The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Giovanni

Alles over de HTC Vive Pro 2 VR bril

De nieuwe HTC Vive Pro 2 volgt de HTC Vive Pro VR bril op. Deze bedrade virtual reality bril gebruik je met een krachtige gaming computer. Ook bevat de Vive Pro 2 een aantal technische snufjes, zoals 5K resolutie. Je leest hier alles over de HTC VR bril en je pre-ordert hem bij Coolblue.

HTC Vive Pro 2 zonder controllers en basisstations

4896 x 2448 LCD beeldscherm | Geschikt voor pc of laptop | Geschikt voor brildragers
809,-
op voorraad
  • Met een 5K resolutie toont het beeldscherm van de HTC Vive Pro 2 scherper beeld dan iedere andere VR bril van dit moment.
  • Door het gezichtsveld van 120 graden heb je geen last van storende dode hoeken.
  • Het 3D geluid zorgt voor meer beleving van je VR games.
  • Let op! De basisstations en controllers die je nodig hebt om met een Vive Pro 2 aan de slag te gaan worden niet standaard meegeleverd.

Wat is de HTC Vive Pro 2?

HTC Vive Pro 2

De HTC Vive Pro 2 is de nieuwste VR bril van HTC. Hij volgt de HTC Vive Pro op. Deze VR bril is, net als de Vive Pro, een passieve virtual reality bril. Dat wil zeggen dat je een computer nodig hebt om de bril te gebruiken. En omdat de VR bril krachtig is, moet de pc waar je de bril op aansluit ook krachtig zijn. Zorg ervoor dat je pc minimaal een NVIDIA GeForce GTX 1060 en een i5 of soortgelijke processor heeft. Een NVIDIA GeForce RTX 2080 videokaart en een i7 processor of soortgelijk wordt aangeraden om de potentie van de VR bril te benutten.

Verbeteringen

5K resolutie

Deze HTC Vive Pro 2 tilt volgens HTC virtual reality naar een nieuw niveau. Vergeleken met de Vive Pro is vrijwel alles verbeterd. De Vive Pro 2 heeft een hogere resolutie, van maximaal 5K. Zo zien de games er aanzienlijk scherper uit dan op het scherm van de voorganger. Ook ververst het scherm met 120 frames per seconde. De snelste actiescènes zien er zo vloeiend uit. Het beeld in combinatie met 3D geluid geven jou het idee dat je zelf deel uitmaakt van de virtuele wereld van je game.

Meegeleverd met de VR bril

HTC Vive controller

Bij de VR bril zit de hoofdband, de oorschelpen met 3D geluid, de benodigde kabels en een handleiding. Controllers krijg je dus niet bij de VR bril geleverd. Omdat je die controllers wel nodig hebt, is het handig als je deze erbij bestelt. Uiteraard gebruik je ook de HTC controllers van de HTC Vive Pro, wanneer je die al bezit.

Accessoires voor de Vive Pro 2

Accessoires

Naast de controller zijn er ook trackers. HTC biedt met de HTC Vive Facial Tracker de mogelijkheid om emoties te tonen in VR. Deze tracker vertaalt jouw gezichtsuitdrukkingen naar de virtuele wereld en zo ontwerp je bijvoorbeeld realistischere games. Bestuur jouw virtuele game karakter ook met beweging met de HTC Vive Tracker 3.0. Je plaatst deze tracker om je arm of been. Wanneer je zwaait met jouw arm, zwaait dat in-game zwaard met jouw beweging mee. Ook gebruik je de Tracker 3.0 voor motion capture en simulatie trainingen.

Mogelijkheden van de VR bril

VR bril

Met de HTC Vive Pro 2 game je via Steam. Zo speel je een game als Half-Life: Alyx of Beat Saber. Ook ga je aan de slag met games en apps uit de HTC Viveport bibliotheek. Daar vind je games als Walking Dead: Saints & Sinners en Until You Fall. Je gebruikt de VR bril ook zakelijk. Zo voer je een virtuele meeting met mensen van over de hele wereld of ontwerp je architectuur in 3D. Klaar met gamen en werken? Dan kijk je ook een film in virtual reality met de VR bril.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen