The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Advies over Samsung smartphones

Samsung brengt veel smartphones en bijbehorende accessoires op de markt, waardoor kiezen voor een toestel niet altijd eenvoudig is. Op deze pagina vind je advies over Samsung smartphones en accessoires om je te helpen bij je keuze. Advies over een specifiek model vind je terug bij de Samsung lijn waarbij de telefoon hoort. Daar vind je ook de artikelen waarin we Samsung telefoons vergelijken. Daarnaast hebben we ook algemeen advies over Samsung producten en hulp na aankoop.

Algemeen advies

Samsung smartphones

Samsung smartphones zijn er in allerlei soorten en maten. Ze hebben daardoor ook allemaal andere specificaties en mogelijkheden, zoals Bixby. Wat kan Bixby eigenlijk allemaal? En hoe waterdicht is een mobiele telefoon van Samsung? Het antwoord op deze vragen en meer vind je hier.

Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21

De Samsung Galaxy S21, S21 Plus en S21 Ultra zijn de nieuwste toestellen uit de S-serie van Samsung. Qua design valt het camera eiland op: dit gaat op in de zijkant van de smartphone. De S21 en S21 Plus verschillen vooral in formaat en batterij. De S21 Ultra heeft een beter scherm en betere camera's.

Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20

De nieuwste Samsung Galaxy Note serie bestaat uit de Galaxy Note 20 en de Note 20 Ultra. De Note 20 toestellen bedien je extra nauwkeurig met de meegeleverde S Pen. Beide toestellen hebben grote schermen en een sterke processor, dus zware apps vormen geen probleem.

Samsung Galaxy A serie

Samsung Galaxy A serie

Samsung Galaxy S20

Samsung S20

In 2020 presenteerde Samsung de Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra. Voor het eerst bestond de S lijn niet uit 2, maar uit 3 toestellen. De nieuwe Ultra variant onderscheidt zich met name op het gebied van de camera. Verder zijn dit de eerste Samsung smartphones waarvan het beeld 120 keer per seconde ververst.

Accessoires

Samsung Dex en toetsenbord

Een smartphone is niet compleet zonder de juiste accessoires. Behalve telefoonhoesjes om je toestel te beschermen, ontwikkelt Samsung ook accessoires om de manier waarop jij je telefoon gebruikt makkelijker te maken. Advies over deze accessoires vind je hier.

Hulp na aankoop

Samsung Bixby

Als je al een smartphone van Samsung hebt gekocht, heb je mogelijk nog vragen. Bijvoorbeeld hoe je je gegevens van je oude Samsung telefoon overzet naar de nieuwe. Of je wil graag gebruikmaken van een geheugenkaart maar weet niet hoe dit werkt. Zulke hulp na aankoop bieden we hier.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen