The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Tim

Wat is HP+?

Met HP+ biedt HP een combinatie van diensten aan waarmee jij productiever, veiliger en duurzamer print. Je krijgt 1 jaar extra garantie, je documenten zijn veilig en je draagt een steentje bij aan het milieu. Kies je ook voor Instant Ink dan raakt je inktvoorraad nooit op. In dit artikel lees je meer over HP+ en welke voordelen dit jou biedt.

Wat zijn de voordelen van HP+?

Voordelen HP+

Met HP+ beheer en bedien je jouw printer overal ter wereld. Dankzij de volledige toegang tot het HP Smart Dashboard en de HP Smart app controleer je of jouw thuisnetwerk veilig is en liggen je vakantiefoto’s klaar zodra je terugkomt van je reis. Daarnaast heb je exclusieve extra’s in de HP Smart app voor faxen en scannen en print je gevoelige informatie pas wanneer je bij de printer staat. Ondertussen verklein je met HP+ jouw ecologische voetafdruk, want HP investeert in het planten van nieuwe bomen en het beschermen van bossen voor elke pagina die jij uitprint met HP+.

Wat is HP Instant Ink?

HP Instant Ink

Bij HP+ zit tot 9 maanden Instant Ink inbegrepen. Als jouw cartridge of toner bijna op is, stuurt jouw printer een melding naar HP. Zo heb jij nieuwe inkt of toner in huis op het moment dat het nodig is. Na de proefperiode bespaar je nog steeds tot 70% op originele HP inkt of tot 50% op originele toner. Ondertussen maakt HP+ jouw printer ook slimmer. De clouddienst van HP controleert regelmatig jouw internetverbinding en lost problemen automatisch op. Zelfs malware aanvallen slaat hij af.

Wat zijn de voorwaarden van HP+?

Voorwaarden HP+

Om volledig gebruik te maken van HP+ en al haar voordelen, heb je een persoonlijk HP account nodig en moet jouw printer continu verbonden zijn met het internet. Zo stuurt de HP-printer op tijd een melding uit zodra jouw inkt- of tonercartridge leeg is. Aansluitend werkt een HP+ printer enkel met originele HP inkt of toner en ga je bij aanschaf of bij het installeren van HP+, akkoord met deze voorwaarden.

Hoe installeer je HP+ op je HP+ geschikte printer?

HP+ installeren

Het keuzemoment om HP+ te gebruiken, varieert per type printer. Bij een laserprinter bepaal je op het moment van aanschaf of je voor HP+ kiest. De printer die je ontvangt bevat de juiste software. Bij een inkjetprinter maak je deze definitieve keuze pas tijdens het installeren van de printer. Op basis van jouw keuze installeert de printer de HP+ software.

Welke printers zijn geschikt voor HP+?

Verschil HP printers

Op dit moment biedt HP een klein assortiment aan voor HP+. Voor de inkjetprinters bestaat het assortiment uit de Deskjet-, ENVY- en OfficeJet-series. Bij de laserprinters zijn de modellen uit de LaserJet M200-series geschikt voor HP+.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen