The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over GoPro

Op zoek naar advies over GoPro? Op deze pagina vind je advies over de GoPro HERO camera's, vergelijken we de GoPro camera's met elkaar en laten we zien hoe je de GoPro software gebruikt. GoPro staat bekend om zijn veelzijdige action camera's die in elke situatie en sport te gebruiken zijn. Met de verschillende beschikbare mounts maak je hem compleet, zodat je de camera kunt gebruiken op de fiets en motor, bij het surfen, skiën of skydiven.

GoPro HERO 9

De GoPro HERO 9 Black is de opvolger van de HERO 8 Black en de eerste GoPro action camera met een selfiescherm. Alle voorgaande modellen toonden alleen instellingen op het scherm aan de voorkant. Dit maakt de HERO 9 meer geschikt voor vloggen, je ziet precies wat je opneemt.

GoPro HERO 8

GoPro HERO 8

De GoPro HERO 8 Black is de opvolger van de HERO 7 Black. Onze specialist heeft de HERO 8 Black een tijdje gebruikt en vergeleken met zijn voorganger. De HERO 8 beschikt over een aantal nieuwe en verbeterde functies, zoals timelapse video's en een LiveBurst modus.

GoPro HERO 7

GoPro HERO 7

De GoPro HERO 7 lijn bestaat uit 3 verschillende modellen: de GoPro HERO 7 Black, de HERO 7 Silver en de HERO 7 White. Onze specialisten hebben deze 3 action camera's met elkaar vergeleken. In onderstaande artikelen lees je wat de verschillen en overeenkomsten zijn.

Aan de slag met jouw GoPro

GoPro Quik

Je hebt een GoPro action camera gekocht en het is tijd om foto's en video's te maken. In onderstaande artikelen lees je onder andere hoe je jouw GoPro instelt, welke accessoires handig zijn bij het maken van mooie beelden en hoe je jouw video's kunt bewerken.

GoPro accessoires

GoPro accessoires

Er zijn verschillende accessoires om het beste uit je GoPro action camera te krijgen. Denk aan een grip, behuizing, batterij opladerof strap. Onze specialist legt je uit wat je in verschillende situaties aan GoPro accessoires hebt.© 1999 - 2021 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen