The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Dewy

Advies over iPhone hoesjes van Apple

De aanschaf van een nieuwe iPhone is een flinke investering. Als je iPhone je een beetje dierbaar is, is het onverstandig om zo'n duur apparaat niet te beschermen. Zeker omdat je je iPhone bijna altijd op zak hebt. Terwijl je gaat zitten, rolt je iPhone uit je broekzak. Met een beetje pech is je iPhone dan al beschadigd. Dat wil je voorkomen. Met een goed hoesje blijft je iPhone er zo lang mogelijk als nieuw uitzien en met een hoesje van Apple doe je dat in stijl.

Welke soorten Apple hoesjes zijn er?

Apple siliconen of leren Back Covers

Apple siliconen of leren Back Covers

Met een Back Cover bescherm je zoals de naam al zegt, de achterkant van je iPhone. Ook de zijkant is beschermd. Wil je de natuurlijke lijnen van je iPhone graag behouden? Met deze Apple phone case zie je nog genoeg van het uiterlijk van je iPhone. Apple maakt onderscheid in siliconen en leren back covers. Het siliconen hoesje heeft een zijdeachtige afwerking en voelt fijn aan. Ook het leren iPhone hoesje, gemaak van speciaal gelooid en bewerkt Europees leer, voelt prettig aan en je toestel blijft dun. Een nadeel van de back cover is dat het scherm onbeschermd is. Kies naast een back cover dus altijd voor een goede screenprotector.

 • Deze hoes is subtiel waardoor je nog veel van het uiterlijk van je iPhone ziet.
 • De lijnen van je iPhone blijven zichtbaar.
 • Je iPhone is direct te gebruiken.
 • Deze hoes biedt geen bescherming voor je beeldscherm.
Apple Folio Book Case

Apple leren Folio Book Case

Wil je in 1 keer zowel de voor- als achterkant van je iPhone beschermen? Dat doe je met een Apple Folio Book Case. Zoals de naam al zegt: je opent de hoes net zoals je een boek openslaat. Aan de binnenkant van de hoes heb je vakjes om pasjes, papiergeld of bonnetjes in op te bergen. Dankzij het speciaal gelooide en afgewerkte leer heeft deze mooie iPhone hoes een luxe uitstraling. De microvezels aan de binnenkant zorgen voor een goede bescherming van je iPhone. Het enige nadeel van deze iPhone cases is dat het klepje soms in de weg zit tijdens het bellen. Je hoeft het hoesje er tijdens het opladen van je iPhone niet af te halen.

 • Deze hoes beschermt je iPhone volledig.
 • Je hoeft je iPhone niet uit de book case te halen om hem te gebruiken.
 • Er is plek voor pasjes, bonnetjes en papiergeld.
 • De klep kan tijdens het bellen in de weg zitten.

Apple Smart Battery Case

De Apple Smart Battery case ziet eruit als een back cover, maar hij is meer dan dat. Net als een back cover, beschermt hij de achter- en zijkant. Maar de belangrijkste functie is dat de hoes voorzien is van een ingebouwde accu. Gaat je iPhone snel leeg? Met deze hoes verleng je de levensduur van je iPhone. Je kiest zelf wanneer je deze extra energie inzet. Dit doe je door de aan-/uitknop in te drukken. Nadeel is wel dat je slanke iPhone door dit hoesje in zijn geheel een stuk dikker aanvoelt. Zit je iPhone in de case? Dan zie je op het toegangsscherm en in Berichtencentrum de intelligente batterijstatus. Je weet dus altijd precies hoeveel batterij je nog over hebt.

 • De hoes verlengt de batterijduur van je iPhone.
 • Je kiest zelf wanneer de ingewerkte accu wordt ingeschakeld.
 • Je iPhone is direct te gebruiken.
 • Battery cases zijn een stuk dikker dan andere back covers.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen