Afficher Coolblue en Français? | Non

Routebeschrijving winkel Antwerpen - Coolblue

Onze winkel

Plan uw route met Google Maps

Google Maps

Plan uw route van deur-tot-deur met
behulp van Google Maps.

Geografische co÷rdinaten

Indien u in het bezit bent van een GPS-navigatiesysteem, kunt u onderstaande co÷rdinaten gebruiken om ons te bereiken:
N 51.16373 E 4.38473

Komende van Hasselt (E313) of Breda (E19)

Rijd de Ring rond Antwerpen (R1) op richting Gent/Brussel. Op de Ring rond Antwerpen (R1) richting Gent/Brussel neemt u de afslag rechts naar de A12 (borden A12 Boom/Wilrijk). U volgt de A12 voor ongeveer 4 kilometer en neemt de eerste afslag (N177, Wilrijk industrie). Vervolgens maakt u aan de eerste verkeerslichten (ter hoogte van Pizza Hut) een U-bocht naar links naar de buitenbaan van de Boomsesteenweg. Op 200m na de eerste verkeerslichten (ter hoogte van Land Rover) ligt de winkel aan uw linkerkant. Rijd de brug onderdoor en rijd onze parkeergarage binnen.

Vanuit richting Gent (E17)

Op de Ring rond Antwerpen houdt u voor de Kennedytunnel rechts aan richting Breda/Brussel/Antwerpen Centrum. Neem na de Kennedytunnel afslag 5a A12 Boom/Hoboken en houd rechts aan en voeg in op de A12. U volgt de A12 over de grote brug en neemt de eerste afslag (N177, Wilrijk industrie). ervolgens maakt u aan de eerste verkeerslichten (ter hoogte van Pizza Hut) een U-bocht naar links naar de buitenbaan van de Boomsesteenweg. Op 200m na de eerste verkeerslichten (ter hoogte van Land Rover) ligt de winkel aan uw linkerkant. Rijd de brug onderdoor en rijd onze parkeergarage binnen.

Vanuit richting Brussel (E19)

Neem afslag 6 (Wilrijk) en houd links aan richting R11 Hoboken/Ring/Wilrijk. Volg de borden boven de weg richting Wilrijk en voeg in op de R11. Rijd aan de derde verkeerslichten onder de brug door en sla onmiddellijk links af naar de zijbaan van de A12 (Boomsesteenweg). Na 1km bevindt onze winkel zich aan uw rechterkant.

Per trein

U neemt de trein naar Antwerpen Centraal. Wanneer u in het station aankomt, neemt u de uitgang Centrum, waarna u terechtkomt op de Keyserlei.U kan wandelen richting Meir, waarbij u na enkele ogenblikken op een kruising van de Keyserlei met de Italielei komt. Hier slaat u rechts af, waarna u na een honderdtal meter terechtkomt op de Rooseveltplaats. Lijnbus 500 neemt u mee tot aan de halte `Wilrijk Moerelei`.

Voor actuele reisinformatie kunt u de website van de NMBS bekijken.

Per bus

Op de Rooseveltplaats neemt u lijnbus 500. Na ongeveer 30 minuten kunt u afstappen aan halte `Wilrijk Moerelei`. Deze bevindt zich recht voor onze winkel.

Buslijnen 500 en 21 in de richting Rooseveltplaats stoppen aan de overkant van de straat aan halte `Wilrijk Moerelei`. U loopt hier de straat over waarna onze winkel zich recht voor u bevindt.

Voor actuele reisinformatie kunt u de website van De Lijn bekijken.

Adres

Boomsesteenweg 560
2610 Antwerpen
Telefoon: 03 8082700
Altijd
  • Voor 23.59 uur besteld, maandag gratis in huis
  • Nieuw: bezorging op afspraak mogelijk
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Groot assortiment
  • Meeste kennis
  • Alle accessoires

Eerder bekeken door jou