The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Gesponsord artikel

Alles over de Dyson Supersonic

Sinds de jaren 60 is het ontwerp van haardrogers niet meer aangepast, tot Dyson de Supersonic op de markt bracht. Een innovatie op het gebied van haardrogers. Maar wat maakt de Supersonic zo bijzonder? In dit artikel lees je er alles over.

De voordelen van de SuperSonic

De SuperSonic haardroger is op verschillende manier een technisch hoogstandje. Maar wat heb jij er tijdens het drogen van je haar aan?

  • Geen kans op beschadigingen aan je haar
  • Sneller droog
  • Lichter van gewicht en handzaam formaat
  • Magnetische opzetstukken

Hoe de haardroger dit doet? Per onderwerp bespreken we hoe deze haardroger deze resultaten behaalt.

Beschermt je haar tegen hitte

Dyson heeft onderzoek gedaan naar de invloed van warmte op verschillende haartypes. Op basis van deze gegevens heeft Dyson een intelligente warmteregelaar ontwikkeld. Deze warmteregelaar meet de temperatuur van de luchtstroom 20 keer per seconde en past de warmte constant aan. Op deze manier blijft de temperatuur optimaal, beschadigt jouw haar niet door extreme hitte en voorkom je pluizend haar.

Sneller droog

Air Multiplier technology

Door de motor naar het handvat te verplaatsen, blijft er ruimte over voor nieuwe technologische snufjes in de kop. Dyson heeft hier de Air Multiplier technologie aan toegevoegd, waarmee de lucht onder een hoek van 20 graden op hoge snelheid wordt weggeblazen. De hoge luchtstroom in combinatie met de krachtige V9 motor zorgt ervoor dat het haar sneller droogt dan met een reguliere haardroger. Je bent op deze manier sneller klaar met haardroger en houdt tijd over voor leukere dingen dan je haar drogen.

Kleiner, lichter en stiller

Dyson digital V9 motor

Het ontwerp is kleiner, lichter en stiller dan je normaal van haardrogers gewend bent. De krachtige digitale V9 motor is namelijk in het handvat verwerkt, hierdoor is de balans van de haardroger veranderd en beweeg je ‘m gemakkelijker door het haar. De krachtige V9 motor draait tot 110.000 keer per minuut, wat de motor 6 keer sneller maakt dan de motor van een reguliere haardroger.

Magnetische opzetstukken

De Supersonic wordt geleverd met 3 opzetstukken. Een opzetstuk voor glad haar, een styling concentrator om het haar in model te brengen en een diffuser. De opzetstukken zijn magnetisch en bevestig je met alle gemak op de haardroger. Doordat de opzetstukken magnetisch zijn, vervormen ze niet en passen ze altijd op de haardroger. In tegenstelling tot andere haardrogers hebben de opzetstukken van de Supersonic een dubbele wand. Hierdoor blijven ze koel en verbrand je jouw handen niet tijdens het wisselen.

Conclusie

De Dyson Supersonic is met recht een revolutionaire haardroger te noemen. Dankzij vernieuwende technologieën is je haar beschermd tegen hitte en de krachtige motor zorgt ervoor dat je haar snel droog is. Droog je vaak je haar? Doordat de motor in het handvat zit ligt de haardroger beter in je hand. Als laatste heb je voor elke haardroger behoefte het juiste opzetstuk in huis om jouw haar prachtig in model te brengen.

Dyson Supersonic

  • Voorkomt statisch haar
  • Vermogen van 1600 watt
  • Met koude lucht stand
359,-
op voorraad
  • Je haar is optimaal beschermd tegen de hitte van de haardroger dankzij de temperatuur meter.
  • Doordat de buitenkant van de opzetstukken niet warm wordt wissel je eenvoudig tijdens het drogen van mondstuk.
  • Je droogt ook eenvoudig langere tijd achter elkaar zonder een vermoeide arm te krijgen dankzij de optimale balans.

© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 6.885 beoordelingen