The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Zeven

Lees meer

Met een zeef maak je sauzen, soepen, puree en andere mixen tot een glad geheel. Afhankelijk van de grootte, zeef je ingrediënten grof of fijn. Naast een gewone zeef heb je ook een passe vite, ook wel passeerzeef of roerzeef genoemd. Met een passe vite draai je de zwengel over de ingrediënten heen, zodat je ze door de zeef perst. Zo maak je bijvoorbeeld verse jam of een puree van gekookte groenten.

Lees minder

Zeven

  • 2 resultaten
Lees meer

Met een zeef maak je sauzen, soepen, puree en andere mixen tot een glad geheel. Afhankelijk van de grootte, zeef je ingrediënten grof of fijn. Naast een gewone zeef heb je ook een passe vite, ook wel passeerzeef of roerzeef genoemd. Met een passe vite draai je de zwengel over de ingrediënten heen, zodat je ze door de zeef perst. Zo maak je bijvoorbeeld verse jam of een puree van gekookte groenten.

Lees minder
  • Voor sauzen, soepen en purees
  • Fijne, medium en grove schijven
  • RVS schaal met antislip voeten
87,-
Morgen in huis
  • Voor sauzen, soepen en purees
  • Fijne, medium en grove schijven
  • Gemaakt van RVS
39,-
Morgen in huis

© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.689 beoordelingen