zo licht als je smartphone. Daarom is de schijf handig voor onderweg, bijvoorbeeld voor bij je laptop. Daarnaast gaat de stroom voor de schijf via de usb poort, waardoor je geen aparte stroomadapter nodig hebt. Dankzij plug and play werkt de Seagate Expansion Portable direct uit de doos, je hoeft enkel bestanden naar de juiste map te slepen. Profiteer van langdurige gemoedsrust dankzij de inbegrepen beperkte garantie van 2 jaar en 2 jaar Rescue Data Recovery Services.

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Betrouwbaarheid
9,2
Snelheid
9,2
Geluidsproductie
9,2
Prijs-kwaliteitverhouding
9,3

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
10/10

Ik zou hem voor deze prijs echt aanraden!

  • Kan op Playstation-4
  • Laat een lampje knipperen als die gebruikt word

Je hoeft verder niks in te stellen. Je kan hem gelijk gebruiken. Gebruik hem alleen voor de playstation-4 als uitbreiding van het geheugen.

  • Gilbert huysmans
  • 3 april 2018
  • In de variant: 1 x 1TB
5 / 5 sterren
10/10

effectief maar met een gebruikerskanttekening

  • snel
  • stil
  • door geen voetjes glijdt hij makkelijk over de tafel

Doet wat hij moet doen, alleen de combinatie van het korte stugge snoer en geen rubberen voetjes zorgt er wel voor dat hij makkelijk schuift

  • Jaap
  • 13 december 2015
  • In de variant: 1 x 1TB
5 / 5 sterren
10/10

Werkt echt prima!

Wij gebruiken deze portable schijf in de auto. Ook al is het geen SSD deze schijf kan tegen een stootje. 3 mappen gemaakt voor het gezin met daar onder sub-mappen. Zo kan iedereen snel zijn eigen muziek selecteren.

  • Eric delahaij
  • 22 maart 2018
  • In de variant: 1 x 1TB
4 / 5 sterren
8,0/10

veel voor weinig

  • snel

Groot zat en snel genoeg om veel data van de ene naar de andere computer te hevelen. Ook prima geschikt om films mee op je tv te kijken

  • H.veltman
  • 15 december 2015
  • In de variant: 1 x 1TB
5 / 5 sterren
10/10

Top

Klein goed portable om mee tenemen. Mooi design

  • G acker
  • 16 oktober 2016
  • In de variant: 1 x 1TB
4 / 5 sterren
7,5/10

Prima product

  • Goeie prijs qualiteits verhouding
  • Het is gewoon een hardeschijf niks speciaals aan maar als je een 1tb hdd wil is dit je beste keuze
  • Plastic behuizing

Prima hardeschijf voor het geld alleen jammer van de goedkoop aanvoelende behuizing

  • Sacha van de zanden
  • 19 januari 2016
  • In de variant: 1 x 1TB
5 / 5 sterren
10/10

uitstekend

  • snel overdracht
  • gemakkelijk verplaatsbaar
  • korte usb kabel

een stille, snelle en betrouwbare extreme harde schijf

  • Matthias dierick
  • 13 september 2015
  • In de variant: 1 x 1TB
4 / 5 sterren
8,0/10

De kwaliteit van deze schijf staat buiten kijf ;)

  • Afmeting
  • Prijs-kwaliteitsverhouding

Jarenlang hebben we aangehikt tegen de aanschaf van een externe harde schijf, maar het is er nooit van gekomen omdat we telkens een smartphone of laptop kochten met nét dat beetje extra geheugen... noem het 'uitstel van executie' ;) Maar dan breekt de dag aan dat je gaat trouwen... honderden foto's, films en andere zaken die je écht ergens wil parkeren. Deze Seagate Expansion Portable 1TB kwam precies op het juiste moment, we zijn er zéér tevreden over. Compact, lichtgewicht en makkelijk in gebruik.

  • Dennis
  • 10 augustus 2017
  • In de variant: 1 x 1TB
5 / 5 sterren
10/10

Prima harde schijf

  • Makkelijk mee te nemen
  • Stevig
  • Apart kabeltje. Maarja dan moet je die ook maar niet kwijt raken!

Fijn ding en kan je overal mee naar toe nemen als je dat zou willen.

  • Bart scholten
  • 15 februari 2017
  • In de variant: 1 x 1TB
5 / 5 sterren
10/10

super handig formaat en zeker snel genoeg

  • geen aparte aansluiting voor stroom nodig
  • zeer compact

plug&play... direct vlot kunnen gebruiken

  • Ron alblas
  • 24 maart 2017
  • In de variant: 1 x 1TB
5 / 5 sterren
10/10

Ik zou hem voor deze prijs echt aanraden!

  • Kan op Playstation-4
  • Laat een lampje knipperen als die gebruikt word
  • Geen installatie nodig

Je hoeft verder niks in te stellen. Je kan hem gelijk gebruiken.
Gebruik hem alleen voor de playstation-4 als uitbreiding van het geheugen.

  • Gilbert huysmans
  • 3 april 2018
  • In de variant: 1 x 1TB
5 / 5 sterren
10/10

effectief maar met een gebruikerskanttekening

  • snel
  • stil
  • door geen voetjes glijdt hij makkelijk over de tafel

Doet wat hij moet doen, alleen de combinatie van het korte stugge snoer en geen rubberen voetjes zorgt er wel voor dat hij makkelijk schuift

  • Jaap
  • 13 december 2015
  • In de variant: 1 x 1TB
5 / 5 sterren
10/10

Werkt echt prima!

Wij gebruiken deze portable schijf in de auto. Ook al is het geen SSD deze schijf kan tegen een stootje. 3 mappen gemaakt voor het gezin met daar onder sub-mappen. Zo kan iedereen snel zijn eigen muziek selecteren.

  • Eric delahaij
  • 22 maart 2018
  • In de variant: 1 x 1TB

Specificaties

Product

Artikelnummer
889274
Fabrikantcode
STKM1000400
Merk
Seagate
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Geheugen eigenschappen

Totale opslagcapaciteit
1 TB
Cachegeheugen
16 MB
Type harde schijf
2,5 inch
RPM van de HDD
5400 rpm
Geformatteerd voor besturingssysteem
Windows
Veiligheidsklasse
Basisklasse

Functies

Schokbestendig
Nee
Stofbestendig
Nee
Aan/uit-schakelaar
Nee
Back-up functie
Nee
Beveiligd geheugen (usb)
Nee
Aanbevolen voor gebruik
Foto's en video's opslaan

Fysieke eigenschappen

Breedte
8 cm
Diepte
1,26 cm
Hoogte
11,53 cm
Gewicht
0,159 g
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Bouwkwaliteit
Basisklasse

Overige eigenschappen

Energiezuinig
Ja
Type stroomvoorziening
Via ander product

Aansluitingen en verbindingen

Thunderbolt-aansluiting
Nee
Type SATA-aansluiting
S-ATA
Type usb-aansluiting
Micro usb-A
Usb-aansluiting
Ja