The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Rowan

De wasmachine voor jouw gezinssamenstelling

Of je een kleine of een grote wasmachine nodig hebt, hangt van je gezinssamenstelling af. Als je met 1 of 2 personen woont, heb jij aan een kleine wasmachine genoeg. Heb je een groter huishouden? Let dan goed op het vulgewicht.

1 of 2 personen

Wasmachine voor 1 of 2 personen

Woon je alleen of met z'n tweeën, koop dan een wasmachine met plek voor 7 of 8 kilo wasgoed. Met een klein huishouden doe je hiermee meerdere keren per week de was.

2 personen met een baby

Wasmachine voor 2 personen met 1 baby

Als je als stel een baby hebt, raden we een wasmachine van 7 tot 9 kilo aan. Dit is afhankelijk van hoeveel en hoe vaak je de was doet. Draai je vaak kleine wasjes met rompers en sokjes, kies dan een wasmachine met 7 kilo vulgewicht. Stop jij je trommel graag helemaal vol met handdoeken en groot beddengoed, dan kan 8 of 9 kilo handig zijn.

2 personen met 1 kind

Wasmachine voor 2 personen met 1 kind

Hebben jullie een kind dat al wat groter is, kies dan een wasmachine met minimaal 8 kilo inhoud. Met een kind in huis was je grotere kledingstukken dan wanneer je een baby hebt. Houd hier rekening mee bij de aanschaf van je wasmachine.

2 personen met 2 kinderen

Wasmachine voor 2 personen met 1 of 2 kinderen

Net als bij een gezin met 1 kind raden we bij een huishouden met 2 kinderen een wasautomaat aan van minimaal 8 kilo. Wanneer je kinderen de hele dag door buitenspelen, kan een grotere wasmachine handig zijn. Bijvoorbeeld een automaat met 9 kilo vulgewicht.

2 personen met meer dan 2 kinderen

Wasmachine voor een gezin met meer dan 2 kinderen

Een huishouden met meer dan 2 kinderen vraagt om een grote wasmachine. Om al je wasgoed in één keer te wassen, adviseren we een machine van 9 kilo of meer. Hiermee doe je meerdere keren per week de was. Zo weet je zeker dat alles in de trommel past en bespaar je energie.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen