The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dewy

Aangekondigd: Apple iPad (2019)

Apple kondigde tijdens het Apple Special Event 2019 niet alleen nieuwe iPhone modellen aan. Ook Apple's populairste iPad kreeg een upgrade. Zo werd Apple iPad 10,2 inch (2019) aangekondigd. Dit is de opvolger van de 9,7 inch iPad (2018). Het eerste dat opvalt, is natuurlijk het schermformaat. Ik vertel je wat nog meer nieuw is.

Wanneer leverbaar?

Apple iPad 2019

We weten nog niet wanneer je Apple iPad 10,2 inch kunt bestellen. Onze klantenservice kan je daar helaas niets meer over vertellen. Houd onze updatepagina in de gaten voor het laatste nieuws.

De iPad voor al je dagelijkse taken

iPad 10,2 inch

Apple iPad 10,2 inch is geschikt voor al je dagelijkse taken. Dankzij het lichte gewicht van 483 gram neem je iPad overal mee naartoe. Een oplader laat je thuis, want dankzij de zuinige A10 Fusion chip gaat de batterij 10 uur mee. Daarnaast is deze chip krachtig genoeg om games te spelen. Je kunt zelfs een game console of controller koppelen. Wil jij je creativiteit kwijt? Schaf dan Apple Pencil aan en je tekent net zo nauwkeurig als met een echt potlood. Natuurlijk kun je Apple Pencil ook gebruiken voor al je notities.

Verschil met iPad (2018)

iPad 2019 met Apple Pencil

Apple iPad 10,2" is de opvolger van de 9,7" iPad (2018). Het grootste verschil is het scherm. Het scherm is niet alleen groter, ook de helderheid en het aantal pixels zijn hoger dan die van zijn voorganger. Games en films komen dus nog meer tot leven op het scherpere en grotere scherm. Daarnaast is dit grotere scherm ook ideaal om films en foto's op te bewerken. Nog iets nieuws? De compatibiliteit met Apple Smart Keyboard. Met dit volwaardige toetsenbord vervangt iPad voortaan je laptop.

Alles over de Keynote

Apple onthulde tijdens de Keynote drie nieuwe iPhones, een nieuwe Apple Watch en een nieuwe iPad. Jasper vertelt je in 10 minuten alles wat je moet weten.


© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 7.031 beoordelingen