The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Met welke apparaten maak je jouw huis slim?

In de serie 'Slimmer huis' maakt Dylan zijn huis steeds slimmer door nieuwe smart home apparaten toe te voegen. Iedere aflevering licht hij een ander product uit, waarbij hij vertelt wat je ermee kunt en wat het toevoegt aan jouw slimme huis.

Google Nest Hub

Google Nest Hub

De Google Nest Hub is een spraakassistent met ingebouwd scherm. Dylan laat zien dat je Japans leert, je katten roept, ziet wie er voor de deur staat en kookvideo's kijkt met de Google Nest Hub.

Google vs Amazon

Google vs Amazon

Met een slimme spraakassistent, zoals de assistent van Google en Amazon Alexa, bedien je apparaten met je stem. Dylan laat zien dat een spraakassistent in actie komt bij al jouw vragen.

Koken met Google Home

Koken met Google Home

De Google Home stuurt niet alleen slimme producten op afstand aan. In deze video zet Dylan een gerecht op tafel met hulp van zijn speaker.

Ring Doorbell

Ring Doorbell

Met de Ring Doorbell kun je altijd en overal zien wie er voor de deur staat. Dylan laat zien hoe je de Ring deurbel aansluit en wat de voordelen zijn.

Blaupunkt Moby Blue

Blaupunkt Moby Blue

Haal koelte in huis met de Blaupunkt Moby Blue. In deze video bekijkt Dylan hoe deze slimme airco precies werkt en wat jij er allemaal mee kan.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen