Afficher Coolblue en Français? | Non

Tweedekans Brother M1034D

Tweedekans met lichte gebruikssporen
  • Product heeft andere schade
  • Geretourneerd product opnieuw verpakt
  • Incompleet, maar werkt zonder de missende accessoire(s)/onderdelen
Nieuwprijs 299,- 212,-
Morgen in huis

Over dit Tweedekans-product

Niet meegeleverd:
- Handleiding
- Accessoire kit

Omschrijving Brother M1034D

Met de M1034D van Brother kun je tegelijkertijd snijden en overlocksteken maken. Je kunt op de lockmachine 4 of 3 draden gebruiken en je hebt de beschikking over 8 steekprogramma's. Hieronder valt de directe rolzoom, waarmee je snel kunt rolzoomen zonder dat je de naaivoet of steekplaat hoeft te vervangen. Wanneer je start is de lockmachine in te rijgen door het gemakkelijk te volgen draadinvoersysteem. De M1034D beschikt daarnaast over een vrije arm. Hiermee is het gemakkelijker om broekspijpen of mouwen te locken. Door de elektronische snelheidscontrole kun je op verschillende snelheden naaien terwijl je de optimale naaldkracht behoudt. De Brother M1034D is dus een 3/4 draads lockmachine die over handige functies beschikt.

Over Tweedekans

Een Tweedekans-product is een product dat door een klant is teruggestuurd of omgeruild. Het product is door ons gecontroleerd en verkeert nog altijd in goede staat. Kunnen we jou blij maken met dit Tweedekans-product? Dan profiteer je van een leuke korting.

Wil je meer weten?

Alles over Tweedekans

Accessoires

Aanbevolen accessoires

Reviews

Meest behulpzame review

Score 4.5 / 5 4.5 / 5 sterren
8,5/10
"Een handige machine en makkelijk in gebruik."
  • Minpunt:
    Geen snijder voor je draad

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Eens je de 4 klossen hebt ingeregen, kan je ineens van start. Op YouTube staan ook veel filmpjes over deze machine.

Eerder bekeken door jou