The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Betaalmogelijkheden

Terug naar de klantenservice

Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser.


Nee, het is niet mogelijk om producten te bestellen tegen een btw-tarief van 0%. Plaats je een professionele bestelling bij Coolblue, dan krijg je altijd een Belgische factuur en kan je de btw die je betaalt gewoon terugvorderen via je btw-aangifte, zoals je gewend bent bij andere professionele aankopen.


Ja, je kan je product binnen de 30 dagen retourneren. Voor producten die betaald zijn geweest met ecocheques krijg je van ons geen geld, maar shoptegoed terug. Daarmee kan je een ander of hetzelfde ecocheque-product aanschaffen. Alleen onze klantenservice kan het shoptegoed voor je toepassen. Neem contact met ons op wanneer je iets wilt bestellen om het tegoed te verrekenen.


Je kunt bij ons betalen met Bancontact-kaart en met de Payconiq by Bancontact-App, online en in onze winkels. Kies online bij het bestellen van jouw product voor de betaalwijze Bancontact en bevestig de betaling met je Bancontact-kaart of met de Payconiq by Bancontact-App op je smartphone. Je kunt de betaling ook afronden met alle individule online bankieren Apps. Betalen met Bancontact is veilig en helemaal gratis.


Vanwege het coronavirus klopt deze informatie over de betaalmogelijkheden niet helemaal meer. Bekijk onze actuele veelgestelde vragen voor meer informatie.

--

Je kunt alleen in onze winkels met contant geld betalen. Wij accepteren helaas geen contante betalingen aan de deur of bij het postkantoor. Plaats het product in je digitale winkelmandje en kies voor de optie om het in de winkel op te halen. Haal vervolgens je bestelling op en betaal met contant geld. Dit is mogelijk tot een limiet van 3000 euro.


Bij Coolblue kan je alle eco-vriendelijke producten en Samsung en Huawei telefoon- en tabletreparaties betalen met ecocheques. Op de productpagina zie je of je het product met ecocheques kan betalen aan de hand van het ecocheques label met het groene blaadje. Producten die het label niet hebben, kunnen niet met ecocheques worden betaald.

Meer informatie lees je op onze speciale ecocheque pagina.


Ja, via creditcard. Als je een bestelling plaatst, wordt het bedrag op je kredietkaart gereserveerd. We schrijven het bedrag pas na de levering af.

Je kan bij Coolblue niet betalen met Klarna of Afterpay.


Dit doe je door een afspraak in onze Belgische winkels te maken.

Grote producten (zoals wasmachines, koelkasten, diepvriezers en vaatwassers) en kleine producten (zoals smart lampen of thermostaten) kan je bestellen en betalen met ecocheques in onze winkels. Voor grote producten plannen we ook meteen een gratis bezorgafspraak. Dekken je ecocheques de aankoopprijs niet volledig, dan kan je gewoon met cash of betaalkaart bijbetalen. Meer informatie lees je op onze speciale ecocheque pagina.

Bij online bestellingen vragen we je om op voorhand te betalen via de website, waardoor het niet mogelijk om op die manier met ecocheques te betalen.


Heb je er voor gekozen om te betalen met een bankoverschrijving? Dan kan je het geld overmaken naar ons rekeningnummer: BE07310160125666. Vermeld bij het betalen altijd je naam en ordernummer. Wil je jouw eigen rekeningnummer wijzigen? Neem dan even contact met ons op.


Ja! Je kunt onze cadeaukaarten online of kopen in de winkel. Je kunt kiezen uit verschillende bedragen.


Ja, dit doe je door een afspraak in onze winkels te maken. Je kan met ecocheques betalen voor een selectie milieuvriendelijke producten. We aanvaarden zowel de papieren versies van Edenred en Sodexo als de elektronische versies van Edenred, Sodexo en Monizze. Bij online bestellingen vragen we je om op voorhand te betalen via de website, waardoor het niet mogelijk om op die manier met ecocheques te betalen.


Online kan je betalen met Bancontact (kaart en App), kredietkaart (Visa of MasterCard), PayPal, Apple Pay, Coolblue-cadeaukaarten of een handmatige overschrijving. In de winkel kan je betalen met Bancontact, kredietkaart, contant geld, Apple Pay, Coolblue cadeaukaarten en Ecocheques. Omwille van de veiligheidsmaatregelen die we nu nemen, willen we je vragen zo veel mogelijk elektronisch te betalen.
© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen