The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over personenweegschalen

Vroeger werd een weegschaal enkel gebruikt voor het bepalen van je lichaamsgewicht. Aangezien alleen het totale lichaamsgewicht nog maar weinig zegt over je fysieke gezondheid, zijn er steeds meer weegschalen die ook je vetpercentage, spiermassa, vochtgehalte of botmassa meten. Lees hieronder waar je op moet letten bij het aanschaffen van een personenweegschaal.

Algemeen advies

Wanneer je op zoek bent naar algemene informatie die je helpt bij de keuze voor een personenweegschaal, helpen wij je op weg. We geven je onder andere advies over de verschillende eigenschappen van weegschalen.

Fitbit

De Fitbit Aria is een slimme weegschaal die je koppelt aan je Fitbit activiteitstracker. Onze specialisten helpen je bij het gebruik van de Fitbit Aria en het instellen van de bijbehorende mobiele app.

Medisana

Medisana maakt zowel basis weegschalen als weegschalen met uitgebreide lichaamsanalyse. Deze koppel je met een app aan je smartphone. Onze specialisten ondersteunen je bij vragen over je Medisana weegschaal.

Polar

De Polar Balance Scale is een slimme weegschaal die gegevens uitwisselt met je Polar activiteitstracker. We helpen je bij vragen over het gebruik hiervan.

Nokia

Wanneer je vragen hebt over het gebruik van je Nokia weegschaal of de bijbehorende app, lees je het advies van onze specialisten.

Garmin

Onze specialisten helpen je bij het koppelen van je Garmin Index weegschaal met de mobiele applicatie van Garmin.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.563 beoordelingen