The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Coolblue Zakelijk

Coolblue Zakelijk

Heb je een zaak, dan bieden we je met plezier een aantal extra services aan. Naast het bestellen via de website is het voor zakelijke klanten mogelijk om offertes op te vragen, te bestellen via inkooporders en offline én online op rekening te kopen. We adviseren je over producten en diensten, speciaal voor zakelijk gebruik.

Zakelijk account

  • Bekijk prijzen incl. en excl. btw
  • Bestel gemakkelijk meerdere stuks
  • Download gemakkelijk je facturen

Veelgestelde vragen

Als zakelijke klant kan je bij ons bestellingen op rekening plaatsen en achteraf betalen. Hiervoor moet je wel minimaal 1 jaar ingeschreven zijn bij de KBO. Neem contact op met Coolblue Zakelijk om een kredietaanvraag te doen.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een offerte op maat.

Stuur een e-mail naar zakelijk@coolblue.be en vermeld hierin je ordernummer en wat je in je factuur wilt wijzigen. Dit kan tot 30 dagen na de datum die op je factuur staat. Je krijgt dan van ons binnen 3 werkdagen een aangepaste creditfactuur in je mailbox. Hierdoor komt je huidige factuur te vervallen.

Nee, dat is niet mogelijk. Plaats je een zakelijke bestelling bij Coolblue, dan krijg je altijd een factuur met hierop Belgische btw. Op het moment jouw onderneming btw-plichtig is kan deze btw teruggevorderd worden via de btw-aangifte, zoals je gewend bent bij andere zakelijke aankopen.

Je kunt binnen 30 dagen nadat je het product ontvangen hebt, je retour aanmelden. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product gratis terug te sturen. Je hebt 2 opties: 1) je product gratis ruilen voor een ander product 2) je product gratis retourneren en je geld terug laten storten. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Je kunt je keuze aangeven in het online retourformulier. Na 30 dagen repareren wij je product en gelden de bovenstaande opties niet meer.
Vragen Oplossingen
Vragen Oplossingen

Thuiswerkwinkel en cadeaubonnen

Nieuw: de Coolblue Thuiswerk Configurator

Thuiswerken gaat de aankomende jaren steeds belangrijker worden. Daar wil je als werkgever graag jouw medewerkers in ondersteunen. Zo is het belangrijk om een goed bureau, ergonomische stoel, monitor en accessoires zoals muizen en laptopstandaarden aan te bieden. Geef je medewerkers daarom toegang tot de Coolblue Thuiswerk Configurator.

Cadeaubonnen

Wil je jouw medewerkers in het zonnetje zetten? Met een Coolblue-cadeaubon kunnen ze zelf hun favoriete cadeau uit duizenden producten kiezen. Wil je onze cadeaubon inzetten voor een actie of campagne? Ook dan helpen we je met plezier verder.

Contact

Neem meteen contact op met jouw accountmanager om kennis te maken of voor persoonlijk advies. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.

  • Bel ons op 03 808 27 44
  • Mail ons via zakelijk@coolblue.be

Bel je buiten onze openingstijden? Dan kan je tot 23.59 uur bij onze klantenservice terecht.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback
Coolblue Zakelijk
Artikel van:
Coolblue Zakelijk Zakelijk


© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen