The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jesper

Alle geruchten over de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3

Als we de aanhoudende geruchten mogen geloven, presenteert Samsung in de zomer 2 nieuwe vouwbare smartphones. De verticaal vouwbare smartphone zou de Z Fold 3 gaan heten, terwijl het horizontaal klapbare zou luisteren naar de naam Z Flip 3. Op deze pagina verzamelen we alle geruchten over deze nieuwe smartphones. Na de release bestel je deze smartphones hier als eerste.

Bestel de nieuwe Fold als eerste en ontvang korting

Wil je de de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold zo snel mogelijk kopen? Klik dan op de blauwe knop met Houd mij op de hoogte en laat je e-mailadres achter. Je krijgt dan direct bericht als de vouwbare smartphone te koop is.

Let op: alle informatie op basis van geruchten

Alle informatie op deze pagina baseren wij op geruchten die eerder op internet zijn verschenen. Dit geldt niet alleen voor bepaalde eigenschappen en specificaties, maar ook voor de namen van de toestellen. Samsung heeft zelf nog geen officiële mededelingen over de smartphones gedaan.

Bron naamgeving toestellen: LetsGoDigital.org; Samsung Z Flip 3 verschijnt in plaats van Galaxy Z Flip 2, 14 april 2021

Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 release

Samsung Galaxy Z Fold 3 Samsung Galaxy Z Flip 3
Release datum Augustus Augustus
Prijs Tussen € 1.800,- en € 2.000,- Tussen € 1.000,- en € 1.200,-
Kleuren Zwart, wit en groen Wit, paars, groen en beige
Vouwrichting Horizontaal Verticaal
S Pen ondersteuning Ja Onbekend

Beide smartphones beschikbaar op 27 augustus

Volgens de website FrontpageTech zijn de nieuwe opvouwbare smartphones beschikbaar vanaf vrijdag 27 augustus. Op deze datum heb jij de nieuwe smartphone dus in handen. De aankondiging en de start van de pre-order zal vermoedelijk één of 2 weken eerder zijn. Samsung heeft nog geen datum voor een aankondiging bekendgemaakt.

Bron: FrontpageTech.com; EXCLUSIVE: Samsung Galaxy Z Fold 3 & Flip 3 Launching August 27th, 11 juni 2021

S Pen op de nieuwe Fold

Uit gelekte beelden blijkt dat de Samsung Galaxy Fold 3 ondersteuning biedt voor de Samsung Galaxy S Pen. Met deze stylus maak je bijvoorbeeld snel een aantekening of bewerk je een foto of video met meer precisie. Hiermee zou de Samsung Fold 3 nog meer dan zijn voorganger geschikt zijn voor zakelijk en professioneel gebruik. Het is nog niet duidelijk of deze S Pen standaard in het toestel zit verwerkt of dat je de stylus er los bij moet kopen.

Bron: DroidApp.nl; Promotiemateriaal gelekt van nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 3 en Flip 3, 4 mei 2021

Design nieuwe Flip uitgelekt

Op gelekte beelden van Samsung zien we veel verbeteringen in het ontwerp van de Samsung Galaxy Z Flip 3. Vergeleken met zijn voorganger heeft de Flip 3 bijvoorbeeld een kleinere opening aan de achterkant van de vouw. Verder is het kleine scherm aan de buitenkant groter, waardoor je gemakkelijker berichten en notificaties afleest. In het filmpje zien we de Flip 3 in de kleuren wit, paars, groen en beige.

Bron: AndroidAuthority.com; Samsung Galaxy Z Flip 3, Z Fold 3 leaked extensively through promo materials, 3 mei 2021

Selfiecamera onder scherm Fold

Volgens de betrouwbare Twitteraar IceUniverse beschikt de toekomstige Samsung Galaxy Fold 3 over een aantal innovaties. Zo zou de selfiecamera achter het scherm zitten. Dit betekent dat je geen hinderlijke onderbreking meer terugvindt in het scherm. Je kijkt dus een film zonder dat het cameragat zwart blijft. Maak je een selfie? Dan neemt de camera de foto 'door het scherm heen'.

Bron: Techradar.com; Samsung Galaxy Z Fold 3 could have an under-display camera, november 2020© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen