The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Philips Airfryer XL of Philips Airfryer XXL

In het kort

Philips Airfryer XL Philips Airfryer XXL
Laadvermogen Bakt 1,2 kg snacks Bakt 1,4 kg snacks
Formaat Gelijk aan XXL Gelijk aan XL
Bakresultaat Niet vet, wel knapperig Nóg minder vet en extra knapperig
Voorverwarmen Kort voorverwarmen Voorverwarmen niet nodig

Laadvermogen & formaat

Philips airfryer xl in keuken

Philips Airfryer XL | 1,2 kg snacks

In de Philips Airfryer XL bak je 1,2 kg snacks in één keer. Dit is voldoende voor een gemiddeld huishouden van zo’n 3 tot 4 personen. Let er wel op dat je grotere gerechten, zoals een hele kip of een ovenschotel minder gemakkelijk in deze airfryer maakt. De XL variant van Philips is qua inhoud dan ook kleiner dan de Philips Airfryer XXL.

 • Bakt 1,2 kg snacks
 • Niet genoeg ruimte voor een hele kip
Kip, friet, taart en gegrilde groenten op aanrecht

Philips Airfryer XXL | 1,4 kg snacks

Dankzij de ruime inhoud bak je grote porties snacks van wel 1,4 kg met de Philips Airfryer XXL. Ondanks de ruimere inhoud, is de airfryer qua formaat niet groter dan de XL variant. Zo neemt het apparaat niet meer ruimte in beslag op je aanrecht. Grote stukken vlees, kip of vis bereid je er ook gemakkelijk met de Philips XXL.

 • Bakt 1,4 kg snacks
 • Formaat is gelijk aan de XL

Bakresultaat & technologie

bekertje met vet halfvol

Philips Airfryer XL

De Philips Airfryer XL maakt gebruik van Rapid Air technologie. met slechts een lepeltje olie en hete lucht frituur je zo snacks op een gezonde manier. De technololgie zorgt ervoor dat friet en snacks rondom worden gefrituurt, voor een knapperig resultaat. Vetten en sappen die tijdens het frituren vrijkomen, voert de airfryer zo veel mogelijk af.

 • Gezond snacken
 • Voor gebruik eerst voorverwarmen
bekertje met vet helemaal vol

Philips Airfryer XXL

Dankzij de Twin TurboStar technologie is het niet nodig om de Philips Airfryer XXL voor te verwarmen. Handig wanneer je uit je werk snel iets lekkers op tafel wilt zetten. Deze technologie filtert daarnaast overtollige vetten en sappen uit de lucht en voert dit af naar de bodem van de airfryer. Het resultaat is minder vette en meer knapperige snacks.

 • Nóg minder vette en meer knapperige snacks
 • Voorverwarmen is niet nodig

Conclusie

Zoek je een Philips Airfryer met een ruime inhoud? Dan raden we de Philips Airfryer XXL aan. Deze airfryer heeft namelijk meer laadvermogen, zodat je grotere hoeveelheden in één keer bakt. Een groot voordeel van de XXL variant, is dat deze qua formaat gelijk is aan de Airfryer XL. Daarom neemt 'ie niet meer ruimte in beslag op jouw keukenblad. De vernieuwde TurboStar technologie voert vetten en sappen nóg beter af, zodat jouw snacks minder vet en extra knapperig zijn.

Coolblue's Keuze voor een grote airfryer

 • Voor 5 personen of meer
 • 1,4 kg bakcapaciteit
 • Receptenboekje meegeleverd
194,-
op voorraad

In de Philips Airfryer XXL HD9650/90 bak je een hele kip of 2 zakken diepvriesfriet. Dit maakt deze airfryer heel geschikt voor grote gezinnen. Doe wat inspiratie op door een kijkje te nemen in het meegeleverde receptenboek. Dankzij het hoge vermogen van 2225 watt zet je alles binnen een mum van tijd op tafel en daarom is deze airfryer Coolblue's Keuze.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 7.028 beoordelingen