The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge

In de uitvoering

Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge
Bold Smart Lock SX-33
Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect
Bold Smart Lock SX-35
Bold Smart Lock SX-43
Bold Smart Lock SX-53
Bold Smart Lock SX-63
Bold Smart Lock SX-65
Bold Smart Lock SX-35 + Bold Connect bridge
Bold Smart Lock SX-43 + Bold Connect bridge
Bold Smart Lock SX-53 + Bold Connect bridge
Bold Smart Lock SX-63 + Bold Connect bridge
Bold Smart Lock SX-65 + Bold Connect bridge
Bold Smart Lock SX-33 Duo pack
Bold Smart Lock SX-33 Duo pack + Bold connect
Bold Smart Lock SX-33 + Clicker Single pack
Bold Smart Lock SX-33 + Clicker Multi pack
281,99
Morgen geleverd
281,99
Morgen geleverd

Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze Deurslotspecialist
  • Verbind je Bold Smart Lock met internet, zodat je het slot overal bedient.
  • Het slot vervangt je huidige cilinder, waardoor hij op bijna alle voordeuren past.
  • Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat hij opengaat op het moment dat je de knop indrukt.
  • Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenzijde van 50 tot 55 mm en een buitenzijde van 30 tot 45 mm. Let daarom goed op of het deurslot in jouw voordeur past.
Productspecialist Deursloten

Productomschrijving

De Bold Smart Lock SX-53 is een slim deurslot dat je in de cilinder van je voordeur plaatst. Met de Bold Connect bridge koppel je dit slimme slot met het internet. Zo open je jouw slimme slot dus waar je ook bent. Handig als je nog niet thuis bent en er staan vrienden of familieleden voor de deur. De Bold SX-53 past op cilinders met een binnenmaat van 50 tot 55 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. Je opent de deur handsfree of met een druk op de knop. Heb je geen telefoon bij je? Dan open je de deur door jouw ingestelde pincode in te voeren met de draaiknop op het slot. Zo kun je altijd naar binnen. Je installeert het slimme slot binnen een paar minuten. Hij werkt op batterijen, die een levensduur van ongeveer 2 jaar hebben.
Let op:dit deurslot past op cilinders met een binnenmaat van 50 tot 55 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. Heeft jouw voordeur andere afmetingen? Kies dan voor een Bold Smart Lock met andere maten.

Standaard meegeleverd

Bold Smart Lock SX-53

Bold Connect

  • Handleiding (516,68 KB)
  • Stroomadapter
  • Usb c kabel (1,2 meter)
  • Bevestigingsmateriaal

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.


Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
8,5
Batterijduur
9,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,3
Afmeting
9,4
Bevestiging
9,2

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
10/10

Mooi en handig product. Erg tevreden na 4 weken gebruik

  • Eindelijk een slim slot met mooi design
  • Installatie bleek erg eenvoudig
  • Geen andere kleur buitenknop

Erg mooi slot met strakke gebruiksvriendelijke app. Geen sleutels meer mee went echt snel. De backup pincode is een uitvinding. Wel een paar keer oefenen, maar daarna werkt het mooi. Wel de maat van je cilinder opnemen voordat je besteld. Bij degene waar ik het slot zag was een langere Bold cilinder nodig, bij mij paste de 33 wel precies.

  • Johan kuiper
  • 16 februari 2021
  • In de uitvoering: Slim deurslot
5 / 5 sterren
10/10

Top product. Nog een slot erbij bestellen voor de achterdeur

  • Snel gemonteerd
  • Geen sleutel meer nodig

Slot is gemakkelijk te installeren, app is ook makkelijk in gebruik. Ingesteld dat het slot automatisch ontgrendeld als ik aan kom lopen, dus ik hoef ook niet de app te openen om de deur te ontgrendelen.

  • Bas voois
  • 27 april 2021
  • In de uitvoering: Slim deurslot
5 / 5 sterren
10/10

top apparaat

  • geen sleutel meer nodig
  • kan iedereen die je wilt binnen laten

altijd kun je zien wie en hoe laat binnen is geweest

  • Michel
  • 15 december 2020
  • In de uitvoering: Slim deurslot
4 / 5 sterren
7,6/10

Leuke toevoeging aan de domotica

Ideale manier om controle te hebben over toegang door derden icm een Ring deurbel.

  • Leen visser
  • 5 juli 2021
  • In de uitvoering: Slim deurslot + wifi bridge
5 / 5 sterren
10/10

Hoog kwaliteit product

  • Hoge kwaliteit
  • Makkelijk te bedienen

Na veel vergelijkingen ben ik toch op dit slot uitgekomen. Ik wilde eerst een met motor, maar ben toch blij dat ik dit slot genomen heb. Na 1 dag gebruikt te hebben, gelijk een tweede besteld voor een zij-deur. Je moet wel even wennen om de pin te gebruiken met het heen en weer draaien van de knop, maar het is een goede back-up.

  • Dirk husselman
  • 13 november 2021
  • In de uitvoering: Slim deurslot
5 / 5 sterren
10/10

Geweldig product en ziet er nog mooi uit ook

  • Geen sleutel meer nodig
  • Op afstand te openen via de bridge
  • Werkt niet met Apple Watch

Dit slot vervangt je cilinder en hierdoor heb je geen sleutel meer nodig. Voor mij echt een geweldige oplossing aangezien ik vaak mijn sleutels kwijt ben. Mijn kinderen kunnen heel gemakkelijk via de pincode de deur openen en hoeven dus geen sleutel bij zich te houden.

  • Nedlloyd vo
  • 9 december 2020
  • In de uitvoering: Slim deurslot
5 / 5 sterren
10/10

Prachtige en handig slot, kortom ideaal.

  • Super eenvoudig installatie.
  • Mooi product.
  • Nog geen minpunten ervaren

De eenvoudig installatie en goede app respons voor het activeren van het slot maken dit een ideaal product. Houdt er rekening mee dat het slot niet automatisch sluit. Vergeet dus niet het slot te sluiten als er en klink aan de buitenzijde van de deur is gemonteerd. Bij de score voor batterij heb ik vijf sterren gegeven. Echter kan ik dit nog niet beoordeeld. Het invoeren van een score is noodzakelijk voor de review. De keuze voor n.v.t. was beter van toepassing geweest.

  • C loos
  • 26 november 2021
  • In de uitvoering: Slim deurslot + wifi bridge
5 / 5 sterren
9,6/10

Prima product voor een redelijke prijs.

  • Snelle montage tijd
  • Goede beschrijving
  • Geen tag meegeleverd

Het product voldoet prima, snelle installatie en prima ondersteuning

  • Aad
  • 27 juli 2021
  • In de uitvoering: Slim deurslot + wifi bridge
4 / 5 sterren
8,0/10

Heel goed slim slot, alleen niet voor een vakantiewoning

  • Makkelijk te installeren
  • Je kunt met lege zakken de deur uit, geen sleutel of mobiel nodig
  • Niet geschikt voor b&b of vakantie met self check-in

Voordat ik het slot kocht heb ik contact gehad met de helpdesk. Dat was prettig. Ze reageerden snel en gaven duidelijke antwoorden. Zo had ik met de besproken of het slot geschikt is voor self check-in. Het was me al duidelijk dat een gebruiker de app moest installeren en een account moest aanmaken of dat de gast een pincode kon invoeren. Installatie was eenvoudig, ik had alles snel aan de praat en na enige instructie konden de kinderen met het draaien aan de knop de deur ook open krijgen. Automatisch openen gaat ook goed, je moet wel meer dan 200 meter van je deur zijn geweest. Gasten toegang geven is simpel, de app stuurt dan een linkje per sms om de app te installeren. Dit proces is voor een bezoeker van een vakantiehuis die dit slot niet kent echter te uitgebreid. Je moet zowel je mobiele nummer als je email ingeven en allebei moeten geverifieerd worden. Daarnaast moet er een wachtwoord aangemaakt worden en nog een paar keuzes gemaakt worden voor locatiebepaling etc. Op zich niet gek als je dit slot als regulier gaat gebruiken, maar voor incidenteel te ingewikkelde. Het roept te veel vragen op. Als alternatief is er de pincode. Ik heb een aantal mensen de pincode laten proberen na het laten lezen van een schriftelijke instructie en het laten zien van een instructiefilm van bold en niemand deed het in een keer goed. Het is niet fijn als je na een lange reis de deur van je vakantiewoning niet open krijgt. Een slot dat werkt met een codepaneel is dan veel handiger.

  • Arjaan peree
  • 27 oktober 2021
  • In de uitvoering: Slim deurslot + wifi bridge
3.5 / 5 sterren
6,8/10

Eerste indruk goed maar toch net niet...

  • Eenvoudig te installeren, past vrijwel overal
  • Je moet zelf draaien (gunstig voor batterij)
  • Deur achter je op slot doen moet via app als je knop uitschakelt ivm brievenbus

Eerste indruk was positief. Eenvoudige installatie en doet precies wat beloofd is. Echter wat ik vooraf niet wist is dat het verstandig is om de ontgrendel knop aan de binnenkant uit te schakelen want anders is het vrij eenvoudig om via de brievenbus binnen te komen. Echter dit betekent ook dat je dan altijd met je telefoon (of los aan te schaffen clicker) het slot moet activeren om 'm op slot te kunnen draaien. Dit levert mij te veel ergernis op gaat het slot helaas toch retour. Ik overweeg nu een Nuki slot zodat je altijd nog met een sleutel naar binnen kan.

  • Nick
  • 13 januari 2022
  • In de uitvoering: Slim deurslot + wifi bridge
5 / 5 sterren
10/10

Mooi en handig product. Erg tevreden na 4 weken gebruik

  • Eindelijk een slim slot met mooi design
  • Installatie bleek erg eenvoudig
  • Smartphone bediening
  • Geen andere kleur buitenknop

Erg mooi slot met strakke gebruiksvriendelijke app. Geen sleutels meer mee went echt snel. De backup pincode is een uitvinding. Wel een paar keer oefenen, maar daarna werkt het mooi. Wel de maat van je cilinder opnemen voordat je besteld. Bij degene waar ik het slot zag was een langere Bold cilinder nodig, bij mij paste de 33 wel precies.

  • Johan kuiper
  • 16 februari 2021
  • In de uitvoering: Slim deurslot
5 / 5 sterren
10/10

Top product. Nog een slot erbij bestellen voor de achterdeur

  • Snel gemonteerd
  • Geen sleutel meer nodig
  • Easy to use app

Slot is gemakkelijk te installeren, app is ook makkelijk in gebruik. Ingesteld dat het slot automatisch ontgrendeld als ik aan kom lopen, dus ik hoef ook niet de app te openen om de deur te ontgrendelen.

  • Bas voois
  • 27 april 2021
  • In de uitvoering: Slim deurslot
5 / 5 sterren
10/10

top apparaat

  • geen sleutel meer nodig
  • kan iedereen die je wilt binnen laten

altijd kun je zien wie en hoe laat binnen is geweest

  • Michel
  • 15 december 2020
  • In de uitvoering: Slim deurslot

Specificaties

Product

Artikelnummer
882698
Fabrikantcode
100344
Merk
Bold
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Eigenschappen

Geschikt voor type deurslot
Driepuntslot, Eurocilinder
Soort montage deurslot
Vervanging van huidige cilinder
Geschikt voor alle PC maten
Ja
Geschikt voor alle cilindermaten
Nee
Cilinder meegeleverd
Ja
Deur openen via
Smartphone app
Sleutelbeheer
Smartphone, Tablet
Veiligheidskeurmerk
SKG*, SKG**, SKG***
Aantal sleutels
0
Bridge meegeleverd
Nee
Maximale afstand bridge en deurslot
10 m
Bediening via Apple app
Ja
Bediening via Windows app
Nee
Bediening via app
Ja
Bediening via Android app
Ja
Bridge nodig voor wifi connectie
Ja

Connectiviteit

Koppelbaar met domotica
Nee
Certificaten
Nee
Communicatietechniek
Analoog, Dual mode, WLAN, Wifi
Bluetooth
Ja
Bediening via app
Ja
Bediening via Apple app
Ja
Bediening via Android app
Ja
Bediening via Windows app
Nee
Maximale afstand bridge en deurslot
10 m
Bridge nodig voor wifi connectie
Ja
Bridge meegeleverd
Nee
Vermogen
0 W

Fysieke eigenschappen

IP-certificering
Geen IP-certificering
Breedte
6,4 cm
Hoogte
6,4 cm
Diepte
15,9 cm
Gewicht