The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Coolblue Zakelijk

Coolblue Zakelijk

Heb je een zaak, dan bieden we je met plezier een aantal extra services aan. Naast het bestellen via de website is het voor zakelijke klanten mogelijk om offertes op te vragen, te bestellen via inkooporders en offline én online op rekening te kopen. We adviseren je over producten en diensten, speciaal voor zakelijk gebruik.

Nieuw: de Coolblue Thuiswerk Configurator

Thuiswerken gaat de aankomende jaren steeds belangrijker worden. Daar wil je als werkgever graag jouw medewerkers in ondersteunen. Zo is het belangrijk om een goed bureau, ergonomische stoel, monitor en accessoires zoals muizen en laptopstandaarden aan te bieden. Geef je medewerkers daarom toegang tot de Coolblue Thuiswerk Configurator.

Onze voorwaarden en services

Vandaag besteld, gratis bezorgd

Als je vandaag vóór 23.59 uur iets bestelt, wordt het gratis geleverd op een adres waar het jou uitkomt. Of kies een leveringsoptie die bij jou past. Als zakelijke klant kan je jouw bestelling ook in één van onze winkels ophalen.

Factuur en offerte met referentie

We kunnen direct een referentie toevoegen aan je offerte, bestelling en factuur. Handig voor je administratie. Maak je gebruik van een inkoopsysteem? Dan kan je via jouw systeem bij ons bestellen.

Eigen accountmanager

Iedere zakelijke klant heeft een eigen accountmanager, die op de hoogte is van jouw zakelijke situatie. Zo kunnen we je nog beter voorzien van persoonlijk advies en krijg je snel antwoord op al je vragen.

Snel een offerte op maat

Niemand houdt van wachten. Als je belt, ontvang je altijd dezelfde dag een offerte. We kijken naar hoe groot je bestelling is en geven vervolgens de beste aanbieding voor jou.

Echte winkels

We hebben winkels in Brussel, Zaventem, Wilrijk en Gent waar je altijd terecht kan met jouw vragen, advies over producten of hulp bij het instellen van je product. Ook als je achteraf betaalt, kan je je bestelling in één van onze winkels ophalen.

Achteraf betalen

Als zakelijke klant kan je bij ons bestellingen op rekening plaatsen en achteraf betalen. Hiervoor moet je wel minimaal 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel.

Zakelijk account

Redenen om een account aan te maken:

  • Beheer al je bestellingen en retouren op één plek
  • Bestel sneller met je bewaarde adresgegevens
  • Download gemakkelijk je facturen

Zakelijke oplossingen

Telefoons en tablets

Met de juiste software is het installeren, updaten en beheren van meerdere toestellen tegelijk erg eenvoudig. Je wilt je smartphone of tablet natuurlijk ook beschermen tegen val- en stootschade. We kunnen voor levering een screenprotector en een hoesje plaatsen. Gaat je smartphone toch kapot? Dan repareren we hem met onze eigen CoolblueRepareert service.

Zakelijke IT

We adviseren je over de juiste producten voor je werkplek. Als we de juiste producten hebben geselecteerd, helpen we je met de uitrol en installatie van de werkplekken. Je kiest zelf of je jouw nieuwe werkplekken wilt kopen of huren. Oude apparatuur halen we voor je op, we wissen de data GDPR gecertificeerd en betalen de restwaarde aan je uit.

Apple

Met Apple laat je alle producten eenvoudig met elkaar samenwerken. We rollen de apparaten voor je uit in jouw zakelijke beheeromgeving en geven advies over apps die niet kunnen ontbreken. Met Apple Financial Services rust jij je medewerkers uit met de beste en nieuwste Apple producten, maar dan wel zonder aanschafkosten.

Zakelijk assortiment

Zakelijke laptops

Onze zakelijke laptops zorgen voor een betere beveiliging van je documenten, hebben een uitgebreide garantie en zijn steviger.

Smartphones

Vind gemakkelijk de meest geschikte smartphone, tablet of accessoire voor jouw bedrijf of organisatie.

Alles voor je werkplek

Met ons zakelijke assortiment kies je nog makkelijker het beste product uit.

Cadeaubonnen

Wil je jouw medewerkers in het zonnetje zetten? Met een Coolblue-cadeaubon kunnen ze zelf hun favoriete cadeau uit duizenden producten kiezen. Wil je onze cadeaubon inzetten voor een actie of campagne? Ook dan helpen we je met plezier verder.

Contact

Neem meteen contact op met jouw accountmanager om kennis te maken of voor persoonlijk advies. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.

  • Bel ons op 03 808 27 44
  • Mail ons via zakelijk@coolblue.be

Bel je buiten onze openingstijden? Dan kan je tot 23.59 uur bij onze klantenservice terecht.

Coolblue Zakelijk
Artikel van:
Coolblue Zakelijk Zakelijk


© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen