The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Uhro

Thermostaten bekijken in onze winkels

Ben je op zoek naar een thermostaat, maar wil je deze eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze 11 winkels in Nederland of één van onze 5 winkels in België. Hier staan onze specialisten voor je klaar om advies te geven.

Informatie over onze winkels

Thermostaat close up smart home wand Tilburg

Thermostaten testen in de winkel

Je vindt een thermostaat in het slimme huisje in onze winkels in Den Haag, Brussel en Hasselt. Hier kun je het product ook direct testen. In de overige winkels kun je uiteraard ook gewoon terecht voor advies.

Thermostaat advies specialist winkel Tilburg

Advies van onze specialisten

Liever meer advies over een product? Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste thermostaat voor jou. Natuurlijk beantwoorden ze ook al je vragen.

Tips voorafgaand aan het testen

Tips winkel Tilburg

Om een juiste keuze te maken, is het handig als je jezelf van te voren enkele vragen stelt. Op deze manier weet je beter waar je op moet letten tijdens je zoektocht naar een thermostaat? Denk aan de volgende vragen:

  • Ondersteunt jouw cv-ketel een modulaire thermostaat of alleen een aan/uit thermostaat. Je vindt dit in de handleiding van de thermostaat.
  • Wil je de thermostaat uitbreiden met sensoren in andere kamers?

Tips voor tijdens het testen

Ophalen winkel Den Haag

Tijdens het testen kijk je vooral naar het uiterlijk van de thermostaat. Denk daarom vooral na over het formaat en de kleur. Welke thermostaat past het beste in jouw huiskamer? Daarnaast laat je je informeren over de installatieservice. Het installeren van een thermostaat kan namelijk moeilijk zijn.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen