The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80

In de uitvoering

Krachtigere stoomafgifte
Philips PerfectCare Elite GC9650/80
Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80
22% voordeel 449,- 349,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
22% voordeel 449,- 349,-
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Productinformatie

Beknopte specificaties

Type strijkijzer
Stoomgenerator
Antikalksysteem
Reinigingsprogramma
Stoomproductie stoomstoot
600 g/m
Automatisch uitschakelen
Ja
Hervulbaar tijdens gebruik
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze strijkijzerspecialist
  • De stoomstoot tot 600 gram per minuut rekent snel af met hardnekkige kreukels.
  • Kalk stoom je eenvoudig uit het apparaat door het reinigingsprogramma af te spelen.
  • De temperatuur- en stoominstelling wordt automatisch aangepast zodat je verschillende typen textiel achter elkaar strijkt.
  • De stoom komt niet tot in de tip van de strijkzool, in tegenstelling tot vergelijkbare modellen.
Productspecialist strijkijzers

Omschrijving

Je stoomt en strijkt altijd met de juiste temperatuur en stoomdruk met de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80. De temperatuur bepaalt het strijkijzer automatisch dankzij de OptimalTEMP technologie. Hierdoor hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de juiste instellingen. Daarnaast beschikt de stoomgenerator over een slimme sensor. Hiermee verhoogt of verlaagt de stoomgenerator de hoeveelheid stoom, afgestemd op de hoeveelheid kreukels in je kleding. Dankzij de krachtige stoomstoot van maximaal 600 gram per minuut krijg je zelfs de meest hardnekkige kreukels uit de dikste stoffen. Je gebruikt het strijkijzer zowel horizontaal als verticaal, dus je verfrist ook je gordijnen. De geluidsarme stoomfilters zorgen ervoor dat je geruisloos je kleding stoomt en strijkt. Hierdoor combineer je het strijken gemakkelijk met het kijken naar bijvoorbeeld jouw favoriete serie.
Je stoomt en strijkt altijd met de juiste temperatuur en stoomdruk met de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80. De temperatuur bepaalt het strijkijzer automatisch dankzij de OptimalTEMP technologie. Hierdoor hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de juiste instellingen. Daarnaast beschikt de stoomgenerator over een slimme sensor. Hiermee verhoogt of verlaagt de stoomgenerator de hoeveelheid stoom, afgestemd op de hoeveelheid kreukels in je kleding. Dankzij de krachtige stoomstoot van maximaal 600 gram per minuut krijg je zelfs de meest hardnekkige kreukels uit de dikste stoffen. Je gebruikt het strijkijzer zowel horizontaal als verticaal, dus je verfrist ook je gordijnen. De geluidsarme stoomfilters zorgen ervoor dat je geruisloos je kleding stoomt en strijkt. Hierdoor combineer je het strijken gemakkelijk met het kijken naar bijvoorbeeld jouw favoriete serie.

Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Beknopte specificaties

Type strijkijzer
Stoomgenerator
Antikalksysteem
Reinigingsprogramma
Stoomproductie stoomstoot
600 g/m
Automatisch uitschakelen
Ja
Hervulbaar tijdens gebruik
Ja

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Strijkresultaat
9,7
Gebruiksgemak
9,8
Onderhoud
9,3
Instelmogelijkheden
9,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,7

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
10/10

perfect aparaat

  • Alles
  • Geen

Sommigen van jullie moeten de gebruikershandleiding goed lezen. Indien de stoomknop op het strijkijzer 2x achter elkaar wordt gedrukt stoomt deze automatisch verder. PS Geen dank ik ben een man maar lees alles eerst.

  • Hans
  • 12 augustus 2019
  • In de uitvoering: Instapmodel
5 / 5 sterren
10/10

Supersonisch snel

  • Gemak
  • Snelheid

Onmisbaar in een gezin! Ik vind dit strijkijzer super fijn. Ik heb hem nu een maand in gebruik en verbaas me telkens over de snelheid waarmee ik mijn strijkgoed af heb. Begrijp me niet verkeerd, ik heb een hekel aan strijken, maar van dit apparaat werd het zelfs stiekem een beetje leuk. Het gaat fascinerend snel. Het grootste voordeel vind ik dat je geen temperatuur in hoeft te stellen. Het apparaat doet dat helemaal zelf. Ik heb het uitgebreid getest. Van een dikke jeans van mijn oudste naar een jurkje met tule van mijn middelste, naar een zijden blouse van mezelf. De overgang ging probleemloos. Ik moest er enorm aan wennen dat je het strijkijzer niet rechtop hoeft te zetten als je bv een nieuw kledingstuk pakt, maar hem gewoon op de strijkplank laat staan. Nu ik eraan gewend ben, wil ik niet anders meer. Het grote waterreservoir vind ik ook een mega voordeel en... Misschien heel stom. Ik vind het heerlijk dat ik van dat eeuwige geklooi met stekkers af ben. Gewoon een 'aan' knop zit erop. En mocht je hem vergeten uit te zetten en weglopen, terwijl het strijkijzer nog op een witte blouse staat... En een kwartier later van schrik naar de strijkplank rennen... Dan is je blouse nog intact (hoe dan!!) en je strijkijzer uit. Ik ben blij :)

  • Saskia
  • 10 juni 2019
  • In de uitvoering: Instapmodel
5 / 5 sterren
10/10

Het extra geld meer dan waard!

  • Veel stoom, ook in de Eco-stand
  • Voelt degelijk aan, niet te zwaar en niet te licht
  • Eigenlijk maar 1 minpuntje, het opbergen van de elektriciteitskabel gaat erg onhandig

Degelijk apparaat, ligt goed in de hand en glijdt snel over het strijkwerk heen. Ik had eerst mijn twijfels over het ontbreken van een temperatuurknop, maar het apparaat maakt de belofte meer dan waar. Op ieder materiaal is zonder tussenstop door te strijken. Eerste keer was wel even wennen in vergelijking met ons vorige strijkijzer van Philips, ook met stoomgenerator. Deze nieuwe levert een hoop meer stoom. Hier en daar goed opletten voor je vingers. Bij tweede keer strijken de Eco-stand aangezet en dan strijk je net zo goed maar hoef je minder op te letten met je vingers. Ook fijn dat je het apparaat gewoon tussentijds op je strijkplank kan laten staan zonder dat je brandplekken krijgt. Stomen van kleding door strijkijzer rechtop te houden voor je kleding nog niet geprobeerd, maar gezien de hoeveelheid stoom die vrij komt zal ook dit wel lukken. Speciaal hiervoor zit er een handschoentje in de doos tegen verbrande vingers.

  • Arno brouwer
  • 12 juni 2019
  • In de uitvoering: Instapmodel
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Toptoestel, een aanrader!

  • Onmiddellijk warm
  • Gemakkelijk bij te vullen zonder tijdsverlies
  • Opbergsysteem van de kabels beetje onhandig

Veel beter resultaat dan mijn weliswaar wat verouderde toestel.

  • Alexander
  • 12 augustus 2020
  • In de uitvoering: Instapmodel
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Krachtig en licht in gebruik

  • Temperatuur gaat automatsich
  • Hoge stoomstoot
  • Strijkijzer is wat groot (waterreservoir)

Strijkijzer een hoge stoomstoot van 500 gram per minuut waardoor de kreukels snel uit je kleding verdwijnen. Daarnaast is de strijkijzer erg licht (0,8 KG) waardoor hij fijn in gebruik is. Wanneer je de strijkijzer wilt gebruiken, warmt hij zichzelf (erg snel) op en maakt hij een geluidje waardoor je weet dat de strijkijzer op temperatuur is. De temperatuur wordt automatisch aangepast aan de kledingstof waardoor je nooit brandplekken maakt. Tot slot heeft de strijkijzer een groot waterreservoir (1,8 L) die je niet regelmatig hoeft te vervangen en heeft de strijkijzer lange bedrading.

  • Wessel van huizen
  • 10 juni 2019
  • In de uitvoering: Instapmodel
5 / 5 sterren
10/10

Strijken wordt bijna leuk

  • Eindelijk is strijken geen hel meer
  • Automatische stand. Plakt niet vast aan kleding

Ideaal apparaat. Makkelijk in gebruik

  • Hugo
  • 9 mei 2021
  • In de uitvoering: Instapmodel
5 / 5 sterren
9,6/10

Krachtig, snel werkend en mooi design.

  • Dit strijkijzer is heel snel en krachtig
  • Je hoeft de temperatuur niet in te stellen, makkelijk

Ik ben niet heel gek op strijken. Maar het moet wel gebeuren, en ook goed. Aangezien ik een druk leven heb wil ik ook graag dat het snel gaat. Dit strijkijzer is top! Kost wat maar dan heb je zeker ook wat. En hij ziet er heel mooi uit!

  • Marijke hofenk
  • 8 juli 2019
  • In de uitvoering: Instapmodel
5 / 5 sterren
10/10

Zeer luxe stoomgenerator

  • Automatische temperatuurregeling
  • Lichtgewicht ijzer
  • Geen

Dit strijkijzer met stoomgenarator maakt strijken leuk! Het strijkijzer is heel licht. Hij ligt daarom zeer fijn in de hand. Je kan hem zelfs op een kledingstuk laten staan. Dat is even wennen maar super makkelijk. Je hoeft geen temperatuur in te stellen , maar hij strijkt alles heel goed glad. Geen gedoe meer met een te heet of te koud strijkijzer. Ik vind de stoomdosering prima en hij is ook stil vergeleken de oudere stoomgenarators. Het waterreservoir is groot genoeg. Bijvullen gaat makkelijk omdat je hem eraf kan halen. Het snoer is vrij lang dat maakt het makkelijk om de stoomgenerator goed neer te zetten. Dit strijkijzer met stoomgenerator is een aanwinst en maakt strijken leuk.

  • Marcelk
  • 5 juni 2019
  • In de uitvoering: Instapmodel
5 / 5 sterren
9,6/10

Ik zou het niet meer kunnen missen.

  • warmt snel op
  • grootte waterreservoir
  • druppels op de grond door de hoge stoomproductie

Na jaren met een gewone stoomstrijkijzer gesukkeld te hebben heb ik besloten mezelf te trakteren op een stoomgenerator. 3 intensieve strijkbeurten achter ben ik er zeker van dat ik de perfecte keuze heb gemaakt. Het warmt erg snel op (+/- 2 minuten, ondertussen kan ik mijn strijk sorteren) en dankzij de grote waterreservoir (1.8 liter) moet ik niet om de haverklap bijvullen. Eén keer vullen en het is voldoende voor een mand. Ik was een beetje wantrouwig tegenover de OptimalTemp-functie, maar het werkt en is "auto-magisch". Ik moet niet meer bang zijn dat mijn viscose blouse aan het strijkijzer blijft plakken nadat ik net een jeans heb gestreken. Het was wel even wennen dat het, in tegenstelling tot een gewone stoomstrijkijzer, niet de bedoeling is dat men continu met stoom strijkt. Maar gezien de heel hoge stoomproductie is het zelfs niet nodig: stomen, "droog" strijken, klaar. Het gaat nu ongelooflijk snel, zelfs een jeansbroek is in een mum van tijd kreukvrij. En het past ook gewoon op mijn Brabantia strijkplank, misschien minder stabiel dan op een speciale plank, maar het is zeker werkbaar.

  • Olga
  • 13 juli 2020
  • In de uitvoering: Instapmodel
4 / 5 sterren
8,4/10

een aanrader

strijkt vlot en gemakkelijk en yzer zelf weegt niet te zwaar

  • Delemarre patsy
  • 1 april 2020
  • In de uitvoering: Instapmodel
5 / 5 sterren
10/10

perfect aparaat

  • Alles
  • Geen

Sommigen van jullie moeten de gebruikershandleiding goed lezen.
Indien de stoomknop op het strijkijzer 2x achter elkaar wordt gedrukt stoomt deze automatisch verder.

PS Geen dank ik ben een man maar lees alles eerst.

  • Hans
  • 12 augustus 2019
  • In de uitvoering: Instapmodel
5 / 5 sterren
10/10

Supersonisch snel

  • Gemak
  • Snelheid

Onmisbaar in een gezin!
Ik vind dit strijkijzer super fijn. Ik heb hem nu een maand in gebruik en verbaas me telkens over de snelheid waarmee ik mijn strijkgoed af heb. Begrijp me niet verkeerd, ik heb een hekel aan strijken, maar van dit apparaat werd het zelfs stiekem een beetje leuk. Het gaat fascinerend snel.
Het grootste voordeel vind ik dat je geen temperatuur in hoeft te stellen. Het apparaat doet dat helemaal zelf. Ik heb het uitgebreid getest. Van een dikke jeans van mijn oudste naar een jurkje met tule van mijn middelste, naar een zijden blouse van mezelf. De overgang ging probleemloos.
Ik moest er enorm aan wennen dat je het strijkijzer niet rechtop hoeft te zetten als je bv een nieuw kledingstuk pakt, maar hem gewoon op de strijkplank laat staan. Nu ik eraan gewend ben, wil ik niet anders meer. Het grote waterreservoir vind ik ook een mega voordeel en... Misschien heel stom. Ik vind het heerlijk dat ik van dat eeuwige geklooi met stekkers af ben. Gewoon een 'aan' knop zit erop. En mocht je hem vergeten uit te zetten en weglopen, terwijl het strijkijzer nog op een witte blouse staat... En een kwartier later van schrik naar de strijkplank rennen... Dan is je blouse nog intact (hoe dan!!) en je strijkijzer uit.
Ik ben blij :)

  • Saskia
  • 10 juni 2019
  • In de uitvoering: Instapmodel
5 / 5 sterren
10/10

Het extra geld meer dan waard!

  • Veel stoom, ook in de Eco-stand
  • Voelt degelijk aan, niet te zwaar en niet te licht
  • Nooit meer opletten op temperatuur instellen
  • Eigenlijk maar 1 minpuntje, het opbergen van de elektriciteitskabel gaat erg onhandig

Degelijk apparaat, ligt goed in de hand en glijdt snel over het strijkwerk heen. Ik had eerst mijn twijfels over het ontbreken van een temperatuurknop, maar het apparaat maakt de belofte meer dan waar. Op ieder materiaal is zonder tussenstop door te strijken.
Eerste keer was wel even wennen in vergelijking met ons vorige strijkijzer van Philips, ook met stoomgenerator. Deze nieuwe levert een hoop meer stoom. Hier en daar goed opletten voor je vingers. Bij tweede keer strijken de Eco-stand aangezet en dan strijk je net zo goed maar hoef je minder op te letten met je vingers.
Ook fijn dat je het apparaat gewoon tussentijds op je strijkplank kan laten staan zonder dat je brandplekken krijgt.
Stomen van kleding door strijkijzer rechtop te houden voor je kleding nog niet geprobeerd, maar gezien de hoeveelheid stoom die vrij komt zal ook dit wel lukken. Speciaal hiervoor zit er een handschoentje in de doos tegen verbrande vingers.

  • Arno brouwer
  • 12 juni 2019
  • In de uitvoering: Instapmodel