The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Lucinda

3 tips voor zakelijk contact op afstand

Online vergaderen wordt steeds populairder. Je hoeft geen uren in de file te staan voor een zakelijk overleg en bespaart daarmee behoorlijk wat reiskosten. Maar hoe haal je nu het beste uit jouw online brainstorm en houd je het contact met je klanten warm? In dit artikel geef ik je 3 tips voor succesvol zakelijk contact op afstand.

1. Wees verstaanbaar met een vergader microfoon

Vergadermicrofoons

Om op afstand te vergaderen of te brainstormen, is een vergadermicrofoon met een speaker en microfoon in één de oplossing. Vergadermicrofoons hebben een compact formaat waardoor je ze gemakkelijk in je tas stopt en je ook als flexwerker gewoon mobiel blijft. Met een draadloze microfoon knoei je niet met kabels. Daardoor plaats je hem gemakkelijk in het midden van de ruimte. Zo is je telefonisch gesprekspartner voor iedereen in de kamer verstaanbaar en hakken jullie gezamenlijk die knoop door.

2. Wees zichtbaar met een conference webcam

Webcam

Een vergadering op afstand maak je pas écht persoonlijk als je elkaar ook kan zien. Daarvoor zijn conference webcams de oplossing. Deze webcams hebben vaak een extra wijd gezichtsveld, zodat je alle collega’s in de ruimte goed in beeld krijgt. Daarnaast is de videokwaliteit van belang, want het laatste wat je wil doen tijdens een zakelijk gesprek is pixels tellen. Met een conference webcam met ingebouwde microfoon ben je in één keer voorzien van beeld en geluid tijdens je vergadering.

3. Focus op je gesprek met een office headset

Office headset

Een office headset is de oplossing voor gesprekken die vragen om meer privacy, zoals contact met klanten en leveranciers. Werk je in een ruimte met meerdere collega’s? Je gesprekspartner heeft geen last van omgevingsgeluiden, dankzij een ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking. Zelf word jij ook niet afgeleid door een rumoerige omgeving, met ruisonderdrukking in de oorschelpen. Overweeg een draadloze office headset voor extra bewegingsvrijheid. Zo loop je tijdens een lang telefoongesprek probleemloos heen en weer tussen je bureau en de koffieautomaat.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen