The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over smart home

Een smart home staat vol met slimme apparaten die zorgen voor meer gemak, energiebesparing, veiligheid of entertainment. Wanneer je start met jouw eigen slimme huis, is het verstandig om over verschillende dingen na te denken. Zo is het een goed idee om vooraf te bepalen op welke manier de apparaten samenwerken en of je alles met je stem wilt bedienen. Hier vertellen we je alles wat je moet weten over smart home, zodat je uiteindelijk de beste producten voor jou kiest.

Basis advies over smart home

Wanneer je net begint met het slimmer maken van je huis, weet je er misschien nog niet zoveel van. Wat is nou eigenlijk een protocol en wat betekent de term domotica? Onze specialisten leggen je de basis uit.

Smart home platformen

Een smart home platform maakt het mogelijk om vanuit 1 app al je slimme apparaten aan te sturen. Niet alle producten zijn te koppelen aan alle platformen. Hoe dat precies werkt lees je in deze artikelen.

Smart home producten

Er zijn allerlei producten waarmee je jouw huis slimmer maakt. Onze specialisten geven jou advies over het gebruik hiervan. Lees hier al het advies dat wij over ieder slim apparaat geschreven hebben.

Slimme producten gebruiken

Slimme producten maken het leven makkelijker of helpen om energie te besparen. Maar het is ook leuk om een eigen entertainment set te bouwen. Lees hier wat je allemaal met slimme producten kan.

Slimme ruimtes in huis

Wil jij een ruimte in je huis slimmer maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Voor iedere kamer zijn slimme oplossingen. Wij vertellen we wat je nodig hebt voor een slimmere keuken, woonkamer of badkamer.

Energie besparen

Een smart home is niet alleen makkelijk, het helpt je ook energie besparen. Zo bespaar je dagelijks geld omdat de verwarming en het licht bijvoorbeeld niet onnodig aan staan.© 1999 - 2022 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen