The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Bas

Hoe update ik de software voor mijn Corsair accessoires?

Hier lees je hoe je de Corsair CUE software voor jouw Corsair gaming accessoires installeert. Jouw (gloednieuwe) corsair accessoire heeft namelijk een arsenaal aan te personaliseren functies, zoals programmeerbare verlichting en/of macroknoppen. Na het installeren van deze software stel je deze functies precies zo in als jij wilt.

Waarom deze software?

Met de software voor je gaming accessoires van Corsair stel je niet alleen een mooi verlichtingspatroon in, maar je voorkomt ook eventuele problemen. Zo houdt de software jouw drivers up-to-date en weet je zeker dat je computer jouw accessoire goed herkent. Zie je jouw accessoire niet? Dan is er misschien iets mis met het toetsenbord, je usb poort of de drivers.

Voorbereiding

Voordat je begint zorg je dat je de betreffende accessoires, zoals omschreven in de producthandleiding, aansluit op je pc of laptop. Koppel deze tijdens het installatieproces niet los, want ook de drivers van je accessoires worden (indien beschikbaar) automatisch bijgewerkt. Pas als het proces helemaal is afgerond is het veilig om je accessoires weer los te koppelen.

Installeren en updaten

  1. Open je browser en navigeer naar https://www.corsair.com/us/en/icue
  2. Klik op Download Now en kies de locatie waar je de installer wilt opslaan. Wacht tot de download klaar is.
  3. Open het zojuist gedownloade bestand en kies je taal.
  4. Optioneel: klik bij de stap 'Options' op browse om de installatielocatie aan te passen.
  5. Klik op Install en wacht tot Corsair CUE klaar is met installeren. CUE zal hierna automatisch opstarten (standaard aangevinkt) en de nieuwste drivers voor je aangesloten Corsair accessoires downloaden.
Bas
Artikel van:
Bas Gamingspecialist.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 12.612 beoordelingen