The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

Wifi versterken in een groot appartement

Woon je in een groot appartement van meer dan 85 vierkante meter en heb je niet overal in je woning een goed wifi signaal? Dat kan bijvoorbeeld door te veel wifi netwerken in de buurt. Door je wifi signaal te versterken, krijg je wifi ontvangst in je volledige appartement. Zo heb je bijvoorbeeld wifi in de slaapkamer en draadloos internet in de keuken. In dit artikel leg ik je uit wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil wifi op een plek waar ik nu nog geen draadloos signaal heb

Extra wifi punt

Heb je helemaal geen wifi in keuken of wil je ook draadloos internet op je studeerkamer? Met een powerline adapter creëer je een wifi netwerk op een plek waar je helemaal nu geen ontvangst hebt. Dat gaat eenvoudig: je steekt de adapter in het stopcontact en verbind hem met je router. Vervolgens steek je de tweede adapter in het stopcontact op bijvoorbeeld de studeerkamer. Zo heb je internet in je hele appartement. Kabels trekken is niet nodig: het internet loopt namelijk via het stroomnet.

Ik wil mijn huidige wifi signaal versterken

Wifi signaal versterken

Ben je tevreden over je huidige router of het modem van je provider, maar heb je toch last van slechte wifi? Breid dan je huidige draadloze netwerk uit. Zo krijg je een groot wifi bereik in je grote appartement. Bij bepaalde merken en modellen breid je het huidige netwerk uit met een speciale accessoire. Dat geldt bijvoorbeeld voor Asus AiMesh of Netgear Nighthawk. Deze accessoires maken een draadloze verbinding met je huidige router, waardoor je 1 netwerk in huis krijgt. Gebruik je een ander type router, zoals de modem van je provider? Dan breid je jouw draadloze netwerk uit met een powerline adapter. Hiermee zet je een extra wifi netwerk op. Het internet loopt via het stroomnet, dus kabels trekken is dus niet nodig.

Ik wil mijn huidige router vervangen

Wifi router vervangen

Wil je de wifi in het hele huis met behulp van een router met een groot wifi bereik? Dan is Multiroom wifi met 2 stations de beste oplossing voor een groot appartement. Met Multiroom wifi creëer je 1 wifi netwerk met dezelfde naam in je hele appartement. Je plaatst de stations verspreid over je woning, waardoor je overal dekking hebt. Doordat de stations met elkaar communiceren, blijven je apparaten constant in verbinding met het sterkste signaal. Zelfs wanneer je met je tablet van de studeerkamer naar de woonkamer wandelt.

Voor een appartement of klein huis raden wij 2 stations aan. Voor een gemiddelde eengezinswoning raden we 3 stations aan.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen