The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

Wifi versterken in een klein appartement

Woon je in een klein appartement van minder dan 85 vierkante meter, maar zijn er te veel wifi netwerken in de buurt? Dan kun je een slechte wifi ontvangst hebben. Er zijn meerdere oplossingen om wifi in je hele appartement te krijgen. Zo krijg je ook draadloos internet in de keuken en wifi in de studeerkamer. In dit artikel leg ik je uit wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil wifi op een plek waar ik nu nog geen draadloos signaal heb

Extra wifi punt

Heb je helemaal geen wifi op de slaapkamer of wil je ook draadloos internet op het balkon? Met een powerline adapter maak je een wifi netwerk aan op een plek waar je nu geen ontvangst hebt. Dat gaat eenvoudig: je steekt de adapter in het stopcontact en verbind hem met je router. Vervolgens steek je de tweede adapter bijvoorbeeld in het stopcontact op de slaapkamer. Zo heb je internet in je hele appartement, zonder kabels te trekken. Het internet loopt namelijk via het stroomnet.

Ik wil mijn huidige wifi signaal versterken

Wifi signaal versterken

Ben je tevreden over de router die je nu hebt of het modem van je provider, maar heb je last van wifi storing door de buren? Breid dan je huidige netwerk uit. Zo krijg je een groot wifi bereik in je volledige appartement. Bij sommige merken en modellen breid je het huidige netwerk uit met een speciale accessoire. Dat geldt bijvoorbeeld voor Asus AiMesh of Netgear Nighthawk. Deze accessoires maken een draadloze verbinding met je huidige router, waardoor je 1 netwerk in huis krijgt. Gebruik je een ander type router, bijvoorbeeld die van je provider? Dan breid je jouw draadloze netwerk uit met een powerline adapter. Hiermee zet je een extra wifi netwerk op. Het internet loopt via het stroomnet, dus kabels trekken is dus niet nodig.

Ik wil mijn huidige router vervangen

Nieuwe wifi router

Wil je de wifi van de buren wegdrukken door een router met een groot wifi bereik? Dan is Multiroom wifi met 2 stations de beste oplossing voor een klein appartement. Met Multiroom wifi creëer je 1 wifi netwerk met dezelfde naam in je hele appartement. Je plaatst de stations verspreid over je flat, waardoor je overal dekking hebt. Doordat de stations met elkaar communiceren, blijven je apparaten constant in verbinding met het sterkste signaal. Zelfs wanneer je met je tablet van de studeerkamer naar de woonkamer wandelt.

Voor een appartement of klein huis raden wij 2 stations aan.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen