The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Alle iPhone vergelijken

Apple lanceert ieder jaar weer een nieuwe iPhone model. Intussen zijn er een flink aantal toestellen in de markt om uit te kiezen. Maar welke iPhone is dan geschikt voor jou? We hebben verschillende iPhone modellen voor je naast elkaar gezet. Vergelijk de toestellen en je vindt het model dat bij jou past.

Vergelijk de nieuwste modellen

Op 15 april kondigde Apple de langverwachte Apple iPhone SE aan. Maar wat is precies het verschil met iPhone 8 en iPhone SE (2016)? Lees in deze vergelijkingen alles over dit nieuwe toestel.

Vergelijk iPhone modellen

iPhone vergelijken

Sinds de komst van iPhone X, heeft Apple afscheid genomen van de thuisknop op iPhone. De thuisknop heeft plaatsgemaakt voor een randloos display. Maar wat verschilt er nog meer naast dit nieuwe design? Lees het in deze vergelijkingen tussen modellen.

Vergelijk oudere iPhone modellen

iPhone vergelijken

Misschien ben je niet op zoek naar de nieuwste iPhone modellen. Er zijn ook oudere toestellen die voor veel mensen nog heel geschikt zijn. Vergelijk deze toestellen hier.

Nog meer vergelijken

iPhone vergelijken

Wil je een iPhone, maar heb je niet veel eisen? Wellicht zijn deze toestellen iets voor jou. Apple iPhone SE bijvoorbeeld is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een handzaam model zonder poespas.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 14.268 beoordelingen