The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Je Sonos multiroom systeem uitbreiden met een soundbar

Heb je al Sonos speakers in huis en wil je deze graag uitbreiden met een soundbar in de woon- of slaapkamer? Tof! Met een Sonos soundbar of soundplate verbeter je het geluid bij je televisie. De Sonos Beam bedien je daarnaast via Google Assistant. Ook heb je nog de mogelijkheid uit te breiden met een subwoofer. Wij helpen je in dit artikel graag bij je keuze voor het uitbreiden van jouw Sonos multiroom systeem.

Wil ik een soundbar of een soundplate?

Soundbars

Sonos soundbar

Met een soundbar verbeter je eenvoudig het geluid van je televisie. Een soundbar is een langwerpige speaker die je onder of voor de televisie plaatst. Met bevestigsmateriaal is de soundbar ook onder de tv op te hangen. Soundbars hebben ingebouwde speakers waardoor de geluidsweergave gedetailleerd wordt en de speaker een hoog volume bereikt. Je bedient een soundbar via de knoppen op het apparaat, ingebouwde Google Assistant spraakbediening, de merkgerelateerde app op je smartphone of tablet of via spraakbediening met een ingebouwde spraakassistent.

Soundplate

Sonos soundplate

Met een soundplate luister je niet alleen naar een meer gedetailleerde geluidsweergave van je televisie, films en series, maar ook naar een verbeterde bass en een surround sound. dankzij het ronde ontwerp wordt het geluid meerdere richting in je kamer ingestuurd en de ingebouwde bas benadrukt lage tonen waardoor geluidseffecten beter tot hun recht komen. Zo lijkt het net of zelf in die spannende film zit. Een soundplate hang je niet op, maar plaats je onder je televisie tot 35 kg of in een tv kastje. Ook een soundplate bedien je via de speaker, app op je smartphone of tablet of via ingebouwde spraakbediening.

Je soundbar of soundplate uitbreiden met een subwoofer

Subwoofer

Wil je nog meer uit het geluid van je Sonos geluidssysteem halen en heb je al surround speakers? Sluit dan nog een Sonos Sub aan op de soundbar of soundplate. De Sub benadrukt de diepe bastonen waardoor geluidseffecten van series en films nog beter naar voren komen.


© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 7.705 beoordelingen