The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over PC gaming setups

Pc gamers vinden zichzelf vaak de crème de la crème van alle gamers, en geef ze eens ongelijk? Met de 3 verschillende pc gaming setups op deze pagina sluit je jezelf aan bij de gamers met modulaire hardware waarmee je de nieuwste games volledig afstelt naar de performance beleving die jij zoekt.

De beste instap pc gaming setup

Fortnite spelen op pc.

Speel je graag de nieuwste games, maar ben je niet op zoek naar de hoogste resoluties of framerates? Dan is de beste instap pc gaming setup voor jou de beste keuze. Je ervaart alle glorie, spanning en avonturen van games als Fortnite, League of Legends en The Witcher 3, zonder je spaarrekening in één keer leeg te trekken.

De beste allround pc gaming setup

Overwatch op pc.

De beste allround pc gaming setup is er voor gamers die wel toe zijn aan een upgrade. Je haalt meer uit je games dan een paar potjes per week en speelt graag de nieuwste games. Online gamen neem je serieus en je bent dan ook op zoek naar de juiste gear om daar te shinen. Games als Battlefield 5 en Call of Duty: Black Ops 4 zet je op hogere instellingen en zelfs dan lust je in populaire shooters als deze wel meer dan 60 fps.

De beste hardcore pc gaming setup

Battlefield V pc.

De beste hardcore pc gaming setup is er voor de gamers die bovenaan de virtuele voedselketen willen staan. Jouw accessoires zijn ingericht op jouw competitieve spel en communicatie eisen. Ook de graphics staan op het hoogst, zelfs op hogere resoluties en met hogere framerates. Jij speelt met het beste van het beste, en dat is dan ook iets waar je graag in investeert.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen